Debaran APO 2016 makin terasa ? - BEN ASHAARI

Debaran APO 2016 makin terasa ?

 

image

Malam ni.. Hurmm..

Persiapan aku ? Hurmm…

Perasaan aku ? Hurmmm..

Yang pasti , aku gi gunting rambut.. Rambut aku serupa.. Hurmmm..

image

Pakaian ? Arghhhh ! Apa pon takde .. macam nak pakai baju melayu lengkap je aku malam ni walaupun temanya , GLAM DIGITAL ! Huh… Pakai baju nikah 8 tahun dulu.. 8 ke 9 eh ? Lupa lak.. heee…

Menang ke Kalah ? Tak kisah.. Yang pasti , ni pertama dan terakhir aku join.. Pasni serik dah ! Malas nak berkempen undi mengundi ni.. Penat mental dan fizikal.. lalalalaaaa…

Jangan lupa malam ni yer.. Live !  Korang leh juga menyaksikannya siaran langsung Malam Kemuncak APO2016 melalui Internet dihttp://apo.mstar.com.my/malam-anugerah.aspx . "'Live' Streaming' akan bermula pada pukul 7.30pm (April 30) dengan kehadiran finalis APO2016 di karpet ungu.

Rasanya aku takde kot part ni.. 730 tuu.. Maghrib dulu kat masjid baru g masuk…

3 ulasan:

  1. okkkee . apa-apa pun TAHNIAH ben ..
    Menang kalah belakang kiraaa ...
    chaiyok2! >.<

    BalasPadam
  2. xpe...rezeki ada alhamdulillah...good luck

    BalasPadam
  3. Pakai apa pun tetap hensem..ye solat dulu penting

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.