Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 4 April 2016

“ Qhaliffff !!! Zahraaaaaa !!! Meh sepahkan , meh !

 

Jam 10 pagi.. dua dua masih tidur. Ari ni tak ke Cheras. Mak diaorang g checkup dan aku takde ‘keje’ ari ni. Maka rehat je kat rumah.

Aku menanti masa.. Tunggu dua dua bangun tidur dan.. Fuh , aku tak leh tengok laptop dan buat kerja dah bila dua dua dah bangun. Masa untuk tengok mereka lak. Yang pastinya aku akan garuk kepala aku yan tak gatal ni..

Rumah bersepah ! Dan bila datang part makan , Zahra nak makan sendiri. Si abang lak nak kena bersuap. Huhhhh…. Sambil tengok tv dan lompat lompat !

Terpandang satu poster yang sedang viral di Facebook.. Aku pernah tau tapi terlupa..

image

Memang betul pon tapi… mak bapak penat kerja ! Namun kesabaran perlu ketika ini. Nak marah pon tak guna. Mereka sedang membesar.. kan kan ? Diorang dalam mood nak mengenal dunia. Bukannya diorang saja nak provoke atau kasi kita marah.. Kita je kena sabar skit.. huhu..

Pasni tambah lagi sorang.. Fuh , memang aku resign terus la dari dunia blog ni.. Takde masa dah..

 

 

 

image

www.cosmoderm.com.my

8 komen :

JAMIL HASHIM berkata... [Reply to comment]

RAGAM ANAK2...http://jmbelog.blogspot.my/

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Kalau qhaliff dengan zahra tau ni..mesti senyum sampai ke malam...sebab daddy tak marah mereka buat sepah...sepah pada pandangan orang dewasa tapi pada mereka anak2 sepah tulah seni..

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

ampun laaa ada tukang penyepahh... memg botak kepala kite ni dok nak mengemas je..haha..

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

sel2 otak diorang sdg b'hubung..

Cik Yaya berkata... [Reply to comment]

salam abg ben ^_^

mkin bz nmpk dgn ank2...
xpe abg ben..sbar lyn krenh ank tu..saje nk bg ayh dier
execse..heheh =p

anakwatan.com berkata... [Reply to comment]

anak cerdik memang macam tu

Lin Chalo berkata... [Reply to comment]

Itulah petanda anak bijak - dalam kepala dia ada macam2 muslihat, tip dan trik.. hehehe

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Jgn resign ben...anak2 ni rezeki...dari merekalah kita berada sekarang...moga terus maju jaya jadi mr papa yg disegani :D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI