Blog LIST Baru akan dibuka ... Terhad ... - BEN ASHAARI

Blog LIST Baru akan dibuka ... Terhad ...

Aku nak buka satu lagi blog list ... terhad buat blogger blogger baru yang aktif saja yer .. Aktif saja .. Diulangi... AKTIF ..kalau seminggu sekali update , tak yah la ...

Nak ? Ok ..caranya mudah... Aku rasa ramai dah tau cara dia nieh ...

1 ) HEADER BLOG BEN ASHAARI

2 ) Berapa lama dah berblog

3 ) Sehari berapa entri ?

Kemudian paste kan link url entri korang tu kat sini .. kalau korang letak merata rata , aku tak bertanggungjawab yer ..

Ini bukan JELAJAH tau !!

Tarikh TUTUP : 2 /5 /2010

Masa : 12 tengah malam ...

Sapa cepat dia masuk duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

55 ulasan:

  1. saye nak.. :) dah buat dah entry tu..

    klik kuat-kuat kat sini >>Nak tergolong dalam bloglist abg ben

    BalasPadam
  2. SAYA PUN NAK JUGAK....HIHHI
    http://adlynnanggoras.blogspot.com/2010/05/blog-list-baru.html

    BalasPadam
  3. siaaaappppppppppppp..........

    Ish nabil, aku nak komen yang kedua.. kuang asam engko.. syuuhhh syuuuhhh!


    Abang bennnnn... da buat ni. Lawat la yer (wat muka paling manja n comey sekali)

    http://ann-anastasia.blogspot.com/2010/05/aku-nak-jadi-adik-angkat-ben.html

    BalasPadam
  4. hmmmmm...nk gk...
    ny link nyer..klik2--->http://syamimiaziah.blogspot.com/2010/05/nk-msuk-dlam-blog-list-abg.html
    hmm..shari klu xbz...3 4..hehehe..klu bz 1 2..
    da bblog 4 blan 8 ari..hehehe..
    okeyh..tu jew..arigato gozaimas ka!!kansahamnida...

    BalasPadam
  5. slm hye en Ben..sila
    ke taapak sy..hehe

    tenkiu..

    http://cikpuanseti.blogspot.com/2010/05/blog-list-terbaru-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  6. saya pelik dgn orang yang dapat update banyak kali sehari.

    takda kerja lainkah?

    BalasPadam
  7. abang ben... saya buat entri baik punya..meh tengok.. hehe..

    http://amizzat.blogspot.com/2010/05/tukar-fikiran-aku-nak-gak-berada-dalam.html

    BalasPadam
  8. mana boleh tinggal kalo mcm ni...heheh

    http://sembangbincang.blogspot.com/2010/05/saya-mahu-masuk-blog-list-baru-ben.html

    BalasPadam
  9. assalamualaikum...dah wat entri...sila berkunjung...

    http://ceritasekupang.blogspot.com/2010/05/assalamualaikum.html

    BalasPadam
  10. saye dah buat dah.. ;D

    http://budaqnojie.blogpot.com

    sebelum bukak tu hembus dulu ye cik ben.. ;D

    BalasPadam
  11. slm. try n error =)

    http://yuhaisya.blogspot.com/2010/05/cuba-try-test.html

    BalasPadam
  12. mau jugaaaaa

    salam brader ben

    ni link url nyer..jemput2 la eh

    http://taufiqhelios.blogspot.com/2010/05/kumahunaj-jugatak-kira.html

    moh kite!!

    BalasPadam
  13. Ben..saya pun mahu ikuti saya.tak dapat jelajah pun yang ini pun jadilah.Terima kasih ben

    http://wdj9100.blogspot.com/2010/05/mahu-masuk-dalam-blog-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  14. Terima kasih bagi peluang :)

    http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/05/melekat-di-blog-list-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  15. salam ben..hopefully..kali ni ada rezeki utk tsenarai.....
    jom terjah:


    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/05/nak-masuk-blog-list-ben-ashaari.html


    **SAYA BLOGGER TEGAR!!!!
    hehehehehe

    BalasPadam
  16. nak join, nak join...

    ni link sye..

    http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/05/blog-list-baru-ben-ashaari.html

    thank you in advance.. heheh.. :)

    BalasPadam
  17. Jaja nak jugak!!!

    http://jajazack.blogspot.com/2010/05/nak-gak-masuk-list-baru-en-ben.html

    BalasPadam
  18. singgah singgah.. hantar rombongan meminang sekali eh.. haaha.. =P

    http://knajmie.blogspot.com/2010/05/ben-ashaari-cakap-nak-masuk-meminang.html

    BalasPadam
  19. http://codes13.blogspot.com/2010/05/ku-mahu-di-bloglist-ben-ashaari.html

    link di atas adalah untuk tersenarai dalam bloglist abang ben..harap termakbul..

    BalasPadam
  20. join gk sbb cam best. hee

    http://razuba.blogspot.com/2010/05/ben-ashaari-insan-xske-bebel.html

    BalasPadam
  21. Abg Ben Mijie nk jgk..harap2 mijie tersenarai yer..hepy sgt lau tersenarai nie..ni link mijie..Aabg terjah yer..

    http://mymijie.blogspot.com/2010/05/peluang-untuk-masuk-dalam-list-ben.html


    Thank abg sudi menolong bloger baru cm mijie..:)

    BalasPadam
  22. wah! teruja nak glamour kat blog list ben ashaari.....

    nie my link eh...
    http://nottinettii.blogspot.com/2010/05/blog-list-baru-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  23. Saya dah post entry tu.
    Ni link nya..

    http://yayaskodeng.blogspot.com/2010/05/nak-jugak-waaaa-blog-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  24. heheheh nak join gak..

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/05/nak-masuk-gakblog-list-baru-en-ben.html

    BalasPadam
  25. Don't forget my blog.
    ;)
    Thanks bro.

    http://hizamirahim.blogspot.com/2010/05/jangan-lupa-nama-blog-budak-lelaki.html

    BalasPadam
  26. cuba jaya dari chu~

    http://syiedort.blogspot.com/2010/05/selitkan-diri-kat-page-mr-ben-ashaari.html

    jemput singgah~

    BalasPadam
  27. saya dah buat entry juga..
    jemputlah tengok.. :)

    http://cikeju.blogspot.com/2010/05/saya-nak-masuk-dalam-blog-list-ben.html

    BalasPadam
  28. bro ben!!! aku nak!!! jap gi aku tepek url link sini keh

    BalasPadam
  29. oOoooo segman baru nampak... bagus2 tapi kan sy masih tunggu En. Ben jelajah blog saya... bila lah agak nya En ben nak jelajah blog saya kn.. hiks

    BalasPadam
  30. nak join gak..
    http://soclose2213.blogspot.com/2010/05/blog-list-baru-akan-dibuka-oleh.html

    BalasPadam
  31. sudah join. hehee
    jemput masuk ye bro =D


    http://lizamer.blogspot.com/2010/05/bloglist-baru-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  32. bro dah selamat post..

    http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/05/aku-tak-nak-terlepas-dalam-barisan-ben.html

    BalasPadam
  33. yaw bro ben ! :)

    here :

    http://eikaelyza.blogspot.com/2010/05/ben-ashaari.html

    BalasPadam
  34. sy jugeee sudah siapkan entrynyew....jemput-jemput laa dtg menjengahkan diri yep...

    http://tiehaismail.blogspot

    BalasPadam
  35. adohaiii mr. Ben

    x list2 lagi bog den dlm segmen blog ibu2 tu...

    utk segmen ni teringin gak nk join tp takut lak kalo ada hari xdpt nk hapdet...huhuuu...

    BalasPadam
  36. nak join! hihi. da wat entri da. sila la jenguk my blog k. tq. :)

    http://sigadiscomel.blogspot.com/2010/05/saya-nak-berada-dalam-blog-list-kamu.html

    BalasPadam
  37. saya baru taw pasal ni..sadisnya...saya join..ni link dye

    http://fasyabdynovelistp.blogspot.com/2010/05/blog-list-untuk-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  38. dengan semangat buat entry ni...
    meh tgk dgn penuh keihlasan dan penhayatan, hahaha.. ni link nya..

    http://cokiecokie90.blogspot.com/2010/05/nak-jugak-ben-ashaari-tengok-blog-ni.html

    jemput2 la yer.. :))

    BalasPadam
  39. macam dah jadi org last je nie


    http://fafarara70.blogspot.com/2010/05/ben-ashaari.html

    BalasPadam
  40. nak join gakk..ni link sy...^_^

    http://nardelainy.blogspot.com/2010/05/blog-list-baru-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  41. saya mau juge !! :)

    http://faelfaweeyy.blogspot.com/2010/05/tepek-muka-kat-bloglist-mr-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  42. nak jugak. .nak jugak. .

    http://anakpakcikanuar.blogspot.com/2010/05/mintak-tolong-lagi.html

    BalasPadam
  43. Salam. count me in!

    http://karipapsayur.blogspot.com/2010/05/aku-dan-dia-duduk-1-page.html

    terima kaseh

    BalasPadam
  44. nak joi..nak join...ni linknye..

    http://dedebukasih.blogspot.com/2010/05/nak-masuk-blog-list-baru-en-ben.html

    BalasPadam
  45. Nak join juga!! :)
    Check entry tu disini..

    Ben Ashaari's Blog List

    Thanks. :)

    BalasPadam
  46. yadada cik ben..

    maw join ya

    http://alinaclover.blogspot.com/2010/05/entri-ke-3-utk-jadi-glamer.html

    BalasPadam
  47. En.ben awe dah wat entri utk masuk blog list en.ben ni..

    ~ http://cahayawanita.blogspot.com

    BalasPadam
  48. hehehe...
    nak jugak...
    http://ina-zetty.blogspot.com

    BalasPadam
  49. http://ina-zetty.blogspot.com/2010/05/blog-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  50. http://apen-idariana.blogspot.com/2010/05/nak-tersenarai-blog-list-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  51. Salam...nak try jugak lah
    entri nya berbunyi begini..

    http://mirocornerz.blogspot.com/2010/05/miro-cornerz-dalam-blog-list-ben.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.