Sambal Kurus Raja Lynn , memang power rangers la !

by - April 03, 2020

Terliur tengok gambar. Lebih lebih lagi kandungannya yang memang aku selalu suruh wife guna seperti garam bukit , stevia dan minyak zaitun. Sebenarnya stevia tu aku kurang sangat sebab aku bukan pengemar manisan. Melainkan beli minuman kat luar tu, lain kes...


Maka order 2 botol. Saja la nak cuba. Alang alang dah tersadai kat Kelantan ni. Bukan senang aku nak tersadai kat Kelantan ni. Dah hampir sebulan kat sini. Hehehe.. Rekod ni ! Silap silap hari bulan , aku pencen kat sini. Best duk sini. Tak kecoh macam di KL. 

Ok ok... Yang aku tempah tu , dah sampai ke tangan. 2 hari jer selepas buat bayaran. Cepat gak. Guna pos laju. Dan tak sabar nak makan. Heheheheh... Cadang aku nak makan dengan bihun goreng dan nasi panas jer.. Nak tengok camana rasanya. 

Dan... pagi tadi... aku try makan dengan bihun. Pastu tengahari , nasi panas ! Dan ternyata... mereka yang makan bersama aku , angkat ibu jari dan siap bertambah ! Hahahaha.. Nasib baik diorang kurus. Tapi aku makan sekali je la.. Cukup dah walaupun sedap. Esok esok la pulak kan ? Hehehe..











Tak rugi la beli untuk diri sendiri dan juga belanja aku lagi ! Weh , aku dah kasi tau kot produk bagus kat korang ! Kena la belanja aku sebotol ! Hahahah... 

Whatsapp terus ke Raja Lynn untuk pembelian.  Jangan risau , orangnya ramah dan cun. Pastikan jangan mengatal lak ketika whatsapp.. teruskan pada point utama iaitu nak beli Sambal Kurus. Bagaitau Cik Ben Hensem yang rekemen ! Barang baik takda diskaun. Lain la nak borong banyak. InshaAllah ada.. Hahahaha.. 

Buat pengetahuan kawan2, sambal sehat ni sesuai untuk sesiapa yg menjalani diet dan menjaga kesihatan. Terutamanya diet eat clean dan keto.. Sambal ni jgk boleh digunakan sbgi pes untuk bermacam2 masakan. Rasa sambal ni sama macam sambal yg dibuat secara biasa.. Nak cuba DM saya yer.. TQ " kata Raja Lynn 

Raja Lynn : 018  291 4969

You May Also Like

3 comments

  1. Perghhh tengok pun dah tergoda 🤤

    BalasPadam
  2. Penggemar sambal...taknak cut selera tapi tetap nak kurus..nah ini salah satu solusinya..kurus dapat anak tekak dan perut tidak terseksa tahan nak makan sambal..aamiin.

    BalasPadam