Ummiza Cafe , masakan melayu dan Oriental .

 

 

IMAG3589-1

Alhamdulillah .. Akhirnya dah dibuka .. Berkali aku lalu depan restoran ni , dan semalam dia dirasmikan tapi hari ni baru aku berpeluang nak g setelah diajak singgah oleh wife tadi .. hehe ..

Terletak berhampiran di Bandar Baru Salak Tinggi , restoran yang aku singgah utuk makan tengahari tadi bersama wife serta anak aku .. Saja nak try kot kot , menarik tekak aku ni ..

IMAG3592

IMAG3585

IMAG3586

IMG_20120917_130429

Yummy .. serius sedap sangat ! Memang masakan melayu tulen okeh ! Asam pedas ? Pekatttt .. Sambal sotong ? Perghhh .. Dan banyak lagi laa yg ada ..

Harga ? Hehehe .. Murah wehhh ! Huhuh ..

IMAG3585-1

Qhaliff dah ‘diculik’ ngan tuan punya restoran .. hehe

Layanan , mmg mesra . Harapnya berkekalanlah layanan begitu serta harganya. Ada potensi besar untuk besarkan lagi restoran ni ..

Oh , lupa lak .. menurut makcik tu ,  mereka buka hingga malam .. Kul berapa tu tak pasti la .. hehe .. Tapi yang pasti , mmg kitorang akan singgah lagi ..

9 ulasan:

  1. ehh ni kena bagitahu anak tuan punya restoran ni ,, restoran dia masuk blog BA sedap taa masakan dia ?

    BalasPadam
  2. eh...serious? Nyum nyum... nak try gak nie. OK, minggu depan lps gaji haha. asam pedas!!!

    BalasPadam
  3. bandar baru salak tinggi belah mane nih abg ben....sy duk area situ gak...xpenah nampak pun kedai nih....nk try la...mcm sodapp jer....dekat2 gan stadium salak tinggi ker?

    BalasPadam
  4. @NugRuL SakuRa , ni kat area jenderam laa . dekat dengan miat.

    BalasPadam
  5. Macam best je rasa mcm nak pegi klu ada masa ek

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI