SEGMEN : Kalaulah aku dapat ULTRABOOK tu ..

 

Segmen hujung minggu yang ringkas . Ok ? Senang je segmen ni .. Di samping tu , tak pasal pasal korang ada satu entri kan ? Hehe .. Dan , korang leh blogwalking antara satu sama lain di samping membaca entri mereka … Dapat gak geng baru , kan kan ?

OK .. mudah je segmen ni .. Sangatlah mudah .. Korang tau apa tu ULTRABOOK ? Baca kat SINI dulu .. Baca … baca .. kang tak tau .. haa .. main buat  je lak .. heh ..

Kemudian , untuk lihat satu entri dari rakan blogger kita yg mengetop dah ni .. Baca pendapat dia mengenai ULTRABOOK ni haa.. Klik SINI .. Dah baca ? Haa .. Jadi kalau korang nak join segmen ni , mudah jer ..

Mula mula , buat satu entri khas ..

  1. Letak banner BENASHAARI.COM
  2. Tajuk dia , “ BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU… “ dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila nyatakannya tidak lebih dari 100 patah perkataan .
  4. Nak tanya satu soalan .. ULTRABOOK takde CD DRIVE … korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK ?
  5. Siap .. tu je .. senang kan ? Tinggalkan url entri korang kat ruangan komen ni ..

Tutup , jam 10 malam ni  (3/3/2012 ) .. Cepattt cepatt …

39 ulasan:

  1. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  2. http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalau-aku.html

    eyqa join abang ben :)

    BalasPadam
  3. haa dah join pun ..

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  4. Macam tak best je segmen ni... (T_T)

    BalasPadam
  5. http://virgomissi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    dah lama xjoin segmen abg ben. :)

    BalasPadam
  6. Mieya join :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  7. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    cool!

    BalasPadam
  8. http://errahnajwa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  9. http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    link tira :)

    BalasPadam
  10. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  11. http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    join!

    BalasPadam
  12. http://intanasyieda.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  13. saya join segmen ni dengan Bismillahirahmanirahim.. :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  14. saya join :)

    http://apitsukaapple.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  15. join!
    jemput singgah.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  16. segmen pertama join selepas abis pantang!

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  17. hi ni entry saya lak.. hehhehe..

    http://garageoverflow.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  18. join. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  19. ni entry saya lak..

    http://garageoverflow.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  20. gud luck kepada semua yang masuk :)

    BalasPadam
  21. ni entry saya lak

    http://garageoverflow.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  22. lyana kamal JOIN!

    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  23. mengjoinkan diri

    http://wafaawla.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  24. sya join!

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  25. Salam :) Myu join...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah.html

    BalasPadam
  26. Salam :) Myu join...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah.html

    BalasPadam
  27. Join jugaklah

    http://mkhakimi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  28. http://teamohada.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalau-aku.html

    BalasPadam
  29. kalau dah terlambat pon nak post jugak. ^^
    http://teruchenta.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  30. nak join jgk la...

    http://azrulin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  31. 2nd time join segmen abg ben ashaari.


    http://itjuzablog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  32. Jemput Singgah Abg Ben :)

    http://aqiemblogger.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  33. yeayy ! join sengmen abg ben lagi :)

    http://nazihahrafar.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  34. SAYA LAPOR DIRI :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  35. http://naniechanblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    HEBAT MEYH ! HEHEHHEHEHEHE :-)

    BalasPadam
  36. Nak join jugak la.eheee

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  37. try join mana tahu REZEKI {:
    http://eylavogue.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  38. Join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.