Bangga aku dengan mereka..

 

image

25 orang blogger Kelab Blogger Ben Ashaari berkumpul di satu lokasi.. bukan untuk lepak suka suka.. bukan untuk bersantai .. tapi untuk satu job yang menarik !

Ada antaranya , belum pernah bersua muka.. Sekadar berbual di whatsapp.. Tapi bila bersua muka , semua seperti dah kenal bertahun lamanya.. Alhamdulillah.

Mereka tiba tepat masanya. Duduk. Dengar dan bertanya. Tak perlu guna mic. Tak perlu tinggikan suara ketika bercakap. Mereka , dah cukup tahu apa perlu dibuat..

Dan client amat sukakan suasana ini ! Sapa kata komuniti tak berbaloi ? Bila satu kepala.. segalanya jadi mudah ! Tak perlu nak berlagak diva.. tak perlu nak berlagak otai.. Tak perlu nak poyo !

Yer , aku bangga sekali dengan mereka.. Berbaloi sekali usaha aku selama ini.. Dan aku bercadang nak tambah lagi rakan blogger dalam KBBA9 !

5 ulasan:

  1. betul betul. tak perlu nak poyoooo!*gaya awie* hehe.

    woww bagusnyaa.seronok tengok blogger-blogger berkumpul :)

    BalasPadam
  2. Terharu, sebab 1st time jumpa keluarga besar kbba9, terasa macam dah lama sua, tak kekok nak bermesra

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.