10 blog baru pilihan BEN ASHAARI

 

Berikut adalah 10 buah blog yang dipilih secara rawak pada hari ini. Sila klik pada nama untuk ke blog mereka.

 

AnakOrkid

i'm just a normal girl like any other normal people that live normal life. nothing extraordinary things about me. anyone are welcome to read my blog. comment if you have anything to share. do respect my blog and i'll respect yours.

 

Mesut Firdaüs

Assalamualaikum.. Korang boleh panggil aku Firdaus.. Aku bukan seorang Perdana Menteri mahupun seorang nelayan.. Aku tinggal di atas muka bumi ciptaan Allah S.A.W. dan aku harap aku dapat menjadi seorang insan yang berguna.. Insya Allah..

 

~::Our Stories::~

~~Saya isteri kepada Mohd Affendy bin Bidin, Mama kepada Nur Adriana Qistina dan Muhammad Ammar Qayyum~~ ::Kebahagiaan Perlukan Kejujuran dan Keikhlasan:: ~AFFENDY*ALFIDAH*ADRIANA~

 

gothic mama

helo sy juz a simple person....eager to make friends with anyone.....join blog nie juz for fun...utk share pengalaman dgn anyone....bukan la nk buka aib diri sendiri.....or famili.....juz nk share pengalaman utk dijadikan iktibar utk sume.....jd kan la sbgai pengajaran.....hehehe......

 

:: BeBeLan ku ::

i love ALLAH.. My Family.. My Hubby.. My Friends and My World.. Muaahhhx!!

 

apitmind's

blog untuk aku.. ntah aku pun tak tau

 

Areliff | Perjalanan Seorang Blogger

Pelajar bernama Muhd.Alif yang menuntut di UNIKL MFI BANGI, Anak ketiga dari 3 orang adik beradik.Start Blog since dicember 2010 tapi aktif april 2011. Nak tahu lagi follow la my blog tak pon add di facebook :-)

 

LayaR TraNSpaRenSI kEhIDuPAn......

Mula hidop kat dunia 18JUNE1995..Jangan lupa wish birthday k..hii..Bersekolah selama 5tahun diSKSERISEKAMAT,KAJANG.. 1tahun diSKSEKSYEN7,BANGI..3tahun di SAMSMEL,SEPANG..dan baru stahun kat SMKJALANREKO..:)SPM tahun depan,2012 derr..and one more,love wedjes KFC..:) SINGLE and AVAILAIBLE k..cewahh:P

 

Humaira' Raudhah

Dilahirkan di bumi salju Allah. Tangisan pertama di catat pada 10 Jun 1994 bersamaan 1 Muharram 1415. Memulakan ABC di Taski Saidatina Aisyah dan menyambung pelajaran di SKJ3 dan seterusnye di SMKJ3. Anak bongsu daripada 4 adik beradik , 2 adam dan 2 hawa. Menghirup udara di bumi Allah sudah 17 tahun. Masih meniti sisa-sisa hidup sebagai hamba Allah :) Salam Ukhuwah Fillah ^__^ Hypocrite itu bukan dia tapi Innocent itu adalah dia ^_^

 

 

erin moshimoshi

Just because i laugh a lot, doesn’t mean my life is easy. Just because i have a smile on my face every day, doesn’t mean that something not bothering me. Its just that i choose to move on with the negative in my life. ♥ saya mmg seorang yang : ♥ + kuat cemburu ( hanya pada pasangan ....bukan pada sahabat..( x langsung,wek) + mudah terasa + mudah kesian + mudah sunyi + mudah menanges + x suke BERKONGSI !!!!!!!!!!!

41 ulasan:

  1. Wahhh, beruntungnya blog diaorg :)

    BalasPadam
  2. agak2 bile le blog aku naik nih...huhuhu...belawok jer...

    BalasPadam
  3. sokay.. masing2 tggu je turn.. kalau abg ben terbaca, insyaAllah jadi pilihannye..

    BalasPadam
  4. hailah...bertuahnya badan bila Ben sudi nak pomot blog mereka..TAHNIAH ye..

    BalasPadam
  5. untunglaaaa..ben ashaari,,blog kaka bila pulak ek??ehee :p

    BalasPadam
  6. ble blog why nk msuk list plak ni.. haih.. marah ni.. haha

    BalasPadam
  7. highlight lah skit blog saya... baru berjinak2 ni....

    BalasPadam
  8. wah! camne nak masuk list ye?? :)

    BalasPadam
  9. thankz brother ben ashaari..hehe^_^

    Very3 Appreaciate it=)

    Nanti datang la lagi blog saya hari2..cewaahh melampau nak hari2..
    haha=)

    Lagi skali..Syukran=)

    BalasPadam
  10. tahniah semua!... hope next saya pun dpt masok list.. :)

    BalasPadam
  11. jalan-jalan cari kawan baru kt sana... :)

    BalasPadam
  12. menarik. senang nak blogwalking :)))

    BalasPadam
  13. wauuuwee nak jugak abang ben!!!

    Awwwww *status.mama.of.2.doters.yg.cute.mute.mcm.beruang.panda.

    BalasPadam
  14. beruntungnye diorang2 nie kan ? :)

    BalasPadam
  15. uish blog ku pon tersenarai hu3 tq ba

    BalasPadam
  16. jeles jeless. ^_^

    pe lagi jom terjah depaa

    BalasPadam
  17. bestnyaa.. mcm mna ben ashaari pilih blog2 ni?

    BalasPadam
  18. jelessssssssssssssssssss :(

    BalasPadam
  19. baru nk bace.. wah.. untung.. sifu lak tu jual.. teringin.. tapi bl0g still new.. berangan jew lar nampak nye.. http://liriklagulife.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. wow . teringin jugak nak blog di promote .=o .. haha

    BalasPadam
  21. woo..wooo.. terkejut jap.. patut la tergerak hati nak tgk entri ni even dah terlepas pandang sblm ni.. rupa2nya list no.5 tu memang kenal btol la..sgt2 kenal.. haha..
    untung la ye..
    gi la usha2 okeh! i'll always support her n u 2 bro ben!
    TQ <-- special thanx

    BalasPadam
  22. salam abg ben..thanks sebab senaraikan blog saya. baru tahu yg blog sy tersenarai.itu pun ada blogger yg bgtahu..

    thanks sebab sudi singgah di blog saya...:-)

    BalasPadam
  23. tq encik ben ashaari......hehehehe.....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI