Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 12 Oktober 2010

Milik siapakah HEADER ini ??? - 2

Mulai semalam ... sehari sekali , tanpa mengira waktu ... akan aku beri satu serpihan HEADER milik blog seseorang ...

Mereka yang berjaya meneka dengan tepat pemilik header tersebut , akan menerima satu hadiah istimewa .. iaitu .. hehehehe... FEED entrinya akan berada di sebelah kanan blog ini sehingga soalan berikut dikemukakan .. Amacam ? Menarik ??? Bayangkan jika anda berjaya meneka dengan tepat.. hehe..bukankah itu satu promosi blog anda secara percuma ? Bukan susah pon nak teka...

Aku akan memilih blog blog yang terdapat di dalam blog list aku ini sahaja .. Jumlah blog list yang ada cumalah 3 jer .. setiap satu ada lebih dari 100 blog.. hehehe... Mencabar tak ? Pergh... apa salahanya kan ? hehehe.. anda boleh meneka sekali sahaja..

Masa yang diberi adalah sehingga entri berikutnya dikeluarkan ... Sapa cepat dia dapat ..

Jika tiada pemenang sehingga masa ditutup , maka kenalah tunggu header yang berikutnya iaitu .. hari keesokkannya ... hehehe...

Jawapan hendaklah diberikan di ruangan komen .. berikan url blog tersebut ..

Jika terdapat jawapan yang sama.. yang paling pantas akan diambil kira ... ;)

Untuk pagi ini... kita lihat header ini ..

image

Senang kan ? Tunggu apa lagi ??

Tuan punya blog tak leh teka yer !!

16 komen :

Hariz berkata... [Reply to comment]

Kalau dah menang boleh join lagi x? huhu :P

Shahazrin Saharudin berkata... [Reply to comment]

http://miszmaliana.blogspot.com/ betul x?

Nurul chumel berkata... [Reply to comment]

ohh.susah.tapi nak join.

NurSolehah berkata... [Reply to comment]

header untuk blog ni.....

http://miszmaliana.blogspot.com/

betol tak ??? hehehe

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

shahazrin lebih pantas dari nursolehah !! hehehe..tahniahhh

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Harizboleh je..

Shahazrin Saharudin berkata... [Reply to comment]

yes ..yes... yes... berjaya.. Alhamdulillah.... tq Mr Ben

NurSolehah berkata... [Reply to comment]

alaaa... dah lari laju2 masih xsempat... xpe2.. esk masih ada.. hehe... btw, congrate Shahazrin...
=)

nur berkata... [Reply to comment]

wah da ada pemenang.. pantas betoi mereka

ALL IN ONE

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

DTS boleh ke join...tak nampak macam tamak haloba ke?..haha..

Hariz berkata... [Reply to comment]

Boleh je? orite... Kang nanti mau join lagi :) Thanks bro ben..

♥-- emieysandra --♥ berkata... [Reply to comment]

bestnyer men teka teki ni..ehehe..
utk kali ni emiey xde idea nk jawab ape, agpun blog emiey xde dlm bloglist abg ben..huhu..

CT berkata... [Reply to comment]

Bila nak tgk header kita moncol...hehehe. Gila glam tul..ahakss

My Little Diary berkata... [Reply to comment]

salam... mcm nak join jgk ni.. :)

cha berkata... [Reply to comment]

macam mamaRifQy punya blog je niii... haha..

N@di@ berkata... [Reply to comment]

mamaiqy punya blog confirm lagi sah
walapun owang len dah jwab nadia nak jawab jugk hahahah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI