Bangga aku dengan mereka..

by - April 17, 2016

 

image

25 orang blogger Kelab Blogger Ben Ashaari berkumpul di satu lokasi.. bukan untuk lepak suka suka.. bukan untuk bersantai .. tapi untuk satu job yang menarik !

Ada antaranya , belum pernah bersua muka.. Sekadar berbual di whatsapp.. Tapi bila bersua muka , semua seperti dah kenal bertahun lamanya.. Alhamdulillah.

Mereka tiba tepat masanya. Duduk. Dengar dan bertanya. Tak perlu guna mic. Tak perlu tinggikan suara ketika bercakap. Mereka , dah cukup tahu apa perlu dibuat..

Dan client amat sukakan suasana ini ! Sapa kata komuniti tak berbaloi ? Bila satu kepala.. segalanya jadi mudah ! Tak perlu nak berlagak diva.. tak perlu nak berlagak otai.. Tak perlu nak poyo !

Yer , aku bangga sekali dengan mereka.. Berbaloi sekali usaha aku selama ini.. Dan aku bercadang nak tambah lagi rakan blogger dalam KBBA9 !

You May Also Like

5 comments

  1. betul betul. tak perlu nak poyoooo!*gaya awie* hehe.

    woww bagusnyaa.seronok tengok blogger-blogger berkumpul :)

    BalasPadam
  2. Terharu, sebab 1st time jumpa keluarga besar kbba9, terasa macam dah lama sua, tak kekok nak bermesra

    BalasPadam