Hadiah bernilai lebih RM500 untuk anda menangi ! Cepattt

 

image

Dengan sudinya tuan punya blogshop RIZI-BIZ.COM meminta aku membuat satu pertandingan yang amat mudah .. shopping shopping siber gitu ..

image3 pakej percutian ke GENTING HIGHLANDS termasuk penginapan yang bernilai RM500 menanti anda termasuk juga hadiah hadiah misteri  dan juga baucer membeli belah dari RIZI-BIZ SHOP

 

Apakah yang perlu anda lakukan ? Sangat mudah ... ni mmg kerja kaki shopping ni .. hehehe ...

Buat satu entri khas untuk menjawab soalan soalan yang akan diberikan . Di dalam entri itu perlu ada ...

image

1. header ini dan linkkan ke entri > ini 

2. tajuk " JOM SHOPPING KAT RIZI BIZ SHOP "

3. Soalannya :

  • Anda diberi RM1000 , sila habiskan duit itu dengan membeli belah produk produk yang terjual di RIZI-BIZ SHOP.
  • Anda perlu catatkan semua perbelanjaan anda seperti berapa jumlah unit yang anda beli  , perlu teka setiap harga barang tersebut dan mengapa anda pilih barang tersebut .. CATAT , JUMLAH UNIT DIBELI , TEKA HARGA SEUNIT ,  ALASAN .
  • Jika RIZI-BIZ SHOP ingin menjadikan sesuatu produk sendiri , apakah produk tersebut dan berikan alasan.
  • Pada pendapat anda , bagaimanakah cara terbaik untuk mempromosikan  serta menaikkan ranking sesuatu website ?
  • Apakah jenis produk yang tidak dijual diblog RIZI-BIZ SHOP jual dan sepatutnya dijual . Berikan sebab ..

4. Jawapan adalah dalam bentuk kreativiti anda.. Anda kan blogger ? hehehe.. perlu kreatif..

5. Tarikh tutup adalah 30hb OKTOBER 2010 .

6.Peserta paling kreatif  ( ditentukan oleh penaja ) akan dikira sebagai pemenang peraduan ini ..

7. Sila tinggalkan url blog anda setelah membuat jawapan..

 

Syarat-syarat akan berubah dari masa ke semasa mengikut permintaan penaja . Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan ..  ;)

 

JANGAN LUPA !!! Kasi abis semua duit tu ! Ala ala cerita MR.OS gitu .. takkan tak tengok ??

37 ulasan:

  1. kena letak header encik ben ke ?link kan ke entry rizi bis atau ke entry encik bn yg ni ?

    BalasPadam
  2. mari kita menjoin kan diri...suka -suki

    BalasPadam
  3. Terlalu komplek sgt lah bro di punya syarat... hadiah kat nuffnang pun tak susah mcm ni nak menang heheheheh...

    BalasPadam
  4. owhh..ade contest rupenye...lepas makan kang saye join...nak cuti kt genting......

    BalasPadam
  5. bestnyeeeeeeeee
    tapi time final mcm ni la gedik nak msuk cntest
    hahaha

    BalasPadam
  6. saya dah buat! fuhhh dah jampi dah ni.. hehe

    http://bilajejarimamamenari.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    bilajejarimamamenari

    BalasPadam
  7. BA: Sorry Ben.....kurang jelas....link kan entry ke sini tu apa maksudnya? please need ur explaination. tq

    BalasPadam
  8. @azzeysini bermaksud http://www.benashaari.com/2010/10/hadiah-bernilai-lebih-rm500-untuk-anda.html

    BalasPadam
  9. waveX nak try join ek..hehe..

    ni linknya..

    http://wavewsa.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    kalau ada yang salah cakap ye..TQ

    BalasPadam
  10. salam ben...ni dah buat nih...insyaallah menanglah kut(cam konfiden jer..)...sampai naik buntang mata aku nengok skrin nih...kene buat research gitu...

    http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    BalasPadam
  11. perhhh....soalan die gile mencabar..terbakar otak nak jawab..anyway...dah join pon..

    http://bacto.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop-rm-1000.html

    hahah..tego2 la kalau ade silap atau tak ikut format yg diberi k...
    TQ

    BalasPadam
  12. wahhh..kena join nih..tp sempat ke? huhuhu..

    BalasPadam
  13. nak join. tp soalan ni x paham la.. huhu

    ''•Jika RIZI-BIZ SHOP ingin menjadikan sesuatu produk sendiri , apakah produk tersebut ''

    maksud soalan bg cdgn untuk RIZI-BIZ SHOP wat produk sendiri ke?

    BalasPadam
  14. CATAT , JUMLAH UNIT DIBELI , TEKA HARGA SEUNIT , ALASAN .

    part kena teka harga seunit tu tak phm la
    tu harga untuk produk yg kita cdgkn ntk rizi-biz ke?

    BalasPadam
  15. Ben ini link update terbaru...ada yang tercicir tadi...ok semoga semuanya selamat...TQVM


    http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    BalasPadam
  16. buang rasa segan untuk 1st kontes ini!

    http://gomokpendekk.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    BalasPadam
  17. @farysacuba teka berapa harga yang dijual .. hehe

    BalasPadam
  18. http://akulahaquarius.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    Salam Ben, akak suka mencuba contest ni.. Dari petang sampai ke tgh malam nak siapkan.. Tima Kasih Ben...

    BalasPadam
  19. done!

    http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-bzi-shop.html

    BalasPadam
  20. encik ben, amor sahut cabaran!!! hihi

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    tq!

    BalasPadam
  21. OKEYS!!!! SUDAH!! hehehe...
    puh! puh! puh! siap jampi~

    http://iyou90.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    BalasPadam
  22. wah!!! bestnyer...ahakz! kasi pecah itu luit ma...

    BalasPadam
  23. salam..

    saya dah join..entry autopublish jam 10.30 malam ni..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/jom-shopping-kat-rizi-biz-shop.html

    thanks..

    BalasPadam
  24. ehem en. ben, bila dpt result ni? tak sabar nak g genting dah.. hahaha (bajet menang)

    BalasPadam
  25. agak2 bila kuar result nih? takut terlepas je musim2 final exam nih.. hehe
    nk tawu sape yg bertuah tu~

    BalasPadam
  26. dalam minggu ni atau paling lewat dalam minggu depan .. penganjur bz exam.. dia akan tentu kan pemenang ..

    BalasPadam
  27. en. ben..

    kalau dh kua result tu mohon wat sticky post la yer..maklum la..banyak beno post en. ben sehari..takot terlepas pandang...ehehehe...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI