SEGMEN : Kalaulah aku dapat ULTRABOOK tu .. - BEN ASHAARI

SEGMEN : Kalaulah aku dapat ULTRABOOK tu ..

 

Segmen hujung minggu yang ringkas . Ok ? Senang je segmen ni .. Di samping tu , tak pasal pasal korang ada satu entri kan ? Hehe .. Dan , korang leh blogwalking antara satu sama lain di samping membaca entri mereka … Dapat gak geng baru , kan kan ?

OK .. mudah je segmen ni .. Sangatlah mudah .. Korang tau apa tu ULTRABOOK ? Baca kat SINI dulu .. Baca … baca .. kang tak tau .. haa .. main buat  je lak .. heh ..

Kemudian , untuk lihat satu entri dari rakan blogger kita yg mengetop dah ni .. Baca pendapat dia mengenai ULTRABOOK ni haa.. Klik SINI .. Dah baca ? Haa .. Jadi kalau korang nak join segmen ni , mudah jer ..

Mula mula , buat satu entri khas ..

  1. Letak banner BENASHAARI.COM
  2. Tajuk dia , “ BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU… “ dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila nyatakannya tidak lebih dari 100 patah perkataan .
  4. Nak tanya satu soalan .. ULTRABOOK takde CD DRIVE … korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK ?
  5. Siap .. tu je .. senang kan ? Tinggalkan url entri korang kat ruangan komen ni ..

Tutup , jam 10 malam ni  (3/3/2012 ) .. Cepattt cepatt …

39 ulasan:

  1. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  2. http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalau-aku.html

    eyqa join abang ben :)

    BalasPadam
  3. haa dah join pun ..

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  4. Macam tak best je segmen ni... (T_T)

    BalasPadam
  5. http://virgomissi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    dah lama xjoin segmen abg ben. :)

    BalasPadam
  6. Mieya join :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  7. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    cool!

    BalasPadam
  8. http://errahnajwa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  9. http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    link tira :)

    BalasPadam
  10. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  11. http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    join!

    BalasPadam
  12. http://intanasyieda.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  13. saya join segmen ni dengan Bismillahirahmanirahim.. :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  14. saya join :)

    http://apitsukaapple.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  15. join!
    jemput singgah.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  16. segmen pertama join selepas abis pantang!

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  17. hi ni entry saya lak.. hehhehe..

    http://garageoverflow.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  18. join. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  19. ni entry saya lak..

    http://garageoverflow.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  20. gud luck kepada semua yang masuk :)

    BalasPadam
  21. ni entry saya lak

    http://garageoverflow.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  22. lyana kamal JOIN!

    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  23. mengjoinkan diri

    http://wafaawla.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  24. sya join!

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  25. Salam :) Myu join...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah.html

    BalasPadam
  26. Salam :) Myu join...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah.html

    BalasPadam
  27. Join jugaklah

    http://mkhakimi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  28. http://teamohada.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalau-aku.html

    BalasPadam
  29. kalau dah terlambat pon nak post jugak. ^^
    http://teruchenta.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  30. nak join jgk la...

    http://azrulin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  31. 2nd time join segmen abg ben ashaari.


    http://itjuzablog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  32. Jemput Singgah Abg Ben :)

    http://aqiemblogger.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  33. yeayy ! join sengmen abg ben lagi :)

    http://nazihahrafar.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  34. SAYA LAPOR DIRI :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  35. http://naniechanblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    HEBAT MEYH ! HEHEHHEHEHEHE :-)

    BalasPadam
  36. Nak join jugak la.eheee

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  37. try join mana tahu REZEKI {:
    http://eylavogue.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  38. Join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.