Milik siapakah HEADER ini ??? - BEN ASHAARI

Milik siapakah HEADER ini ???

 

Mulai hari ini ... sehari sekali , tanpa mengira waktu ... akan aku beri satu serpihan HEADER milik blog seseorang ...

Mereka yang berjaya meneka dengan tepat  pemilik header tersebut , akan menerima satu hadiah istimewa .. iaitu .. hehehehe... FEED entrinya akan berada di sebelah kanan blog ini selama satu hari sehingga soalan berikut dikemukakan .. Amacam ? Menarik ???  Bayangkan jika anda berjaya meneka dengan tepat.. hehe..bukankah itu satu promosi blog anda secara percuma ? Bukan susah pon nak teka...

Aku akan memilih blog blog yang terdapat di dalam blog list aku ini .. Jumlah blog list yang ada cumalah 3 jer .. setiap satu ada lebih dari 100 blog.. hehehe... Mencabar tak ?  Pergh... apa salahanya kan ? hehehe.. anda boleh meneka sekali sahaja..

Masa yang diberi adalah sehingga entri berikutnya dikeluarkan ... Sapa cepat dia dapat ..

Jika tiada pemenang sehingga masa ditutup , maka kenalah tunggu header yang berikutnya iaitu .. hari keesokkannya ... hehehe...

Jawapan hendaklah diberikan di ruangan komen .. berikan url blog tersebut ..

Jika terdapat jawapan yang sama.. yang paling pantas akan diambil kira ...  ;)

Untuk malam ini... kita lihat header ini ..

image

Senang kan ? Tunggu apa lagi ??

Tuan punya blog tak leh teka yer !!

44 ulasan:

  1. huhu.. kalau siapa yang paling rajin blogwalking dia tau la tu :D huhu.. saya tak tahu.. :)

    BalasPadam
  2. aduhh kociknya gambar..payoh nak teka nih haha

    BalasPadam
  3. hihihi..awat kecik bebenor..tak berapo nampak oleh mataku yang sepet nih..

    BalasPadam
  4. ntah tak tahu..kecik mana nampak..ni memang tak nak bagi org teka ni..hihi

    BalasPadam
  5. idea yg menarik...komfom ramai yg nak teka nnti :)

    BalasPadam
  6. menariknya idea ni......

    tapi header GKSB mungkin tak ada dalam senarai hehe...

    =)

    BalasPadam
  7. en ben..kasi besar sket aje lgi..xle nk teka ambo..ngeh3..

    jgn mare deh..

    BalasPadam
  8. wah nak try teka ni bro..jap2 p cek semua ni...hehee

    BalasPadam
  9. nak masuk jugak boleh tak abg ben?

    BalasPadam
  10. blog a smile..
    tembakan yang xkan mengena sasaran

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  11. Ben.. semua dalam list blog bro je ke?

    BalasPadam
  12. pink sgt... saya tak nampak le...

    BalasPadam
  13. sapa sapa boleh join.. asal ada blog .. jawapan ada di blog list tuu

    BalasPadam
  14. Err cakap dalam list mana senang sikit kot.. dah cari xjumpa2 pun >.< ohh bro ben

    BalasPadam
  15. saya teka 'teratak impian'

    bape kali bleh cuba ni bro ben?hehe

    BalasPadam
  16. nampak pink jer..
    blog pink jawapannya..hehe

    BalasPadam
  17. @kalamhati..sila cuba lagi ... hehe

    hhehe... ada jawapan dia tu..

    BalasPadam
  18. Ternyata bukan rezeki daku :) dah habis cari kesemua list xde :(

    BalasPadam
  19. wah.....................syok nie...

    BalasPadam
  20. tips seterusnya ... bloglist kedua ..

    BalasPadam
  21. Bro ben blog nie ke?

    http://ciaoannin.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. Yeah.. Usaha Penat.. Blog Ini Kan Bro?

    http://ciaoannin.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. me jumpe..

    ntah betul ke tidak!!

    Ciao's Life Make A Secret
    http://ciaoannin.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. Bab2 teka ni memang mat gebu malass..cuba ubah ejaan teka = teko..yesss terus jadi rajinn...

    BalasPadam
  25. hahahaha..hariz jumpa dulu... tahniah... mama rifqy terlewat seminit je.. huhu

    BalasPadam
  26. ceh.... aku mcm lewat seminit setengah jer...

    BalasPadam
  27. Thanks bro... X sabaq aih.. Biaq duduk sebelah tuh 24jam ka naa :P

    BalasPadam
  28. alahaiiiii !!huhuhuhuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  29. Nie yang rasa sayang lebih kat bro ben kita nie.. Harap2 saya dapat manfaatkan peluang yang ada nie... :)

    BalasPadam
  30. saya rasa
    Ciao's Life Make A Secret

    http://ciaoannin.blogspot.com/

    agaknya lah.

    BalasPadam
  31. alamak..dah ada ekk jawapan..

    http://ciaoannin.blogspot.com/

    BalasPadam
  32. tq la bro, tetiba cek hits kat nuffnang, mencanak naik. rupanya dari blog u bro..hihih bagus gak idea gini eh..tula tq!

    BalasPadam
  33. memang takde. dah buka semua. agaknya blog yang ade malware kot eh? takpun yang url takleh buka?

    BalasPadam
  34. BA; X pnh jumpa lg blog nih1 sape2 yg tau tu .....dia le yg dpt hadiah tu.....hu3....

    BalasPadam
  35. Ahaha! Maaf la Che Ben! Semalam off. Kalau Che Ben x bagi tau, saya pun tatau haha!!!

    Thank you! Akan join untuk header yang seterusnya!

    Congratz to Hariz! :)

    BalasPadam
  36. Ahaha! Maaf la Che Ben! Semalam off. Kalau Che Ben x bagi tau, saya pun tatau haha!!!

    Thank you! Akan join untuk header yang seterusnya!

    Congratz to Hariz! :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.