Saya Blogger Baru ...

 

Memandangkan segmen mari berkenalan dengan blogger baru mendapat sambutan .. maka aku nak jadikannya lebih besar dan lebih menarik ..

Bagi mereka yang merasakan mereka blogger baru , bolehlah menyertainya .. Tujuannya adalah untuk menarik lebih ramai sahabat sahabat blogger baru untuk kita berkenalan ..

Jika berminat , caranya mudah saja.. Sila buat satu entri dan kandungan entri itu wajid ada ..

  1. HEADERimage ini ..
  2. Tajuk .. " Saya blogger baru " dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tulis sepatah dua kata buat mereka yang bakal mengunjungi blog anda ..

Tu je .. Selepas membuatnya , sila tinggalkan url entri anda itu di ruangan komen ini ... Mudah kan ? Ok.. jgn tunggu lagi .. Bila tiba masanya , aku akan terbitkan segalanya.. Cuma 'bila' , akan menjadi rahsia..  ;)  .. yang pastinya sewaktu trafik tengah 'cun' .. InsyaAllah.. Terima kasih ..

73 ulasan:

  1. header tu nk letak dekat side bar n dalam entry juga ke??

    BalasPadam
  2. header tu nk letak dekat side bar n dalam entry juga ke??

    BalasPadam
  3. zasssssss.. p wat sekarang jugak :D tunggguuuu...

    BalasPadam
  4. nak join, boleh?? ;))

    http://hanatalib.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  5. http://ayienmustaza3487.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  6. aik? kategori takde ke En. Ben? huhuhu... apa2pun, keyrill dah buat dah entry pasal entry En. Ben nih...

    http://keyrillaugustinegmailcom.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  7. wihaaaa..ekceli belajar benda baru, belajar macamna nak link kan semua tu, hehe..bagus gak en. ben wat macam ni..like....like.. ok ni , ijoy azid dah bjaya buat..

    http://enchikseseorang.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    :)

    BalasPadam
  8. dah buat bile firstime tgok post nie :'D.thanks ben !bagi peluang kat blogger2 baru nie :)

    http://kasotbudakkecik.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru-yang-terkedek-kedek.html

    BalasPadam
  9. bro..blogger lama xleh join dah ke??hahaha....

    BalasPadam
  10. una dah join abg. ben

    ni linknye


    http://teddyunawakaka.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-barublogging-for-fun.html

    BalasPadam
  11. huhuu... very interested... am not new blogger but love to have new friends...

    http://rannia83.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  12. ben bukak lagi peluang utk blogger baru....jom ambik peluang... ;-)


    New Entry "Adakah menjadi suri rumah itu hina?"

    BalasPadam
  13. Just nak try.. saya tak pernah cuba pun sebelum ni. anyway sy dh buat entry mengikut syarat2 yg di tetapkan en ben

    http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  14. http://ainkadirpunya.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    salam abg ben..datang try join..sila lawat k... :D

    BalasPadam
  15. cuba..jgn x cuba...

    http://tuah2010.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  16. http://cekrasala.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  17. en ben.. silalah lihat, sy dah buat ni..

    http://taq6889.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    maseh yer...

    BalasPadam
  18. terbaekkk lahh...


    http://nissanadia.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  19. http://nissanadia.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  20. Saya dah cuba...

    Mari klik3x...

    http://syaaisya.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    Thanks a lot... =)

    BalasPadam
  21. saya dah cube...

    mari klik3x..

    http://syaaisya.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    Thanks a lot... =)

    BalasPadam
  22. terbuka lg ke peluang ni kalau nak join??erm istilah blogger baru tu bpe lama berblog??erk byk soalan la plk..huhu

    BalasPadam
  23. @Tomato Gurl's Lifekalau rasa diri tu blogger baru , join jeee.. hehe

    BalasPadam
  24. salam abg ben..

    saya join..

    http://nasyieen.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  25. join jugak ye cikben..

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  26. join jugak..hehe..boleh kan?

    http://dotdotsekian.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  27. salam Bro,saya blogger baru,
    saya join ya

    http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  28. encik ben, miza join

    http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  29. alamak... masih ada peluang lagi ke ni??? ke dah tutup.. huhu, baru terperasan ler..

    BalasPadam
  30. saya join...

    http://lautanteh.blogspot.com/2010/10/sayabloggerbaru.html

    :)))

    BalasPadam
  31. iyeah.. akyn dengan sukacita nyer nk
    join segmen Ben nie...

    http://arekyn.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  32. saya dah buat. (^_^)

    http://iezsaffan.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  33. ENCIK BEN ASHAARI...BAIK ENCIK BACA AKU PUNYA. TheSharkox: Ben Ashaari suruh buat tajuk Saya Blogger Baru kat blog.

    OK, TERIMA KASIH, SELAMAT HARI RAYA HAJI

    BalasPadam
  34. salam...
    kak sofi x brp sure masa nak link tu...(step ke 2) harap apa yg dibuat tu betul.
    ni url kak sofi
    http://anneali.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  35. En Ben, nie 1st time sy join, mmg saya nie baru aktif, walaupun akaun nie dh agak lama jgk dh..:)

    http://daiadellas.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  36. salam..en Ben..sila lawat blog saya yg dhaif ini ye...tqvm

    http://amna2amzar.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  37. ellen tumpang happy ngan blogger baru ni...kalo punya kesempatan, ellen juga nak join. kalo tak sempat pun tak apa...cuma ellen nak ucap thanks ngan Bro Ben..sebab dah jadi sumber inspirasi untuk ellen.

    BalasPadam
  38. salam Bro,saya nak join ya,

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    thanks

    BalasPadam
  39. Salam Bro! Saya join jugak! =)

    http://mrsamirul.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  40. Errr.... saya dah bagi link tadi kan?

    http://mrsamirul.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    Thanks bro!

    BalasPadam
  41. Saya blogger baru! huhuhu, abg ben jom tgk entri saya ni, lulus ke tak?

    http://4lilone.blogspot.com/2010/10/saya-bloger-baru.html

    BalasPadam
  42. dah cuba try...

    http://wannzazryn.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  43. Ya'Allah.. Bagus betul peluang nih!! Bro2! Saya nak jOin!!

    http://nekkenproject.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru-insan-sedang-mengenal.html

    BalasPadam
  44. Hencek Ben saya pn blogger baru dan sangt sokong segmen ni 100%

    http://notitledotcom.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  45. hencek ben..
    saya blogger baru..

    http://babyboocute-tentangdiriku.blogspot.com/

    BalasPadam
  46. Ingin mencari sahabat utk sesama menimba ilmu & pengalaman...

    http://bicarahati-zahid.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  47. waaa en.ben da follow elfa. nih yg lg terharu nih. hehe..

    elfa nak join 'saya blogger baru' tuh..

    http://elfarida.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    elfa siap crikn rank en.ben dlm kalangan blogger kt m'sia.. hehe..

    sape nak tau pn leh ar g belog elfa.. hehe

    BalasPadam
  48. Salam En.Ben..

    saye join =)

    http://miszlullaby.blogspot.com/2010/10/saye-blogger-baru.html

    BalasPadam
  49. Yeay...sye join same...

    http://ratukeliptaip.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  50. Salam , saya pun join :)

    http://cheritaemo-temo.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  51. http://pu3khaleeda.blogspot.com/2010/10/saya-blogger-baru.html

    dah join!

    BalasPadam
  52. yeah dah join jugak....he

    http://greenailin.blogspot.com/2010/11/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  53. hencek ben, beba juga mahu menjoin ye..tq

    http://elliabeba.blogspot.com/2010/11/saya-blog-baru-baru-ke-beba-oii.html

    BalasPadam
  54. encik ben, entry ni ada due date ke?huhu. nak join juga..

    BalasPadam
  55. Saya pun join jugak! Tanx En Ben! excited btol nak berblogging neh. huhu. come n visit =))

    http://sisisimetrisaya.blogspot.com/2010/11/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  56. salam en. ben..betul ke yg saya buat ni??

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html

    BalasPadam
  57. betul ke yang saya buat nie??

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html

    BalasPadam
  58. salam..
    evagurl pun nk join jugak.. bleh share more info ttg photography dan kehidupan seharian :)

    http://evagurltingtong.blogspot.com/2010/11/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  59. hye..

    http://aisneezy.blogspot.com/2010/11/saya-blogger-baru_19.html

    jom tgk..hee..

    thanks..

    BalasPadam
  60. Salam ukhuwah En Ben .
    Saya join jugakk :))

    http://budakmulutbesheng.blogspot.com/2010/11/saya-blogger-baru-d.html

    BalasPadam
  61. hopefully its not too late to joint this segment.
    http://hannan-al-qudsey.blogspot.com/2010/11/baby-just-born.html

    BalasPadam
  62. http://orange-850727.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  63. http://whoisgadissemasa.blogspot.com/2010/11/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  64. http://wwwnadieyaboogg.blogspot.com/2010/12/new-bloggers-lets-see.html

    BalasPadam
  65. http://wwwnadieyaboogg.blogspot.com/2010/12/new-bloggers-lets-see.html

    BalasPadam
  66. e-surat layang kpd Bro Ben =P

    http://matnagger-mcnagger.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  67. buat lah entri lagi....saya nak join

    BalasPadam
  68. http://pastisyok.blogspot.com/2011/12/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  69. http://pastisyok.blogspot.com/2011/12/saya-blogger-baru.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009