Debaran APO 2016 makin terasa ?

 

image

Malam ni.. Hurmm..

Persiapan aku ? Hurmm…

Perasaan aku ? Hurmmm..

Yang pasti , aku gi gunting rambut.. Rambut aku serupa.. Hurmmm..

image

Pakaian ? Arghhhh ! Apa pon takde .. macam nak pakai baju melayu lengkap je aku malam ni walaupun temanya , GLAM DIGITAL ! Huh… Pakai baju nikah 8 tahun dulu.. 8 ke 9 eh ? Lupa lak.. heee…

Menang ke Kalah ? Tak kisah.. Yang pasti , ni pertama dan terakhir aku join.. Pasni serik dah ! Malas nak berkempen undi mengundi ni.. Penat mental dan fizikal.. lalalalaaaa…

Jangan lupa malam ni yer.. Live !  Korang leh juga menyaksikannya siaran langsung Malam Kemuncak APO2016 melalui Internet dihttp://apo.mstar.com.my/malam-anugerah.aspx . "'Live' Streaming' akan bermula pada pukul 7.30pm (April 30) dengan kehadiran finalis APO2016 di karpet ungu.

Rasanya aku takde kot part ni.. 730 tuu.. Maghrib dulu kat masjid baru g masuk…

3 ulasan:

  1. okkkee . apa-apa pun TAHNIAH ben ..
    Menang kalah belakang kiraaa ...
    chaiyok2! >.<

    BalasPadam
  2. xpe...rezeki ada alhamdulillah...good luck

    BalasPadam
  3. Pakai apa pun tetap hensem..ye solat dulu penting

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.