Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Mac 2012

Kena rogol best eh ?

 

image

Gulp .. kucing je kena rogol best ! Camana aku tau ? Korang tengok la masa musim mengawan .. Bapak kucing merayau cam perogol dan menjerit ..

“ MIAUWWWWW .. MIAUWWWWW .. “

Yang kucing betina ala ala anak dara tu , akan tunduk malu la tapi berbunyi gak skit skit .. kira bunyi control ayu laa ..

“ Miau .. miauu.. uhuk uhuk .. miauu .. “

Maka si tuan kucing pon risau laa ..

“ Ada jugak kucing betina aku dibohsiakan malam ni .. “

Maka dengan menggunakan ear plug yang dia amik dari kapal terbang MAS satu tika dulu , dia sumbat kat telinga kucing betinanya .. Ahaa .. Macam la muat kan ? Lantak laa.. tu bukan isunya ..

Isunya , ada jugak manusia mencari cerita pasal kena rogol ni sedap ke tak ?? Ke keyword dia lain sebenarnya ?

KENA ROGOL BLOG BEST ? … tak sesuai langsung..

KENA ROGOL TAK BEST ? .. Ada ke gini ??

Persoalannya , yang g cari menda gini pahal ?? Dah abis keyword ke nak google ?? Cer cari camana nak elakkan dari dirogol ke ?? Tapi semalam ada satu keyword menarik gak ..

TIDAK MENUTUP AURAT PUNCA DIROGOL “ ..

Ye , aku tau jawapan korang .. Nenek tua yg tutup aurat dan monopos pon orang leh rogol .. atau budak kecil umur 6 bulan .. kan kan ? Syaitan punya keje semua tu ..tak kira tutup atau tidak , bila dah dibisik syaitan , kambing jalan lenggang lengguk pon dia tengok bernafsu !

Tu baru satu hal .. banyak lagi terutama bab gambar bogel artis ni . Ada saja setiap hari .. Camana tu ? Camtu la kan ? Dunia semakin ke belakang ..

11 komen :

Sam Banjamin berkata... [Reply to comment]

tu la namanye nafsu sarakah en ben... istigfar kite banyak-banyak...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/cerita-zaman-kecil-memburu-bersama-abah.html

jemput2 lah berkunjung...

Hanih Borhan berkata... [Reply to comment]

Syaitan tu biaq kat depa, kerja depa tu dah kita taw dok m'hasut kita, kita kenalah b'jaga2, kan Abg Ben?...

Sekarang ni banyak sangat xposure, mana taknya banyak orang jadi tak keruan, haih...

!~ Dolly Auliya ~! berkata... [Reply to comment]

biasa lahh, manusia zaman skrg ni aneh-II gaya nyerrr... adoyaiii -.- '

Udinz.com berkata... [Reply to comment]

penyakit yang sukar diubati,,,

Cik tikah berkata... [Reply to comment]

bila nafsu tinggi, rogol je la kejenya.

kay_are berkata... [Reply to comment]

tu r bile terlebih nak amek tau sume hal.. pengaruh media g.. em

hudahassan ^^ berkata... [Reply to comment]

terbaekkk

dunia semakin ke belakang :)

etuza berkata... [Reply to comment]

Berkali2 baca entry ni..
Satu sindirian terhadap masyarakat.

Wani berkata... [Reply to comment]

Haha! Dh biasa tgk kucing2 mcm tu sbb blakang rumah byk kucing.

Apapun, mmg aneh2 org Google skrg. Kna lg hati2 la bila bukak pc ni. Mudah2han takde la terpseong dripada niat yg btul..

CikFi berkata... [Reply to comment]

nafsu serakah manusia ^_^

B&b berkata... [Reply to comment]

Kegatalan pada bahagian mental. XD

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI