Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 Ogos 2010

Boss aku dah selamat sampai DENMARK... tapi

pinjam dari blog sue

Geng MM2H , Motour ... Boss selamat dah sampai sana .. huhu ..tapi kan .. ada masalah skit .. sian dia.. Untuk pengetahuan korang ( pembaca ) , boss aku sambung PhD kat Denmark .. Ketibaan dia di sana , disambut sahabat blogger aku di situ .. Haaaa..sapa kata berblog tak berbaloi ??? Berbaloi baloiiiiiii ... Apa kelas berblog gaduh gaduh .. dengki sana sini .. kan kan ..

Sahabat blogger yang aku maksudkan adalah SUEJOSHUA (Suraya Yusof ) dengan blog masakannya yang popular iaitu AKU , SUE dan MUMMY ... Kepada Sue , jutaan terima kasih diatas segala budi baik yang Sue berikan ...tak tau nak balas camana diatas kesudian sue membantu bos Ben tu ..

Pada boss , Miss Shevren ... good luck boss .. apa apa , FB je .. hehe...

Pada yang nak mengetahui apa cerita sebenarnya ... g la ke blog SUE .. sambil redah cari resepi .. hehee ...SUEJOSHUA

3 komen :

siti faridah harun (nama penuh tu) berkata... [Reply to comment]

hye ben .. selamat menyambut bulan ramadhan ,, =) ida follow ye,, =)

soffya cik bulan berkata... [Reply to comment]

fuhh smbg bljr kt denmark tu..
besnya abg ben ada kwn luar nogori.blogger lak tu..blh tlg2...

Ciao Annin-sama berkata... [Reply to comment]

Wah Ms Lai udah sampai sana? Great! Cool gile ada member blog sampai kat Denmark Che Ben?!

Terus je Ms Lai dapat kawan baru! Wah! Best2!

Good luck and all da best to Ms Boss!!!! :D

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI