Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 19 Mac 2012

Setengah ekor ayam utk lunch ..

Skit je nih .. Dulu sekoq je utk aku sorang .. Mandangkan wife tak kasi aku makan maggie dah , maka aku makan ayam , telur , ikan sayur dan buah je ..


Pasni , wife dah pantang 2 bulan nun kat Kelantan , jawapnya makin senang aku nak berdiet .. makan sehari sekali jer ..


Ok.. nak gunting rambut lak .. Ada rakan pembaca tanya , aku ni keje apa sbb leh g shopping pada hari Senin ? Bukan senin je , selasa , rabu dan tak kira hari apa , aku leh g shopping sbab ??


Published with Blogger-droid v2.0.4

19 komen :

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

wah3.. lapar tengok ayam tu.. :)

:: Ika :: berkata... [Reply to comment]

nyum2 sedapnye abg ben ^^

Huda berkata... [Reply to comment]

sebab ben kerja di rumah..yeay!

Inilah Aku berkata... [Reply to comment]

alah senag jer BEN - ckp kat org tu BEN kerja sendiri BOS sendiri Pekerja.. kalau dia x tahu apa itu fuul time blogger lah kan...

BrightEye berkata... [Reply to comment]

Tertanya juga..Mr.Ben keje apa sampai sempat lg bershopping..hehe..

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

bestny! entah la.. Uncle Ben kerja apa eyh? o.O

Faris Adli berkata... [Reply to comment]

ayat yang last paling best

ameris berkata... [Reply to comment]

KROGES yer...
saya ada bad experience dgn Kroges ni.

Mosum Art Design berkata... [Reply to comment]

huhuhu terus je rasa lapar bila tengok ayam tu, walopun baru lepas mkn!

Entri terkini:Kad Kahwin Very the Creative!

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

terasa mengidam lah plak tngk entry ni..hehe

mas saari berkata... [Reply to comment]

full time blogger memanglah boleh...heheheee

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi berkata... [Reply to comment]

sedap nya makan setengah ekor ayam. pastikan kulit ayam n lemak dibuang =0)

AMALINA YAAKUB berkata... [Reply to comment]

abg ben kan blogger full time bkn part time sah2 blh shopping bila2 masa ja..

Cik Cyida berkata... [Reply to comment]

ha'ah.. abg Ben keje apa ye?

Cik Cyida berkata... [Reply to comment]

ha'ah.. abg Ben keje apa ye?

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

setengah ekor camtu? kecik nye.. ayam ape tu? ayam serama ke?

Piebenhaezer Izer berkata... [Reply to comment]

Brader Ben kja full-time blogger. Mang banyak masa free. .ehehe. .tak gitu? Adeh bila lah aku bleh jadi Internet Intrepreneur ni. .yayy. .angan2 mat jenin aku. .ahaha

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Hahaha!

Biarlah sy tolong kasi jawab soalan tu.

Bro Ben ni suri rumah spenuh masa, hahaha!

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

kelantan?jauhnya..abg ben leh ikut skli gak kn?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI