5 blog Pilihan Ben Ashaari malam ini

32 ulasan:

  1. Tahniah yang terpilih.....

    BalasPadam
  2. bila la blog saya nak jadi blog pilihan..

    hehe :)

    BalasPadam
  3. ala......xterpilih lg T_T tahniah!! :D

    BalasPadam
  4. waaaa
    tahniah sumenye!
    jum memeriahkan lagi dunia maya blog =]

    BalasPadam
  5. waaaa
    tahniah sumenye!
    jum memeriahkan lagi dunia maya blog =]

    BalasPadam
  6. saya akan terjah mereka! thanks ben BW kan untuk saya...

    BalasPadam
  7. as salam..
    lama tak singgah sini. hehe..
    tahniah buat yang terpilih. datang singgah lihat apa yang menarik

    =)

    BalasPadam
  8. ramai sgt newbie mmg ssh laa nak jd yg betuah, ye dak? ngehehe. btw, AB mmg suppoter TERBAIkkk :)

    BalasPadam
  9. tahniah pada yg tersenarai...kalau semua blogger yang hebat buat spt abg ben, tentu lagi meriah dunia blogger ni..

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, wahhh... berutung'y dorang tu erk... huhuhu.... nnti akan tba juak masa kita tu..... huhuhu... sabo jer...

    BalasPadam
  11. wah... header semua cam menarik je... ini yang jeles ni... salam blogger baru...meh kenal kenal saya pun xdelah lama sangat...

    BalasPadam
  12. Tahniah!!!!
    -dengar tak? dengar tak?-
    :)

    BalasPadam
  13. entah bila dpt msuk blog ben ashaari nie.. :P

    BalasPadam
  14. alhamdulillah.
    terima kasih abg ben :) baru perasan td entry ni.fuhh semangat,berkobar-kobar nak taip komen ni.haha.auwwww.(maap la,over lak)

    p/s: selamat berkenalan semua :) jom,sama-sama kita memeriahkan dunia blog ;)

    BalasPadam
  15. congratsss yang terpilih.... syoknyeee=)

    BalasPadam
  16. Tahniah kpd semua yg bertuah ! hehe :)

    BalasPadam
  17. jom terjah...tahniah kepada mereka

    BalasPadam
  18. wahhhhhhhhh...macih abg ben n semua....terharu plak...huhuhuhu singgah la slaloo..im still new...(^_^)

    BalasPadam
  19. tahniah kpd mereka yg terpilih... teruskan usaha :D

    BalasPadam
  20. saya punya blog tak ada ker...brother ben

    BalasPadam
  21. trima kasih ben sbb promote blog sya yang tak seberapa..tengah blaja macam mana nak mantapkan blog cam otai2 sume..TQVM

    BalasPadam
  22. thanks abg ben.. wahh!!! xsangka fb terplih.. hehehe blog kte xseberapa pn but i need improve that.. btw hii semua n thanks.. ^_^V

    BalasPadam
  23. jom singgah kat saya juga, heee :)

    BalasPadam
  24. abg ben mmg baik hati sbb sudi promote blog2 baru

    BalasPadam
  25. shaye pun mau jd cm mereka juge ~~ngee :p

    BalasPadam
  26. wow ! blog mmbe sy tu . br lps diedit . thanks la abg ben pilih die . sy ble ag ?? hehehe

    BalasPadam
  27. singgah nk ucap tahniah untuk semua yg terpilih :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.