Ku perlukan Heroes Men Wash setiap hari ! - BEN ASHAARI

Ku perlukan Heroes Men Wash setiap hari !

 

Aktiviti aku setiap hari , memang padat ! Dengan cuaca panas sekarang ni , ditambah lagi dengan bersenam di gym membuatkan badan senantiasa berpeluh ! Tu belum part anak anak kasi berpeluhh atas bawah ! Huhhh..

image imageimage

Lasak dan kekadang bau peluh tu , diri sendiri pon tak selesa.. kan ? Apatah lagi anak yang selalu melekat ngan kita.. Apakah mereka selesa ?? Ke tidak ?? Zahra camana ?

Dia tutup hidung !

image

Part badan tu , aku tak kisah sangat.. sebab memang dah guna sabun mandi yang amat sesuai dengan aku.. tetapi … haaaa ! Kalau orang perempuan pentingkan kebersihan.. orang lelaki pon kena gak ! Haa.. Baru la isteri sayang , kan ?

Heroes Mens Wash , penyelamat !! Setiap kali lepas mandi , aku rasa segar sangat sangat ! Hehehehe..

image

Apa kelebihan Heroes Mens Wash ni sebenarnya ? Bagi merea yang dah guna , mereka tahu.. Yang belum guna , camana lak ?

Jangan pikir bukan bukan tauuu.. Walaupun tahu ni malam Jumaat , tapi tak semestinya untuk malam Jumaat punya kerja jer.. Haaa… Bukan bukannn.. Kebersihan gituuu !

image

Bagi aku , orang lelaki wajib kena simpan satu.. hehehe.. Lepas bersenam , pakaii.. Fuh.. Segar gituu !

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut , boleh hubungi 016 412 6546 atau ke Facebook mereka , NanaFaBeautyHQ atau ke instagram , NanafaBeautyHQ

Serius.. lelaki mau jaga kebersihan.. Bukan perempuan je mau bersih ! Bila sebut bersih , luar dalam mau bersih ! Jangan luar je bersih tapi hati kotor ! Tamoo tamoooo.. Tak baik gitu !

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.