Best friends forever ! - BEN ASHAARI

Best friends forever !

 

Sesekali mereka bergaduh… punca ? Hurmm… Bila mereka berbaik , terasa bagusnya dunia tanpa peperangan.. Aman !

image

image

Zahra memandang abang dia macam superhero dia ! Hahahaha.. Qhaliff memang seorang pelindung. Aku sendiri tak boleh marah adik dia.. Dia marah aku semula..

Tunggu adik dia sorang lagi lak.. camana penerimaan dua dua ni.. Tapi setakat ni , mereka tau yang mereka akan ada baby… Huhuh.. InshaAllah..

Dah masuk 5 bulan.. Gulp !

8 ulasan:

  1. sekejap je dah masuk 5 bulan tahniah ben dan wife...hitung rezeki sendiri ni ben...harap Allah perkenankan doa utk beri my son adik...aminnn

    BalasPadam
  2. insyaAllah..akan lebih havoc..hehehe..

    BalasPadam
  3. alololoooo sweetnya dua beradik ni...

    BalasPadam
  4. super qute je dua beradik ni..t besar mau jalan berdua gini...baru mcm pakwe dgn makwe..org nak kacau adik pun x berani nanti

    BalasPadam
  5. Cute!

    protect betul Qhaliff dkt Zahra. Ya tunggu baby nanti camna la pula nanti.

    BalasPadam
  6. 5 bulan , nnt due sama dengan Raja Farah ni :)

    BalasPadam
  7. Moga abang dan kakak sepakat sayang dan jaga adik..amin.

    BalasPadam
  8. Bagus la bang long..daa blh harap jaga adik..moga2 nnt zahra pon blh jaga adik kecik jugak sama2 ngan bang long

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.