Qhaliff Iman nak bunuh diri ?

 

Zahra dah pandai dah skang ! Tiap kali aku turun dari kereta , kalau aku tak amik dia , dia akan tercengang ! Tak percaya dia ditinggalkan begitu saja.. Sesekali akan terkeluar “ Dyy.. " yakni merujuk kepada “ Daddy “.

Semalam , tiba je di depan restoran Tom Yum Kung , aku terus amik Zahra dan masuk ke dalam restoran. Aku tinggalkan Qhaliff kepada mak dia.. Ha , ni pon sama gak ! Dia pon tercengang dan tak percaya.. dia ditinggalkan ????

Wife paksa dia turun kereta dan masuk ke dalam restoran.. Dia tak nak.. Berdiri kat sebelah kereta malah siap nak berjalan ke arah jalan raya selagi aku tak datang amik dia !

Aku yang dah duduk  terpaksa bangun keluar untuk dukung dia masuk. Di kiri Zahra dan kanan Qhaliff ! Adehh ..

image

6 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.