Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 31 Januari 2014

Ke Paradigm Mall , Kelana Jaya.

 

Kali petama nak ke shopping di Paradigm Mall , Kelana Jaya. Saja saja berjalan bawak si Qhaliff keluarkan peluh.. Tapi yang berpeluh , aku la.. Dia tak nak turun .. Huhuh… Demam dah ok tapi badan masih penat ..

Kat rumah , aktif .. Masuk dalam kereta , terus lenaaa … Sedap ‘dibuai’ dek pergerakkan kereta .. Huhuh… Pasang Waze .. Hehehehe .. Rupanya ada jalan dekat nak ke Petaling Jaya tu haaa.. Dari rumah aku , dalam 40 minit je pon !! Aiyookkkk.. biasanya ikut jalan jauhhhh.. huhuhuh….

Photo

Sampai kat sana , dia masih lena.. Terpaksa kejutkan dia .. Tengok la muka dia tu haaa .. Ngantuk sokmooo.. Sian jee…

Photo: Bersama , Qhaliff  dan Beary  di #ParadigmMall selepas saksikan persembahan  sempena CNY .. Ada lg nanti pada 2 Feb! Go checkout. Follow the official Paradigm accounts .. www.facebook.com/paradigmmall, Instagram @paradigmmallmy and #paradigmmallmy berpeluang utk memenangi  The Journey tickets on the 8th February! #BearyJourney #BearySelfie

Disebabkan dia masih sebegitu rupa dan aku sendiri kepenatan akibat dah mula pecah lemak .. Maka , sempat makan je kat SATAY SATAY .. Hehehehehe ..

Order 3 jenis makanan .. Nasi goreng , char kuay teow dan asam laksa ..

Photo: Sapa suka ?

Photo: Atau sapa minat yg ini ?

Sedap ? Ada kawan tanya di Facebook. Hehhehehe … Ikut tekak aku , serius sedap ! Ikut hati , nak je tapau CKT tu .. tapi udah udah laaa .. hehehehe ..

Harga ? Hehehe .. Rasa rasa korang ?

Photo

Lepas makan , terus balik … Qhaliff dok wat hal .. Adehh .. Nangis tu tak la tapi … hurmm.. Di dukung , nak turun. Diturunkan , nak baring pulak atas lantai .. Aihhhhhh …

Tak sempat nak pusing pusing kat situ. Nampak macam best.. Macam macam ada dan tengah SALE lak tu ..hurmmm .. Tapi memikirkan anak .. tolak tepi semua ..

Banyakkan bersabar bila anak tak sihat .. Huhuh….

2 komen :

Fauzi Noordin berkata... [Reply to comment]

ambik gambaq pun cover perut guna teddy bear...hahhaha

Mialia berkata... [Reply to comment]

qhalif da mcm koala dah. hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI