Tahun depan gi sekolah !! - BEN ASHAARI

Tahun depan gi sekolah !!

Play school ! Wife kata Brainy Bunch pon ok .. Hurm.. Nak sangat dah dia berkawan. Pantang nampak ramai kanak kanak.. Teruja terus !

Kelebihan dia yang aku nampak , dia pandai buat budak sebaya dia bermain dengan dia. Pada awalnya nampak mcm kasar cara dia approach tapi pastu terus lembut je bila budak tu mula,bermain dengan dia.. Kalau budak tu wat dek , dia confirm blah.. Bila tu berlaku , aku kesian tgk muka dia..huhu..

Tengok la camana nanti.. Kalau jumpa yang sesuai , aku antar je la belah siang.. Seminggu 2-3 kali dah la..kan ?

3 ulasan:

  1. pandai Qhalif nak berkawan ya.. ok laa sesekali bagi dia berkawan, tak laa sunyi sangat..

    BalasPadam
  2. saya pun nak kena hantar anak sekolah tahun depan, play school ja bagi dia pandai bergaul dengan orang luar..

    BalasPadam
  3. Brainy Bunch mmg ok tapi mahalnyaaa :(

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.