Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 30 April 2016

Debaran APO 2016 makin terasa ?

 

image

Malam ni.. Hurmm..

Persiapan aku ? Hurmm…

Perasaan aku ? Hurmmm..

Yang pasti , aku gi gunting rambut.. Rambut aku serupa.. Hurmmm..

image

Pakaian ? Arghhhh ! Apa pon takde .. macam nak pakai baju melayu lengkap je aku malam ni walaupun temanya , GLAM DIGITAL ! Huh… Pakai baju nikah 8 tahun dulu.. 8 ke 9 eh ? Lupa lak.. heee…

Menang ke Kalah ? Tak kisah.. Yang pasti , ni pertama dan terakhir aku join.. Pasni serik dah ! Malas nak berkempen undi mengundi ni.. Penat mental dan fizikal.. lalalalaaaa…

Jangan lupa malam ni yer.. Live !  Korang leh juga menyaksikannya siaran langsung Malam Kemuncak APO2016 melalui Internet dihttp://apo.mstar.com.my/malam-anugerah.aspx . "'Live' Streaming' akan bermula pada pukul 7.30pm (April 30) dengan kehadiran finalis APO2016 di karpet ungu.

Rasanya aku takde kot part ni.. 730 tuu.. Maghrib dulu kat masjid baru g masuk…

3 komen :

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

okkkee . apa-apa pun TAHNIAH ben ..
Menang kalah belakang kiraaa ...
chaiyok2! >.<

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

xpe...rezeki ada alhamdulillah...good luck

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Pakai apa pun tetap hensem..ye solat dulu penting

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI