“ Qhaliffff !!! Zahraaaaaa !!! Meh sepahkan , meh !

 

Jam 10 pagi.. dua dua masih tidur. Ari ni tak ke Cheras. Mak diaorang g checkup dan aku takde ‘keje’ ari ni. Maka rehat je kat rumah.

Aku menanti masa.. Tunggu dua dua bangun tidur dan.. Fuh , aku tak leh tengok laptop dan buat kerja dah bila dua dua dah bangun. Masa untuk tengok mereka lak. Yang pastinya aku akan garuk kepala aku yan tak gatal ni..

Rumah bersepah ! Dan bila datang part makan , Zahra nak makan sendiri. Si abang lak nak kena bersuap. Huhhhh…. Sambil tengok tv dan lompat lompat !

Terpandang satu poster yang sedang viral di Facebook.. Aku pernah tau tapi terlupa..

image

Memang betul pon tapi… mak bapak penat kerja ! Namun kesabaran perlu ketika ini. Nak marah pon tak guna. Mereka sedang membesar.. kan kan ? Diorang dalam mood nak mengenal dunia. Bukannya diorang saja nak provoke atau kasi kita marah.. Kita je kena sabar skit.. huhu..

Pasni tambah lagi sorang.. Fuh , memang aku resign terus la dari dunia blog ni.. Takde masa dah..

 

 

 

image

www.cosmoderm.com.my

8 ulasan:

  1. RAGAM ANAK2...http://jmbelog.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. Kalau qhaliff dengan zahra tau ni..mesti senyum sampai ke malam...sebab daddy tak marah mereka buat sepah...sepah pada pandangan orang dewasa tapi pada mereka anak2 sepah tulah seni..

    BalasPadam
  3. ampun laaa ada tukang penyepahh... memg botak kepala kite ni dok nak mengemas je..haha..

    BalasPadam
  4. sel2 otak diorang sdg b'hubung..

    BalasPadam
  5. salam abg ben ^_^

    mkin bz nmpk dgn ank2...
    xpe abg ben..sbar lyn krenh ank tu..saje nk bg ayh dier
    execse..heheh =p

    BalasPadam
  6. Itulah petanda anak bijak - dalam kepala dia ada macam2 muslihat, tip dan trik.. hehehe

    BalasPadam
  7. Jgn resign ben...anak2 ni rezeki...dari merekalah kita berada sekarang...moga terus maju jaya jadi mr papa yg disegani :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009