Blog siapa pulak tu di BenAshaari.com ? Cik Anum ! - BEN ASHAARI

Blog siapa pulak tu di BenAshaari.com ? Cik Anum !

Waduh...banyak lak link link yang ditingallkan oleh rakan rakan blogger di page KBBA9 ! Menarik ! Nampaknya dunia blog akan kembali panas semula ! Hehehe.. Bukan apa.. sekarang ni ramai pakat nak jadi Youtuber , Instagrammer dan pelbagai lar ER ER .. Duit oh duit ! Hahahaha... 

Okehh.. malas nak buang masa korang. Kita tengok blog sapa lak yang best di mata aku ni ! Haaa.. yang sebelum ni , ok tak ? Kalau tak ok , maaf la yer. Bagi aku , ok sangat dah tu ! Nak cantik berklip klip tu , kena back to the future la.. tahun 2009.. zaman blog berlampu lip lap gitu ! Hahaha.. Sekarang takda dah nak oiiii ! 

Blogger ni mula menulis pada tahun yang sama aku lahirkan blog aku ni. Yakni tahun 2009. Kenapa aku pilih dia ? Hahaha... Dia antara yang rajin komen di blog aku.. di awal pagi ! Aku rasa kalau korang rajin singgah blog dia , pastinya dia akan rajin membalas kunjungan. Selain tu , entri entri di blognya juga menarik. Cuma.. er.. boleh tak aku terus terang ? Hahaha. Terlebih dahulu aku mohon maaf yer jika pandangan aku melukakan hati cik blogger ! Apakah itu ? Header tu... Kena besarkan lagi. Kalau besar skit , cun dah wooo ! Cuba tempah header dari mana mana blogger yang amik job buat grafik ni. Ramai je kalau tak silap aku.. kan ?


Part part lain , aku takda nak komen. Perfecto ! Gambar kawin di side bar tu satu amaran. Ini blogger sudah kawin yer ! Jangan ngorat naaaa ! Cari pasal kalau mau ngorat. Dan entri entrinya santai jer. Suka bergambar nampaknya. Bagus bagus. Masih menggunakan blog untuk menyimpan gambar kenangan. Hehehe.. 

Dah.. tu je aku nak kasi tau. Jom ke blog Cik Anum !


8 ulasan:

  1. nadia pon baru start berblog smula. haha

    BalasPadam
  2. Tqsm sifu sudi add blog kita.. Ok kita terima komen sifu mengenai header ya.. Wow jom sama2 kita naikkan semula blog

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Tahniah blog yang terpilih..

    BalasPadam
  4. Selang setahun baru start berblog

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.