Baju KELAB BLOGGER BA : Edisi Khas dan Terhad !

baju 2
baju 111 

Edisi pertama tak dibuka dah .. Yang ni bersama logo baru serta satu keunikkannya ialah , ada nombor . Nombor tu mengikut turutan. Blogger yang ke berapa memiliki baju tersebut ! Unik.. 

Ayat di bahagian depan pon ditukar memandangkan ada yang kurang selesa dengan perkataan GUA tempohari. Jadi , aku cadang guna yang lebih lembut sedikit..

Logo pulak , kedudukannya di belakang.. Kali ni kedudukannya lebih kemas dan strategik. Begitu juga dengan url blog anda akan dipamerkan di bahagian atas atau boleh juga disebelah logo jika mereka yang bertudung , pasti sukar kelihatan url tersebut.

IMAG0376

Warna... Dinasihatkan bila memilih warna baju nanti , pilih warna yang sesuai dengan logo dan tulisan . Buat wanita , mungkin putih tidak beberapa sesuai kerana ada kes kata jarang. 

Sebarang pendapat dan pertanyaan dibuka sekarang. Selepas ini , akan dibuka untuk tempahan. Terhad ! Pastikan ikuti entri selanjutnya.

Terima kasih .

32 ulasan:

  1. Abang ben memang terbaik..Kalau saya yang buat baju, sorang pun tak mau beli..haha

    [Klik Sini] Zahid AF2 Masuk PAS ?
    [Klik Sini] Gambar Penembak Jurugambar Bernama TV Didedahkan

    BalasPadam
  2. nk 1...tempahkan tok aku 1 k blh abg ben...
    plzzz

    jalalret.blogspot.com

    BalasPadam
  3. ok ba,, nak grab 1..cepat2 buka order.huhuhu

    BalasPadam
  4. saiz paling kecik ape ek?

    http://azrijohan.blogspot.com

    BalasPadam
  5. nak dapatkan lagi la...lepas tu leh sebar2 kat orang lain hihi nanti senaraikan warna-warna yang ada je ye...sebab yang lepas dalam senarai ada kaler pink tapi bila nak order takde pulak...kene la pilih kaler purple... :)

    BalasPadam
  6. wah..tereksaited. sy mau..sy mau!!

    BalasPadam
  7. waaaaa
    cm nak jeeee
    hihihihihi
    nak2!

    BalasPadam
  8. nak order...cmno nak order nih???xsbr dh ni...

    BalasPadam
  9. cntik.. nk yg ni, yg lepas xberpeluang sbb bizi..xupdate blog

    BalasPadam
  10. warna putih bley je nak buat utk wanita tapi pilih kaen yang bermutu..

    utm blogger punyer baju warna putih...siyesly mmg cun sebab kaennya tebal...dari strawberu...[ntah betul ke x ejaannya nih..hihi~]

    BalasPadam
  11. baju lengan panjang tak ade ker....

    BalasPadam
  12. haah. baju lengan panjang utk perempuan tak ada ke? how about cutting? adakah same je lelaki dgn perempuan? design dah ok. simple but nice :)

    sentuhanhatiliyana.blogspot.com

    BalasPadam
  13. menarik..berminat jugak ni..bila buka tempahan.

    BalasPadam
  14. gambar kat depan tu,ikut header blog kita ke,Abg Ben?

    kompem nak nih...hahaa.. ;)

    BalasPadam
  15. Edisi pertama dah ada...nak yg ni jugak lah bro, bila boleh tempah ni?

    BalasPadam
  16. Nak order! Sebab ritu punya kecik hahaha!!!

    BalasPadam
  17. cepat buka tempahan!
    tak sabar nak tempah ni...hehehee

    BalasPadam
  18. macam nak je..weee..edisi petame punye anis dah ade warna hitam..anis suke..

    BalasPadam
  19. klu de yg lengan panjang lini berminat nk beli....

    BalasPadam
  20. menarik...biler tempahan di buka??wah..nad dah ada 2 baju kelab blogger..:)

    BalasPadam
  21. yg lengan panjang utk muslimah ada BA?..saje tanya kot2 ada...

    BalasPadam
  22. terbaek lah MrBen....Mr Izzo....kasi buat baek Baju k..mlm nieyh kautim...hehehehe

    BalasPadam
  23. as salam..
    wah! berminat ! macam mana nak oder ni?

    <--saiz L, warna hitam.

    BalasPadam
  24. lor.. npe bru kuar skrg.. aritue dh beli dh.. tp yg bru nie lg smart.. adeih lari modal la pulak.. adoyai..

    BalasPadam
  25. nak...nak....nakkkkkkkkkk jugakkkkkkkkkkk papa ben..

    BalasPadam
  26. Ala... tak leh tug-in la t-shirt nih? Har har! Skema la kalau tug-in t-shirt. :-p

    Alamak... nombor 7 dah ada orang punya ker blom? My feberet number tuh! Nak order yang hitam nyer satu! :-D

    Hmmm... order edisi pertama dulu tak dapat pon? Dia kat akan call balik tapi senyap jer?


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Dijumpai mati di padang golf

    [U] Gambar dulu-dulu #2

    [10SX] Gambar bermacam-macam KOTE!

    BalasPadam
  27. mcm xde budget je hujung2 tahun ni... tapi nak beli... mcmana tu?

    BalasPadam
  28. long sleeve tuk perempuan ade tak ? harga ?

    BalasPadam
  29. alorrr, bju yg lm pun lum pakai lagi..huhu

    BalasPadam
  30. saya dah emailkan tempahan.. =)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.