Blog list aku buka lagi ... cepatt ..

Atas permintaan yang belum berpeluang ... Mana mana blogger yang berminat saja .. heh..mestilah kan .. haha..

Syaratnya .. mudah saja .. Sila buat satu entri .. letak

  1. image header ini ...

  2. TAJUK : BLOG LIST BEN ASHAARI OKTOBER

  3. letakkan url di ruangan komen entri ini ..

Tarikh tutup ?? Hari ini .. sebelum 12 tengah malam (04/10/2010) ..

Kalau rasa rasa anda blogger baru , sila je join ... jangan malu jangan segan .. sama sama kita bantu membantu .. Yang lama kalau berminat pon , boleh jer ...

Yang penting , blog mesti aktif !!! Setiap hari mesti ada entri ... Wajib ada yer..

Blog list akan kekal sehingga hujung tahun ..

32 ulasan:

  1. salam ben.. yg dh ada dlm list kena bt lain ke klu nk kekal?

    BalasPadam
  2. http://mia-wonderwardrobe.blogspot.com/2010/10/bloglist-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  3. http://baekchillock.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  4. ok roger.... nanti ciklinn wat entry.... hihihih

    BalasPadam
  5. Lisa pun nak sekali lagi..mcm dah takde jer ..
    http://suriaamanda.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. member lama dalam blog list tu... cam ner, kekal yerk?

    BalasPadam
  7. yang sedia ada , kekal lagi ... tahun depan baru tukar lain ... lambat lagi .. :)

    kira sempat berkenal kenalan dengan yang lain

    BalasPadam
  8. http://currentlife2u.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. http://mydiary-nunu.blogspot.com/


    ~ entry dh buat ~

    BalasPadam
  10. Jadi tak perlulah buat yang lain ye Ben.....sesiapa yang tak join mmg rugi tau!

    BalasPadam
  11. jom...hebah-hebahkan

    bak kata cik mat...ben memang hebat...

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/10/ben-buka-bloglist-bagi-bulan-oktoberapa.html

    BalasPadam
  12. tq sudi kekalkan yg dh ada dlm list.. mmg byk membantu naikkan viewer blog saya..

    tq benashaari.com.

    BalasPadam
  13. http://intankuterpilih79.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  14. salam mr Ben...kite nak join.... http://885cuteoven.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  15. salam..
    patutnya dgn isteri dulu la..sbg seorg isteri ..akak pun kecik hati klau org lain tahu dulu pasal hal atau keputusan hal rmh tgga yg ada kaitan dgn kita sblum kita tahu..
    satu lagi..susah klau perkahwinan yg tidak direstui sepenuhnya oleh keluarga..bnyk2kan berdoa..

    BalasPadam
  16. salam en ben..

    saya pun inginn masuk jg yer..tq
    kategori TULIS DIARI..ni linknya..

    http://ziaalhabsyi.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  17. Arigatou En Ben!

    http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  18. ben .. mak budak nih nak join jugak .. tq

    http://www.makbudak.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  19. lupe nak letak link lak
    http://jalanjatuh.com/blog-list-ben-ashaari-oktober/

    BalasPadam
  20. dah siap..last minittla jugak...alamat : http://belajarlahuntukcinta.blogspot.com

    BalasPadam
  21. Salam. Entry dah dibuat....

    http://syue1502.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  22. saya blogger baru. nak join gak..ni link saya

    http://azwanikhairul.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  23. http://azwanikhairul.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  24. en ben. i here to try. :)
    http://cintaneenacinta.blogspot.com/2010/10/bloglist-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  25. salam..me nak jugak..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/blog-list-ben-ashaari-oktober.html

    BalasPadam
  26. salam..teringin nak join....ni link blog saye...http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. salam perkenalan di alam maya,,,saya pemilik blog decoration tetapi nak update tiap2 hari,,,errmmm masak lerr jawabnye,,
    http://azumaya75.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. salam ziarah salam bersenduk...hehhehehe ,,update citer baru tiap hari2 mau segala benda aku akan jadikan topik...oklah apa2 kita tengok sesama lor...
    http://azumaya75.blogspot.com/

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.