Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 21 Oktober 2010

Hadiah bernilai lebih RM500 untuk anda menangi ! Cepattt

 

image

Dengan sudinya tuan punya blogshop RIZI-BIZ.COM meminta aku membuat satu pertandingan yang amat mudah .. shopping shopping siber gitu ..

image3 pakej percutian ke GENTING HIGHLANDS termasuk penginapan yang bernilai RM500 menanti anda termasuk juga hadiah hadiah misteri  dan juga baucer membeli belah dari RIZI-BIZ SHOP

 

Apakah yang perlu anda lakukan ? Sangat mudah ... ni mmg kerja kaki shopping ni .. hehehe ...

Buat satu entri khas untuk menjawab soalan soalan yang akan diberikan . Di dalam entri itu perlu ada ...

image

1. header ini dan linkkan ke entri > ini 

2. tajuk " JOM SHOPPING KAT RIZI BIZ SHOP "

3. Soalannya :

  • Anda diberi RM1000 , sila habiskan duit itu dengan membeli belah produk produk yang terjual di RIZI-BIZ SHOP.
  • Anda perlu catatkan semua perbelanjaan anda seperti berapa jumlah unit yang anda beli  , perlu teka setiap harga barang tersebut dan mengapa anda pilih barang tersebut .. CATAT , JUMLAH UNIT DIBELI , TEKA HARGA SEUNIT ,  ALASAN .
  • Jika RIZI-BIZ SHOP ingin menjadikan sesuatu produk sendiri , apakah produk tersebut dan berikan alasan.
  • Pada pendapat anda , bagaimanakah cara terbaik untuk mempromosikan  serta menaikkan ranking sesuatu website ?
  • Apakah jenis produk yang tidak dijual diblog RIZI-BIZ SHOP jual dan sepatutnya dijual . Berikan sebab ..

4. Jawapan adalah dalam bentuk kreativiti anda.. Anda kan blogger ? hehehe.. perlu kreatif..

5. Tarikh tutup adalah 30hb OKTOBER 2010 .

6.Peserta paling kreatif  ( ditentukan oleh penaja ) akan dikira sebagai pemenang peraduan ini ..

7. Sila tinggalkan url blog anda setelah membuat jawapan..

 

Syarat-syarat akan berubah dari masa ke semasa mengikut permintaan penaja . Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan ..  ;)

 

JANGAN LUPA !!! Kasi abis semua duit tu ! Ala ala cerita MR.OS gitu .. takkan tak tengok ??

37 komen :

Miza Yusof berkata... [Reply to comment]

kena letak header encik ben ke ?link kan ke entry rizi bis atau ke entry encik bn yg ni ?

currentlife2u berkata... [Reply to comment]

menarik gak ni..

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

mari kita menjoin kan diri...suka -suki

Miza Yusof berkata... [Reply to comment]

menarik ni. patut join. hehe

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Miza Yusoflink ke sini agar semua orang tau..

MahaMahu berkata... [Reply to comment]

Terlalu komplek sgt lah bro di punya syarat... hadiah kat nuffnang pun tak susah mcm ni nak menang heheheheh...

NurSolehah berkata... [Reply to comment]

wow... best bangat... :)

ousna90 berkata... [Reply to comment]

ok..interesting!

d_tieah berkata... [Reply to comment]

Best..
Esok nak join ni..

Fiqas berkata... [Reply to comment]

nak join jugak la...

nur berkata... [Reply to comment]

oh kat sini contestnya..
ALL IN ONE

paDel berkata... [Reply to comment]

owhh..ade contest rupenye...lepas makan kang saye join...nak cuti kt genting......

farysa berkata... [Reply to comment]

bestnyeeeeeeeee
tapi time final mcm ni la gedik nak msuk cntest
hahaha

axelida berkata... [Reply to comment]

saya dah buat! fuhhh dah jampi dah ni.. hehe

http://bilajejarimamamenari.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

bilajejarimamamenari

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: Sorry Ben.....kurang jelas....link kan entry ke sini tu apa maksudnya? please need ur explaination. tq

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@azzeysini bermaksud http://www.benashaari.com/2010/10/hadiah-bernilai-lebih-rm500-untuk-anda.html

waveX berkata... [Reply to comment]

waveX nak try join ek..hehe..

ni linknya..

http://wavewsa.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

kalau ada yang salah cakap ye..TQ

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

salam ben...ni dah buat nih...insyaallah menanglah kut(cam konfiden jer..)...sampai naik buntang mata aku nengok skrin nih...kene buat research gitu...

http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

paDel berkata... [Reply to comment]

perhhh....soalan die gile mencabar..terbakar otak nak jawab..anyway...dah join pon..

http://bacto.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop-rm-1000.html

hahah..tego2 la kalau ade silap atau tak ikut format yg diberi k...
TQ

haszuraidah ishak berkata... [Reply to comment]

wahhh..kena join nih..tp sempat ke? huhuhu..

siti nuur hidayu binti muhammad berkata... [Reply to comment]

nak join. tp soalan ni x paham la.. huhu

''•Jika RIZI-BIZ SHOP ingin menjadikan sesuatu produk sendiri , apakah produk tersebut ''

maksud soalan bg cdgn untuk RIZI-BIZ SHOP wat produk sendiri ke?

farysa berkata... [Reply to comment]

CATAT , JUMLAH UNIT DIBELI , TEKA HARGA SEUNIT , ALASAN .

part kena teka harga seunit tu tak phm la
tu harga untuk produk yg kita cdgkn ntk rizi-biz ke?

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

Ben ini link update terbaru...ada yang tercicir tadi...ok semoga semuanya selamat...TQVM


http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

g0m0k9enDek berkata... [Reply to comment]

buang rasa segan untuk 1st kontes ini!

http://gomokpendekk.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@farysacuba teka berapa harga yang dijual .. hehe

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@siti nuur hidayu binti muhammadyup

AzMask berkata... [Reply to comment]

http://akulahaquarius.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

Salam Ben, akak suka mencuba contest ni.. Dari petang sampai ke tgh malam nak siapkan.. Tima Kasih Ben...

faizah berkata... [Reply to comment]

done!

http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-bzi-shop.html

~dYaHaHa~ berkata... [Reply to comment]

encik ben, amor sahut cabaran!!! hihi

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

tq!

siti nuur hidayu binti muhammad berkata... [Reply to comment]

OKEYS!!!! SUDAH!! hehehe...
puh! puh! puh! siap jampi~

http://iyou90.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

Tomato Gurl's Life berkata... [Reply to comment]

nak join!!sok cari idea..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata... [Reply to comment]

wah!!! bestnyer...ahakz! kasi pecah itu luit ma...

haszuraidah ishak berkata... [Reply to comment]

salam..

saya dah join..entry autopublish jam 10.30 malam ni..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

thanks..

axelida berkata... [Reply to comment]

ehem en. ben, bila dpt result ni? tak sabar nak g genting dah.. hahaha (bajet menang)

miss cahaya petunjuk berkata... [Reply to comment]

agak2 bila kuar result nih? takut terlepas je musim2 final exam nih.. hehe
nk tawu sape yg bertuah tu~

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

dalam minggu ni atau paling lewat dalam minggu depan .. penganjur bz exam.. dia akan tentu kan pemenang ..

paDel berkata... [Reply to comment]

en. ben..

kalau dh kua result tu mohon wat sticky post la yer..maklum la..banyak beno post en. ben sehari..takot terlepas pandang...ehehehe...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI