5 blog pilihan Ben Ashaari petang ini.

31 ulasan:

  1. kene usya blog2 nih hehehe

    BalasPadam
  2. waaaa!! tahniah........huhu..

    BalasPadam
  3. rawak pun tapi tetap terpilih kat mata BA ;) Tahniah !

    BalasPadam
  4. rawak pun tapi tetap terpilih kat mata BA ;) Tahniah !

    BalasPadam
  5. congrate jadi pilihan,,winkk > <

    BalasPadam
  6. hanya mampu melihat org lain terpilih..
    huhu

    BalasPadam
  7. hoho. tu dia, mai dah blog pilihan abg ben :D

    BalasPadam
  8. ala bila nak jadi blog pilihan abg ben ni? hahaha

    BalasPadam
  9. gonna enter theirs soon..hehe.
    have a very fun day encik ben. :)

    BalasPadam
  10. salam..eh..terima kasih ye abg ben..sbb pilih blog sy.. =D

    BalasPadam
  11. adehhh

    tak sangkut lagi!!!!


    huwaaaaaa

    BalasPadam
  12. nak jugaa , huu .hee .blogwalking :))

    BalasPadam
  13. bile la giliran blog sy terpilih lak kan

    BalasPadam
  14. lagi bagus rawak x der lah org kata pilih kasih ek..

    BalasPadam
  15. untung la mereka..hehe..jum..blogwalking time :)

    BalasPadam
  16. 0h Ya Allah,...syukurr sgt...thanks abg ben..

    BalasPadam
  17. tahniah kat diorang :)
    dapat jadik blog pilihan abg ben :)

    BalasPadam
  18. nak jugak.. nak jugak.. Hahaha :)

    BalasPadam
  19. tahniah.tahniah.tahniah kt dorg :)

    BalasPadam
  20. WAh..tahniah kat diorang sume :)

    Abg Ben minat mancing tak?kalo minat kom kita g mancing same2 la :)

    BalasPadam
  21. terima kasih kerana menyenaraikan blog saya disini.. Tqs so much..

    BalasPadam
  22. mana saya punya...xaci...

    http://beautifulgirl84.blogspot.com/2011/10/bahaya-air-putih-kepada-baby.html

    BalasPadam
  23. Jemput singgah blog saya yg baru di 'open for public'

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009