Sabtu, 18 April 2015

MalaysiaAirlines : Kenapa Taufik Batisha boleh popular ?

 

Aku hadiri undangan dari MAS ( MalaysiaAirlines )  ke majlis pelancaran album terbaru Taufik Batisah di PullMan Bangsar semalam , bersama sama blogger Razi dari www.razzwey.com.

image

Aku tak pernah dengar lagu Fique yang popular tu , ‘ Awak Kat Mana ‘ sehingga habis ! Hehehe.. Dan aku tak tau kenapa dia boleh begitu popular di Malaysia.. apakah rahsianya ??

DSC05641

Tunggu kemunculannya dan aku ternanti rahsia yang menyebabkan dia jadi begitu selain dari suaranya yang menarik .. Peminat dia mula berhimpun.. Kiri kanan dan belakang kerusi jemputan.. PErghh…. leh tahaann ..

DSC05646

Akhirnya dia muncul selepas dua penyanyi jemputan mengadakan persembahan.. Dan segala persoalan aku terjawab !

Yang pertama.. dia murah dengan senyuman.. Kedua , mesra dengan peminatnya.. dan persembahannya memang menarik ! Tidak membosankan ..

DSC05678DSC05676

Ketiga tiga elemen tu kan ada pada MALAYSIA AIRLINES.. Patutnya la dia ditaja oleh MAS.. terbaik !

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI