Gempak Superstar , rancangan sampah ??? - BEN ASHAARI

Gempak Superstar , rancangan sampah ???

 

image

Kali pertama aku tengok.. Aku ternganga ! Apa ni ?? Pelakon menyanyi dan dibuat secara langsung di kaca television yang berbayar ???  Jangan nak kata pulak , tak suka.. tengok la rancangan lain ! Eh , bayar tauuuu ! Maka ada hak untuk kritik ! Jangan longgokan rancangan sampah pada pelanggan anda !

Ok.. Tak kisah la .. ada yang sentap atau tak suka dengan komen aku ni.. tapi hakikatnya…  memang tak best ! Terlalu jauh dengan Gegar Vaganza..

image

Terlalu membosankan ! Ni kali pertama dan terakhir la aku tengok.. Dan aku ubah ke rancangan movie.. Layan The Negotiator ! Terus malam aku kembali berseri walaupun dah tengok 3-4 kali filem ni ! Ternyata jauh lebih menghiburkan dari Gempak Perasanstar !

Nasihat untuk sponsor.. buatlah rancangan yang kasi manfaat pada pelanggan anda .. bukan rancangan syok sendiri..

3 ulasan:

  1. Mujur tak tengok tv dah... huhuhuhuu

    BalasPadam
  2. samo ler ben.
    fist and last tengok,
    tergerak hati nk layan malam tadi pun sebab Jihan je,
    konsep konsert masih kebudak-budakan.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.