Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 Jun 2015

“ Bulan puasa ada hantu ke ? “

 

Jam 2 pagi.. Aku yang sedang lepak ngan Qhaliff dalam bilik , terdengar bunyi tapak kaki menuju ke bilik.. Ada bunyi loceng sekali. Aku dapat agak dah sapa..

“ Caaakkkkkkkk”. Zahra muncul di sebelah pintu. Aku sengih. Huh , budak ni tak tidur lagi kee ?? Dah kul berapa ni ? Sah sah esok dua dua bangun lewat ni.. Hurmm..

Aku syak Qhaliff buat onar di ruang tamu hingga menyebabkan semua bangun dari tidur. Huhuhhu…

Aku biar dia main dalam bilik dulu… Pastu aku dukung dia dan bawak keluar dari bilik. Sebelum tu terdengar bunyi seperti ada orang membasuh pinggan di dapur. Mesti wife stress sebab Zahra tak nak tidur. Dia dah la penat sebab semalam seharian bangunan Putrajaya takde aircond.. Huhuhh..

image

Bila aku keluar , aku dapati wife sedang tidur lena ! Siap dengan sound sistem lagi ! Eh ? Biar benarr… Dia tidur seolah tak berjaga dari malam tadi .. Huhhhh…

Aku kejut dia.. Tanya , apakah dia di dapur tadi ? Dia gelengkan kepala dan sambung tidur ! Aku sua Zahra kat dia ..

Dan masuk kembali ke dalam bilik.. Apakah ? Takkan kot ? Iskh.. Hurmm.. Bulan puasa ni ?? Ke aku berkhayal ?

7 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

halusinasi ni rasanya ni...ihikss...amboi abennnn... siap mention sound system sekali...dush dush...

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

hihi

Noorsha Muhamad berkata... [Reply to comment]

tak kot.. hehe..

Yeong Kar Soon berkata... [Reply to comment]

Kata nye.. Hhe,,

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehehe...abaikan abang ben..mungkin dia sefamily baru lepas makan kot..cuci pinggan..pinjam dapur dan sink..

yana :)) berkata... [Reply to comment]

Ayook.. Seram jugak camni tapi bulan puasa kan?

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

HALUSINASI TU...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI