Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 22 Oktober 2016

Puashati layan muzik dengan Sony Xperia XZ ni..

 

image

Aku g walking.. naik turun bukit tanpa muzik dan keseorangan cam.. krik krik pon ada ! Hahahaa.. Bila ada Sony Xperia XZ ni , tetiba rasa nak buat perangai masa muda dulu.. ‘earphone di telinga’ memanjang ! Hahahaha..

Semalam , aku dah mulakan.. gi gym pakai earphone.. layan lagu Westlife dan Spring ! Hahahahaha.. Terasa muda kooo ! Maklumlah , lagu lagu tu popular di zaman aku ditackle awek awek cun.. hahaha.. Gurau laaa.. Tapi memang layan lagu tu laa.. Hee.. Part dingorat je tak betul..

image

Terasa menyesal lak tak beli earphone wireless kat Sony Centre ari tu ! Takde la berbelit.. tapi baterinya camana ??? Tahan kee ? Ok… hari ni aku berjalan lagi.. naik turun jalanraya berbukit.. memang leh mengah la kalau dulu tapi kali ni tidak lagi.. Aku tak kisah dah segala liku liku tu.. muzik di telinga ku ! Heheehhe..

image

Dari 100% , bateri jadi 96% ! Siap aku gi gym lagi lepas berjalan ni.. Wah , aku ingatkan akan cepat haus kalau layan muzik.. Data internet on jer..

Bateri handphone cepat haus disebabkan beberapa applikasi seperti Instagram dan Whatsapp yang ada berpuluh group aktif ! Huhhh… Dan aku puashati sungguh la dengan Sony Xperia XZ ni !

5 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Sound sony tak pernah mengecewakan..

Cr. Siti Hazreen Shahrom berkata... [Reply to comment]

sony memang berbaloi-baloi, harga berapa?

Mek Zumbie berkata... [Reply to comment]

wah. Tahan juga o bateri dia tu.

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

pergh..sony kuar phone baru lg..

kali ni lg awesome..

Nadia Nurul berkata... [Reply to comment]

suami saya pun suka hp sony..sound dia sangat suprb!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI