Aku menang iPhone 6 Plus ! - BEN ASHAARI

Aku menang iPhone 6 Plus !

 

Alhamdulillahhhh... rezeki.. Bukan mudah nak menang contest kali ni. Blogger yang terlibat , bukan calang calang wooo.. semua bagus bagus.. bagus dari aku.. Mungkin ni rezeki aku.. huhu..

" Dear Ben,

We have reviewed all the Vios Blogger’s write-up and selected our favourite.

We’re happy to inform you that your Toyota Vios review write-up has been rated the highest score in the Vios 1.5 TRD Sportivo category; and you have won yourself an Apple iPhone 6 Plus!

Congratulations and we hope you enjoy your prize.

Entri : http://www.benashaari.com/2015/03/vios-trd-sportivo-gaya-orang-muda.html "

Jutaan terima kasih buat rakan-rakan di media sosial , rakan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari , penaja utama ( UMW TOYOTA )  dan juga PR-PR yang terlibat... Shirley dan Yogi.. huhu..

Apa aku nak buat dengan iPhone tu nanti ? Bagi kat wife je la.. Dia yg jadi cameraman sepanjang aku test drive kereta tu.. huhu.. Lagi pon tahun ni aku tak bg lagi hadiah lagi kat dia.. hehehe..

Terima kasih sekali lagi pada semua..Esok gi amik hadiah.. Minggu ni aku dpt 2 handphone..huhu.. rezeki berblog.. kan ?

DSC04849

11 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.