Setengah ekor ayam utk lunch ..

Skit je nih .. Dulu sekoq je utk aku sorang .. Mandangkan wife tak kasi aku makan maggie dah , maka aku makan ayam , telur , ikan sayur dan buah je ..


Pasni , wife dah pantang 2 bulan nun kat Kelantan , jawapnya makin senang aku nak berdiet .. makan sehari sekali jer ..


Ok.. nak gunting rambut lak .. Ada rakan pembaca tanya , aku ni keje apa sbb leh g shopping pada hari Senin ? Bukan senin je , selasa , rabu dan tak kira hari apa , aku leh g shopping sbab ??


Published with Blogger-droid v2.0.4

19 ulasan:

  1. wah3.. lapar tengok ayam tu.. :)

    BalasPadam
  2. sebab ben kerja di rumah..yeay!

    BalasPadam
  3. alah senag jer BEN - ckp kat org tu BEN kerja sendiri BOS sendiri Pekerja.. kalau dia x tahu apa itu fuul time blogger lah kan...

    BalasPadam
  4. Tertanya juga..Mr.Ben keje apa sampai sempat lg bershopping..hehe..

    BalasPadam
  5. bestny! entah la.. Uncle Ben kerja apa eyh? o.O

    BalasPadam
  6. KROGES yer...
    saya ada bad experience dgn Kroges ni.

    BalasPadam
  7. huhuhu terus je rasa lapar bila tengok ayam tu, walopun baru lepas mkn!

    Entri terkini:Kad Kahwin Very the Creative!

    BalasPadam
  8. terasa mengidam lah plak tngk entry ni..hehe

    BalasPadam
  9. full time blogger memanglah boleh...heheheee

    BalasPadam
  10. sedap nya makan setengah ekor ayam. pastikan kulit ayam n lemak dibuang =0)

    BalasPadam
  11. abg ben kan blogger full time bkn part time sah2 blh shopping bila2 masa ja..

    BalasPadam
  12. ha'ah.. abg Ben keje apa ye?

    BalasPadam
  13. ha'ah.. abg Ben keje apa ye?

    BalasPadam
  14. setengah ekor camtu? kecik nye.. ayam ape tu? ayam serama ke?

    BalasPadam
  15. Brader Ben kja full-time blogger. Mang banyak masa free. .ehehe. .tak gitu? Adeh bila lah aku bleh jadi Internet Intrepreneur ni. .yayy. .angan2 mat jenin aku. .ahaha

    BalasPadam
  16. Hahaha!

    Biarlah sy tolong kasi jawab soalan tu.

    Bro Ben ni suri rumah spenuh masa, hahaha!

    BalasPadam
  17. kelantan?jauhnya..abg ben leh ikut skli gak kn?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009