5 Blog Pilihan BEN ASHAARI Hari Ini

29 ulasan:

  1. bestnye jadi blogger pilihan abg ben. sure meletop lepas tu. apa tips jadi blogger pilihan abg ben ?

    BalasPadam
  2. hebat la mereka jadi pilihan..:) nak skodeng2 la..:)

    BalasPadam
  3. huhu bro kembali aktif usha blog rkn-rkn

    BalasPadam
  4. bestnyer..huhu..
    tahniah laa kat diorang :)

    BalasPadam
  5. waa bila saya nk dipilih pula abg ben..hakk;p

    BalasPadam
  6. comel2 headernya... TQ for suggest..

    BalasPadam
  7. bila lah nak jadi blog pilihan abg ben ni. :)

    BalasPadam
  8. settle terjah dan follow dan komen semua. hehe.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  9. wahh .best nyer dpt blog pilihan :)

    BalasPadam
  10. ifa pun nak jugak . jom terjah blog ifa .

    http://ifatasya.blogspot.com/

    http://sweetyoungparents.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. blog pilihan dr abg ben tu.... untung ler... heee~

    BalasPadam
  12. tahniah kepada yg trpilih..
    jom terjah aksarafendi.blogspot.com jugak..

    BalasPadam
  13. tengs abg ben =)
    sgt teruja nih,sara terjah balik ok =)

    BalasPadam
  14. i'm speechless ! thnx abg ben .. blog sye jadi pilihan (^____________^) ... yg dah follow, thnx sesangat! do keep in touch okehh?! .. me follow u guys back!

    BalasPadam
  15. hye abg ben mintak ijin,hehehhe,sara print skrin taw,nak update belog =) pasal ni,singgah ke http://iniciksara.blogspot.com/2011/10/blog-pilihan-abang-ben-ashaari-sangat.html

    BalasPadam
  16. vroom vroom vroom...nak mai terjah ni :)

    BalasPadam
  17. Terima kasih tidak terhingga Abg Ben Ashaari.

    Saya rasa amat bertuah kerana dipilih dan jasa Abg Ben tidak pernah saya lupakan. terima kasih juga kepada semua yang follow saya..saya akan sedaya upaya follow u olls balik.. :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI