Gempak Superstar , rancangan sampah ???

by - April 25, 2016

 

image

Kali pertama aku tengok.. Aku ternganga ! Apa ni ?? Pelakon menyanyi dan dibuat secara langsung di kaca television yang berbayar ???  Jangan nak kata pulak , tak suka.. tengok la rancangan lain ! Eh , bayar tauuuu ! Maka ada hak untuk kritik ! Jangan longgokan rancangan sampah pada pelanggan anda !

Ok.. Tak kisah la .. ada yang sentap atau tak suka dengan komen aku ni.. tapi hakikatnya…  memang tak best ! Terlalu jauh dengan Gegar Vaganza..

image

Terlalu membosankan ! Ni kali pertama dan terakhir la aku tengok.. Dan aku ubah ke rancangan movie.. Layan The Negotiator ! Terus malam aku kembali berseri walaupun dah tengok 3-4 kali filem ni ! Ternyata jauh lebih menghiburkan dari Gempak Perasanstar !

Nasihat untuk sponsor.. buatlah rancangan yang kasi manfaat pada pelanggan anda .. bukan rancangan syok sendiri..

You May Also Like

3 comments

  1. Mujur tak tengok tv dah... huhuhuhuu

    BalasPadam
  2. samo ler ben.
    fist and last tengok,
    tergerak hati nk layan malam tadi pun sebab Jihan je,
    konsep konsert masih kebudak-budakan.

    BalasPadam