Nasib baik ada Batook Ori !

by - April 27, 2016

 

Aku dah terlebih kurus ! Arghhh.. Nak kena naikkan balik badan aku ni.. Maka , kena makan dan kena g gym.. G gym n makan tu takda masalah.. Masalah aku cuma , bila bangun tidur !

image

Bila bangun tidur , badan mesti sakit sakit ! Maklumlah , dah lama berehat dari menarik besi besi ni ! Bila dah sakit , maka wife la jadi mangsa aku.. hehehe..

Sayaaaang… tolong… amik minyak Batook Ori tu.. sakit leher , lengan dan belakang badan abang jap.. Sapu je.. tak yah urut.. “.

Cita banyak tarak.. dia sapu.. Tak sampai seminit dia sapu , aku terus lena semula.. Bangun dari tidur , rasa lega sangat ! Tidur pun , dalam 10 minit jer.. Hehehehe.. Alhamdulillah..

Baru baru ni , wife terseliuh kaki dia.. Minyak Batook Ori ni jugak laaa jadi penyelamat ! 3-4 kali aku urut kaki dia.. dah ok semula.. Dan aku , memang standby dalam kereta .. Maklumlah , kerap pening dengan cuaca panas gini.. Bila pening , wife sapu kat tengkuk dan dahi.. Terasa lega la skit..

Stok aku abis.. Setiap hujung bulan , mesti order sekotak dan setengah dari tu, mesti dibeli oleh seorang Datin. Katanya , dia suka guna bila abis kerja.. Sapu satu badan dan .. krohhhh.. lenaaa !

image

Aku tak jual ! Kalau nak beli , gi je ke Facebook Pati Batook Ori. Sana ada senarai agen. Kalau nak jadi agen pon boleh.. hehehe.. Aku bukan agen. Tak menang tangan aku nanti nak layan pertanyaan pelanggan.. Huhuhuh..

You May Also Like

0 comments