Review The Jungle Book 2016 - BEN ASHAARI

Review The Jungle Book 2016

 

Arghhh ! Rugi , rugiiii… Rugiii !

image

Rugi kenapa ? Huhhhh ! Dah booking tiket ke ? Alahai.. Tu la.. lain kali tunggu aku review dulu.. Maklumlah , aku siang tak keje.. malam baru ker .. Korang siang kerja .. malam tak keje kan ?

Ok ok…. Apa yang tak best ? Hurmm.. Gini.. Aku tadi g la tonton dengan geng aku iaitu Awie , The Pelukis Man.. Haaaa ..Siap beli pop corn kongsi lagi haaaa..

Tunggu punya tunggu sambil main hp , akhirnya bermulaa laa.. Aku tumpukan perhatian.. Sesekali mulut mengunyah pop corn. Dalam hati dah timbul rasa menyesal !

image

image

Hurmm… hurmmm.. Rasa macam nak keluar jer ! Tapi alang alang dah tengok , tengok je la kasi abis !

Part mana tak best ?? Serius nak tau ??? Haaa.. Jalan cerita dia , aku rasa korang pon dah tahu kan.. kannn ? Haa.. Tapi kalau dilayan dengan 3D , aku rasa lagi gempak kot ! Tu pasal aku kata rugi ! Kalau tau segempak dan cun gini , baik layan 3D jer.. Huhuhuh..

Kesimpulan ? Haaa.. Kalau tak bawak anak , layan 3D. Kalau bawak anak , tengok biasa biasa je dah la.. Hahahaha.. Dan aku rasa , anak bawah 6 tahun , tak yah la bawak.. Rasanya BoboiBoy lagi mudah untuk diorang paham.. hehehehe…

Jungle Book , tak rugi ditonton.. Tak macam Batman V Superman.. Huarghhhh.. ngantuk !

4 ulasan:

  1. P13 means budak 13 thun keatas je blh tgkkn..

    BalasPadam
  2. orait..sebenarnya kurang faham..cerita ni best ke tak? hehehehe..sebab dah plan nak tengok dengan wife..:)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.