Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 25 Mac 2012

Dompet ku !!!!!!

Alhamdulillah .. dompet aku ada di gym .. Ada insan berhati mulia jumpa di treadmill dan beri pada staff gym tu ..


Huhu .. takyh pening dah pasal IC tp kad bank semua dah dibatalkan .. Huhu .. tak kisah la .. Kad bank tu senang je buat .. IC dan lesen tu jer amik masa skit ..


Terima kasih buat rakan yg prihatin..


Published with Blogger-droid v2.0.4

15 komen :

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah dapat balik..:-;-)syukur...

Miss Nadya berkata... [Reply to comment]

Semalam abg ben dah terminate semua kredit card kn?

abis tu blh call balik x semua bank kalau incase mcm ni abg ben?

mas saari berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah, masih ada rezeki..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata... [Reply to comment]

ha kan?YM dah kate smlm.berdoa spya Allah lembutkan hati org yg jumpa tuh utk pulangkan.alhamdulillah.masih wujud insan2 sebaik ini.:-)

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah... masih ada rezli lagi, kena banyak2 syukur ni abg ben.

laskar pelangi berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah :))

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

syukur alhamdulillah ;D

Irna Ibrahim berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. rezeki abg ben :)

Cik tikah berkata... [Reply to comment]

baguslah macam tuh :)

Niswatus Solikah Samik berkata... [Reply to comment]

anis pun penah mengalami hal yg sama. bila dah dapat balik dompet tu, rase bersyukur sgt kat Allah. Rezeki abg jumpe dompet tu.. alhamdulillah.. =)

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Miss Nadya kena g buat yg baru .. huhu

sHaR!Na eLyaNa berkata... [Reply to comment]

Bila jumpa brg org kena kmbalikan jg..supaya bila brg kita hlg Allah akan bls balik..adil kan??:)

ummi_norseha berkata... [Reply to comment]

tq En.Ben sudi follow sy...tq a lot
entry khas...
http://afiman81.blogspot.com/2012/03/wowwwww-ben-ashaari-follow.html

Aien Shitobi berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah . Orang tu baik,faham perasaan orang time orang dalam kesusahan . Fuhh,nasib baik tak ada yang hilang kan. Bagus,tade tangan panjang hehe

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

allhamdullilah..smga dia pun akan dapat balasan atas kbaikn dia kn..bguzla.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI