5 blog baru Pilihan Ben Ashaari

30 ulasan:

  1. thanks a lot, blog sy terpilih :)

    BalasPadam
  2. tahniah kepada yang terpilih..teruskan berblogging tanpa rasa jemu

    BalasPadam
  3. http://tentanglelaki85.blogspot.com/
    dah bertukar ke link ini....

    BalasPadam
  4. bila agak nya terpilih ye..hee =)

    BalasPadam
  5. nak singgah laa semua blog ni ^_^

    BalasPadam
  6. blog pilihan Ben ..tentunya blog terbaik !..terjah sana.

    BalasPadam
  7. tahniah..nk terjah mereka..jomm!

    BalasPadam
  8. waaaa..bestnya abg ben pilih mereka... jom serbu ramai2

    BalasPadam
  9. tahniah wat rakan blogger baru....jap lg lini g terjah diaorg

    BalasPadam
  10. Terjah sorang2. Bila lah agaknya turn saya..

    BalasPadam
  11. tahniah yg terpilih..dah jenjalan kt blog dorang :D

    BalasPadam
  12. elopp abg ben! lama comot xmai menempek kat sini..:P eh belog comot takde...kena bagi rajen balik neyh..adesss....

    BalasPadam
  13. dah melawat dah..bila plak blog zaza nak terpilih.huhu >_<

    BalasPadam
  14. thanks kepada semua yang sudi datang singgah ke blog saya k :) dan thanks tu pada tuan punya blog :)

    BalasPadam
  15. Terimakasih abg ben, pilih blog saya! Huhuu, terharu nih sbb terpilih. Again, thank you! :D

    BalasPadam
  16. thanks a lot abg ben sebab pilih blog kitaaaa.. winkwink !! ini ucapan sikit dari saya yang xseberapa ini :D http://ienacomel.blogspot.com/2011/10/blog-kita-terpilihlah.html

    BalasPadam
  17. salam, macam mana nak melayakkan supaya blog di pilih

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI