Pening bila jadi blogger ! - BEN ASHAARI

Pening bila jadi blogger !

 

Nak gi food review atau fashion review ? Hurm.. Satu kat Ampang dan satu lagi kat Mont Kiara ! Jauh tuu.. Penggunaan petrol perlu diambil kira ! Dua dua tak berbayar.. hahahaha .. Tak pe , network punya hal.. Tak semestinya semua kena bayar kan ?

Ok.. aku buat keputusan dah.. Nak ke food review dulu.. Kalau sempat , baru ke sana.. Kenapa ? Aku nak test lens baru ni.. hehehe.. Ok ke tak ? Kalau tak ok , bermakna aku yang tak ok.. Aku kena masuk kelas fotografi !

image image

Ini gambar semalam.. masa makan malam dengan wife di Papparich , Ayer@8 Putrajaya. Agak masih tak puashati gambar ni.. Amik dengan kelam kabut. Lapar punya pasal !

Tak pe.. try tengahari karang lak.. Apa apa , jom gi amik iPhone aku dulu yer.. hehehee.. Tak sabar lak nak selfie ngan iPhone free tu.. hehehe.. Yelah , pastu dah milik orang.. wife nak guna ! Huhu.. Kalau jual tu , dapat sambar satu lagi lens kan ? Telephoto punya.. uhukk… Tak pee.. dah janji nak bagi ! Jangan buruk sikuuuu.. Tak comey gituuu…

6 ulasan:

  1. Pening bila nak buat keputusan ye ben...hehhe doa kami semoga KBBA terus utuh dan kuat macam satu family...aminnn

    BalasPadam
  2. bestnya dapat iphoneeee... ;)

    BalasPadam
  3. food review dapat makan. hihih

    BalasPadam
  4. cantik jugak gambar ni. Guna kamera apa ya?

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.