Ke Mitsui Outlet Park , Sepang.

Wife teruja nak gi sini.. Katanya murah dan mcm mcm ada !!  Dan pagi tadi , selepas gi klinik ..tapi klinik tutup sebab cuti umum..

Sampai je sini.. tgk ramai benar org !! Mesti best .. dan masuk ke dalam.. banyak benar Sale.. hurmm.. Cari port nak makan dulu..Berpusing cari..tak jumpa.. Mood hilang.. Terus balik..

Masuk kul 11.52 dan balik kul 12.31  ..tak sampai sejam !

G Alamanda .. Alamanda gak terbaek..hahaha..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.