Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 April 2016

Review The Jungle Book 2016

 

Arghhh ! Rugi , rugiiii… Rugiii !

image

Rugi kenapa ? Huhhhh ! Dah booking tiket ke ? Alahai.. Tu la.. lain kali tunggu aku review dulu.. Maklumlah , aku siang tak keje.. malam baru ker .. Korang siang kerja .. malam tak keje kan ?

Ok ok…. Apa yang tak best ? Hurmm.. Gini.. Aku tadi g la tonton dengan geng aku iaitu Awie , The Pelukis Man.. Haaaa ..Siap beli pop corn kongsi lagi haaaa..

Tunggu punya tunggu sambil main hp , akhirnya bermulaa laa.. Aku tumpukan perhatian.. Sesekali mulut mengunyah pop corn. Dalam hati dah timbul rasa menyesal !

image

image

Hurmm… hurmmm.. Rasa macam nak keluar jer ! Tapi alang alang dah tengok , tengok je la kasi abis !

Part mana tak best ?? Serius nak tau ??? Haaa.. Jalan cerita dia , aku rasa korang pon dah tahu kan.. kannn ? Haa.. Tapi kalau dilayan dengan 3D , aku rasa lagi gempak kot ! Tu pasal aku kata rugi ! Kalau tau segempak dan cun gini , baik layan 3D jer.. Huhuhuh..

Kesimpulan ? Haaa.. Kalau tak bawak anak , layan 3D. Kalau bawak anak , tengok biasa biasa je dah la.. Hahahaha.. Dan aku rasa , anak bawah 6 tahun , tak yah la bawak.. Rasanya BoboiBoy lagi mudah untuk diorang paham.. hehehehe…

Jungle Book , tak rugi ditonton.. Tak macam Batman V Superman.. Huarghhhh.. ngantuk !

4 komen :

Eintan Nurfuzie berkata... [Reply to comment]

P13 means budak 13 thun keatas je blh tgkkn..

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

tak best sangat

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

orait..sebenarnya kurang faham..cerita ni best ke tak? hehehehe..sebab dah plan nak tengok dengan wife..:)

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

@Haffizul Iskandar best tapi lagi best dilayan 3D !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI