Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Jun 2015

Tahun depan gi sekolah !!

Play school ! Wife kata Brainy Bunch pon ok .. Hurm.. Nak sangat dah dia berkawan. Pantang nampak ramai kanak kanak.. Teruja terus !

Kelebihan dia yang aku nampak , dia pandai buat budak sebaya dia bermain dengan dia. Pada awalnya nampak mcm kasar cara dia approach tapi pastu terus lembut je bila budak tu mula,bermain dengan dia.. Kalau budak tu wat dek , dia confirm blah.. Bila tu berlaku , aku kesian tgk muka dia..huhu..

Tengok la camana nanti.. Kalau jumpa yang sesuai , aku antar je la belah siang.. Seminggu 2-3 kali dah la..kan ?

3 komen :

izzeyda berkata... [Reply to comment]

pandai Qhalif nak berkawan ya.. ok laa sesekali bagi dia berkawan, tak laa sunyi sangat..

Noriza Rahman Momma Vogue berkata... [Reply to comment]

saya pun nak kena hantar anak sekolah tahun depan, play school ja bagi dia pandai bergaul dengan orang luar..

Elieza berkata... [Reply to comment]

Brainy Bunch mmg ok tapi mahalnyaaa :(

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI