Kenangan Ramadhan Bersama ... Jom meriahkannya !


Segmen : KENANGAN RAMADHAN BERSAMA BEN ASHAARI

Aku pasti ramai diantara kita mempunyai pelbagai kenangan .. samada yang manis dan juga sebaliknya .. Sayang rasanya jika segala kenangan begitu dibiarkan berlalu pergi , bukan ?

Apa kata ... kita abadikan di dalam blog dan kita berkongsi dengan pembaca pembaca yang ada ? Tentu lebih menarik kan ? Selain mereka dapat merasai detik detik yang telah anda rasai , mungkin mereka dapat sesuatu dari situ juga .. mungkin sebagai pengajaran dan juga sempadan kehidupan ..

Segmen ini akan bermula pada hari ini sehinggalah menjelang Ramadhan ... Ramadhan nanti takkan la nak bergossip sana sini kan ? Hehe.. best pe kita berkongsi cerita ...

Selain itu , aku jugak akan memperkenalkan blog blog baru kepada blogger blogger sedia ada .. ini bermakna , 2 dalam 1 ... seperti juga JELAJAH BLOG cuma keistimewaannya ialah jatuh di bulan RAMADHAN ..Istimewa bukan ?

Di samping itu juga , aku akan menyambut ulang tahun pertama blog aku ni.. sbb aku mula berblog pada hujung Ramadhan tahun lepas.. hehehe.. ok ok .. cara nak sertai ?

Sila buat entri ...

1 ) Header .. linkkan ke entri ini ..

2) Ceritakan KENANGAN RAMADHAN anda... tiada had ..kalau ada gambar pon lagi best ..

3) Dari mana anda tahu segmen ini ..

Tu jer.... mudah bukan ? Tunggu apa lagi ? Jommm ...

52 ulasan:

  1. wah bestnya en.Ben amy setuju sangat...good idea..cayalah bro..jom kawan2 kita turut serta dalam segmen nie...

    BalasPadam
  2. http://dsaljucakes.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    dah buat kat blog...sentiaSA SOKONG...

    BalasPadam
  3. suke segmen ni..saya banyak sgt kenangan ramadhan suke duke segalanye ada..

    BalasPadam
  4. hmmm bagus..bagus.. bayk citer nak citer ni.

    support..

    BalasPadam
  5. nak join..nak join gak.byk kenangan bulan puasa neh:)

    BalasPadam
  6. kenangan ramadhan den....

    http://sysygawk.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan.html

    BalasPadam
  7. bagus cadangan ni..mmg byk kenangannya esp kenangan berbuka dgn anak2 tengah membesar huhuhu

    BalasPadam
  8. http://sysygawk.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan.html

    BalasPadam
  9. keluar juga akhirnye...hahaha.. nk tngok blog mane pilihan ben...

    BalasPadam
  10. huhu,,nk citer2 jgak,,nk join2,,hehe

    BalasPadam
  11. Insya Allah..
    nnt saya tepek balik
    citer2 tuh dr blog lama
    kalo saya malas nak taip..
    hehe.. blog pun dah lama
    tak berhapdet... maklum asyik fb sakan.. games semestinya.. haha!

    cheers!

    BalasPadam
  12. macam nak join..tapi mcm sedih jer bila teringat.. :(

    BalasPadam
  13. Best2!!! nk join jgk la..hikhik :)
    Sharing is caring..huhu

    BalasPadam
  14. salam ben..
    dah join.

    http://topsyturvymum.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadahan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  15. salam En.Ben...

    dah join

    http://sinarraudah.blogspot.com

    BalasPadam
  16. http://dsaljucakes.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    dah update dah en.ben...sila2 lah..walaupun tak seberapa...tq

    BalasPadam
  17. en. ben, saya dah join

    http://tengkorakemas.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    agak-agak kena ke dgn segmen?

    BalasPadam
  18. Salam Encik Ben,

    Blekros join gakk...

    http://blekros.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-blekros.html

    BalasPadam
  19. en ben, saya dah join

    http://tengkorakemas.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    agak-agak sesuai ke entri tu dgn segmen ni?

    BalasPadam
  20. salam ben...jam 4.30 pagi N3 kenangan ramadhan bersama...akan muncul diblog yea...kalau ben tak tanya saya tak buat..hehe, segan koo aku..

    BalasPadam
  21. aiseh, macam nak join, tp dah tak brape igt kenangan2 ramadan yg lepas.

    BalasPadam
  22. ben,dah siapkan entri pasal kenangan ramadhan bersama ben

    http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadahan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  23. nak join nak join :), akak publish esok around 11.30am ek.... nanti akak taruhkan linknya :)

    BalasPadam
  24. saya join dengan rasa2.....

    http://dila79inperson.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  25. jemputan, marilah berkongsi kenangan akak di sini, http://ceritakosong.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  26. saya pon dgn selamba nak join in the crowd..
    http://cikaizerdomain.blogspot.com/2010/07/ramadhan-memories.html

    BalasPadam
  27. Kite dah join. Sudi2kanlah... :)
    http://deeb0207.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  28. Salam Ben, bagus idea kamu ni. Sharing is caring. Sebab tu saya nak join ;p

    Ni link saya, sila2 lah...(jangan lupa sedia kan teh dan biskut sebab serita itu terlaluuuuu panjang....hehhehe)

    Enjoy reading ;p

    BalasPadam
  29. Saya dah join :) part 1...
    http://sisianteerashid.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-asaari.html

    BalasPadam
  30. Che Ben! Ciao Annin datang lagi! XD

    Enjoy reading guys! :)

    http://ciaoannin.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-che-ben.html

    BalasPadam
  31. Salam Ben...eheh, ingatkan dah letak link kat sini, tapi bila tengok2, tak ada pun. Saya dah buat entri pasal kenangan ramadhan ni. Terima kasih kerana memberi peluang berkongsi rasa ;p

    BalasPadam
  32. alamak...kan dah lupa lagi...tangan ni, laju sangat klik2 nya.

    nway, ni link saya. Sudi2 kan lah menjengah blog saya

    http://misiazlina.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  33. tk ada trikh ttp kn en ben...
    nk buat jgk..he
    insy...:)

    BalasPadam
  34. salam...piha ada berkongsi cerita kenangan ramadhan..

    kenangan yang tak mungkin piha lupakan sebagai seorang anak..


    http://momentoshatiku.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  35. salam en. BA, jom baca kisah ramadhan saya ^_^


    http://princessjue.blogspot.com/2010/07/kenangan-ramadhan-bersama-ba.html

    BalasPadam
  36. eh eh entri berkait dengan ramadhan lagiii, i nak join lagi jugakk! (haaa amek kau sume i nak join :P )
    come come, laii laii...hehe

    http://mzzoeana.blogspot.com/2010/08/zoe-ramadhan-memories.html

    BalasPadam
  37. join jugak walau lambat cikit..

    http://warnailahhidupku.blogspot.com/2010/08/rasanya-sume-dah-tau-en3-apakah-ini.html

    BalasPadam
  38. Terima kasih Ben sediakan slot ni. Selama ni tersimpan je kat memori kenangan.

    Kat sini ya http://eizaa.blogspot.com/2010/08/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  39. Assalamualaikum..

    Dah join segmen ni gak walaupon sgt lmbt.. :p

    http://petiteplussizes.blogspot.com/2010/08/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  40. Salam Ben..
    Xigtla dah post ek blom..klu dah post..sory ehh terpos byk kali.. :p

    http://petiteplussizes.blogspot.com/2010/08/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  41. Salam Ben

    dah link kat my blog check it out

    http://haslinarazali.blogspot.com/2010/08/sila-buat-entri.html

    BalasPadam
  42. Salam Ben,

    kita dah pos kenangan ramadan bersama ben pls cek it out hehehehehe

    http://haslinarazali.blogspot.com/2010/08/sila-buat-entri.html

    BalasPadam
  43. http://missizah.blogspot.com/2010/08/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  44. salam ramadhan buat ben....

    entry ni sangat sesuai ditayangkan pada 10ramadhan nanti....tak caya cuba check.....huehuehue

    http://dila79inperson.blogspot.com/2010/08/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  45. salam ben.....saya punya komen hari tu tak publish lagi ker atau tak approved.....ada silap kat mana2 ker....

    tapi takper....saya cuba join sekali lagi....boleh....?

    http://dila79inperson.blogspot.com/2010/08/kenangan-ramadhan-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  46. @It's Me

    ada.. saya simpan.. tunggu masa sesuai untuk keluarkan... ;) jgn risau... hehe.. kata 10 ramadhan ? haha.. minggu depan akan keluar.. di waktu ... kemuncak.. baru best

    BalasPadam
  47. @BEN ASHAARI

    oh....ye ker....hurmmmm best tu surprise untuk cinta....

    terima kasih yer ben....

    BalasPadam
  48. Ben.... kisah yg disimpan telah dipublishkan di sini

    http://www.kujie2.com/sudut-hati/kenangan-ramadan-bersama-ben-ashaari.html

    kisah cinta remaja lewat usia..hahaha... malu dgn budak2 muda

    BalasPadam
  49. dah 10 ramadhan ni.....tak sabor tunggu.....over xcited maknya cinta ni....yelah hadiah untuk cinta ....esok besor dia tahulah bertapa mamanya sayangkan dia.....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009