Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 17 April 2016

Bangga aku dengan mereka..

 

image

25 orang blogger Kelab Blogger Ben Ashaari berkumpul di satu lokasi.. bukan untuk lepak suka suka.. bukan untuk bersantai .. tapi untuk satu job yang menarik !

Ada antaranya , belum pernah bersua muka.. Sekadar berbual di whatsapp.. Tapi bila bersua muka , semua seperti dah kenal bertahun lamanya.. Alhamdulillah.

Mereka tiba tepat masanya. Duduk. Dengar dan bertanya. Tak perlu guna mic. Tak perlu tinggikan suara ketika bercakap. Mereka , dah cukup tahu apa perlu dibuat..

Dan client amat sukakan suasana ini ! Sapa kata komuniti tak berbaloi ? Bila satu kepala.. segalanya jadi mudah ! Tak perlu nak berlagak diva.. tak perlu nak berlagak otai.. Tak perlu nak poyo !

Yer , aku bangga sekali dengan mereka.. Berbaloi sekali usaha aku selama ini.. Dan aku bercadang nak tambah lagi rakan blogger dalam KBBA9 !

5 komen :

sayidah napisah berkata... [Reply to comment]

betul betul. tak perlu nak poyoooo!*gaya awie* hehe.

woww bagusnyaa.seronok tengok blogger-blogger berkumpul :)

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Terbaik!!!

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Alhamdullillah.

Mezquita Lifestyle berkata... [Reply to comment]

Terharu, sebab 1st time jumpa keluarga besar kbba9, terasa macam dah lama sua, tak kekok nak bermesra

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

tq aben bg peluang. hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI