Ke Festival Floria Diraja Putrajaya 2015 - BEN ASHAARI

Ke Festival Floria Diraja Putrajaya 2015


Dok tahan diri dari Sabtu lepas nak ke sini ! Hehehehe.. Hari ni , kul 940 pagi aku sampai dah ! Aku ingatkan aku antara paling awal.. rupanya ramai dah orang ! Huhuhuh.... Nasib baik cuaca masih menyebelahi aku.. Lom panas membahang. Tetiba rindu kat cuaca di Genting Highland.. hehehe .. 

Tiket masuk dewasa RM5. Bagi aku harganya berpatutan. Kalau buat free , nanti tak terkawal lak kan ? RM5 ni kira murah dah.. bagi aku la ! Maaf la kalau mahal bagi korang.. Aku tak breakfast. Potong kos belanjawan harian di situ.. heeee...






Seronok sebenarnya kalau datang beramai ramai kat sini ! Asyik nak bergambar jer.. Aku lak ke sini hanya untuk.. hehehe.. test lens aku ni haaaa.. 30mm macro.. heeee... Bila lagi nak try kan ? Lalalalala.. 

Dan hasilnya... 







 Ada banyak lagi aku upload di Instagram aku.. Leh follow @ben_ashaari ! Bagi yang belum berkesempatan , aku nasihatkan datang awal awal pagi yer.. Jangan datang tengahari melainkan baju anda ada pendingin hawa di dalamnya.. heheheh..  Datang petang atau malam pon cun gak.. Dengar kata malam lawa ! Aku nak test g malam lak nanti.. dengan Qhaliff ! 

3 ulasan:

  1. alahai jelesnya xdpt pegi :(

    BalasPadam
  2. Cantik gambar...akak pegi hari tu malam..dah la hujan..nak bergambar pun no mood..:(

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.