Ahad, 31 Oktober 2010

Cerita apa yang patut diceritakan di dalam blog ?

 

Korang dah buat kajian berkenaan entri apa yang menarik pembaca di blog korang ? Sepanjang aku berblog .. er, baru setahun jer .. hehe.. aku dah cuba bermacam macam entri ... mencuba segalanya .. nak tau mana satukah yang mampu menarik mata mereka untuk mengklik untuk ke blog aku ...

1 ... cerita pasal artis ... kira gossip artis la ..kalau ada gambar , lagi best !

2 ... isu semasa .. terkini dan panas di pasaran .. pun sama.. kalau ada gambar , lagggiiii seronok ..

3 ... seks ? Kalau ada berbaur baur seks , pastinya ada yang teringin nak klik ...

4 ... soal jawab agama .. yang ni pon ramai suka baca .. Alhamdulillah ..

5 ... sukan ? Yang ni lelaki je suka ... hehe.. perempuan kurang sedikit ..

6 .. soal jawab jantina .. yang ni pon ramai suka baca .. sbb boleh membantu mereka secara tidak langsung terutama bagi mereka yang malu bertanya ...

7 .. resepi masakan ? erk.. dalam blog aku takde masakan .. tapi ada gak yang tersesat kt sini ..

8 .. kehidupan seharian penulis blog ? Hellooooooooooooooooooo.... kitorang bukan artis.. sapa nak tau apa yang kita buat hari hari ??? Sapa kata takde ??? Ada ... ada yang suka baca ....

 

Haa... itulah yang antara antara citarasa pembaca blog aku .. Korang dah buat kajian ?

21 komen :

faryzh berkata... [Reply to comment]

bro ben..kadang2 yang personal tu la yang ramai suke baca.kita punye blog punye suke la kan.pe orang mau kesah.

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

belum lagi buat kajian . nak try semua dulu :)

annyss berkata... [Reply to comment]

ada juga yg suka bc tntg cintan cintun...hehehhe...

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Dah buat kajian sejak belum ada blog lagi...tu yg tetap dgn yg satu...Tapi baru2 ni DTS di "bayangi" oleh "BA"..adehh..susah guaa nak jawab..makan tuan betul!!!...

AiTotYati berkata... [Reply to comment]

salam en BA,

saya suka entry yg original.
yang ditulis dari hati.
janji tak copy paste.

sebab selalu bloggers suka C&P dari mana2 sumber. mmg ade cerita psl artis tapi mesti ade je sama dr segi isi. saya follow byk blogs so boleh nampak blog2 yg suka C&P entry itu ini.

tak tak, saya tak kata en BA. maaf andai tersinggung. harap jangan salah sangka ye. selalunya kalau appear kt dashboard saya n nampak tajuk tu sama mcm dlm news, mmg saya tak klik.

tapi kalau en BA menulis yang mmg lahir dari hati sendiri mmg saya suka bacalah.

sekian pendapat dari pembaca yang kadang2 senyap kdg2 suka komen (^_^)

Siti berkata... [Reply to comment]

adeh, kene kaji² jugak ke? ehehe, saya akan cuba! ;)

cuteyes berkata... [Reply to comment]

stakat ni..kalo ikut kajian, blog zatul, ramai yg suka baca sal cinta2 tu.. huhu..

phreak id berkata... [Reply to comment]

blog aku rojak sebab aku buat entry apa yang aku tengok, apa yang aku dengar dan apa yang aku baca.

tapi apa yang ko letak tu bro semua memang betul.. Seks tu silap-silap ranking paling atas tu. hehehe


>>My Latest Entry<<
Lagi Kemalangan Bas Yang Membawa Maut
Juara Piala Malaysia 2010 : Kelantan!!!
Terjah Blog Gomol?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata... [Reply to comment]

ha'ah...betul tu En. Ben... blog sendiri, pandai2lah atur kan? huhu... jngan terlebih saja sudah! ;)

Tomato Gurl's Life berkata... [Reply to comment]

cik tom masih lagi buat kajian sbb dr kajian ni la kita boleh perbagaikan entry..tapi betul kalau entry yang tajuk agak hot (bukan lucah)..ramai je rajin baca dan komen..

Antara Identiti Anonymous dan Identiti Sebenar

nur berkata... [Reply to comment]

bergantung pada blog owner tu kan.. kat BA ni macam2 ada.. ala2 astro gitu..
ALL IN ONE

cik shara gadis bunga berkata... [Reply to comment]

salam abg, tak semestinya abg.
selama neyh shara cte pasal life shara. alhamdulillah, ade jugak yg sudi bace. tengs a lot abg ben

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

Suka n3 yg original, dari hati dn bkn semata-mata utk tarik perhatian org.

whitecappuccino berkata... [Reply to comment]

Salam Ben...sedang buat la ni..memang mengambil masa tapi takpe, belajar kan??

CT berkata... [Reply to comment]

Wah! nk kena wat research jgk ke? Entry yg biasa2 je...macam2 ado..

Idalara berkata... [Reply to comment]

Blog umpama diary..tapi masih ada batasan..
so cerita tntg kehidupan seharian.

F33Z~Hafizah~cucuatokaji berkata... [Reply to comment]

blog rojak..macam2 aderr..tapi kalau buat tajuk berbaur seks sket mesti ramai nak klik..hahaha..mentaliti tabie semulajadi manusia :P ~sempoy~

Mr Ceym berkata... [Reply to comment]

kalau pasal seks, jgan cerita dah., ramai yg akan suka..percaya la...lagi2 ble ada gamabr

missbby berkata... [Reply to comment]

saya cerita apa yang patut dicerita..mostly personal dan jujur dari hati dan pengalaman, saya tau ada orang baca,..tapi terpulang la kan..lain orang lain citarasa...that's why blog pelbagai dan masing2 ada pilihan sendiri..

Lulu caldina berkata... [Reply to comment]

lulu suka sukan..

more sukan..ngee

nur berkata... [Reply to comment]

redah dari putri iqa
ALL IN ONE

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI