Segmen : 5 isu best hari ini

 - TUTUP SUDAH SEGMEN INI -

Dinasihati mereka yang  ingin sertai segmen ini  dengan niat semata -mata nak tinggikan trafik atau ramai follower , sila batalkan niat anda itu untuk menyertai segmen ini  .
Tiada penyenaraian entri juga dibuat. Mereka yang mengambil bahagian segmen ini , melakukannya atas sukarela. Terima kasih.


Segmen kali ni mudah .. Aku pasti antara kira ramai yang blogwalking pada hari ni dan jumpa entri entri yang best untuk dikongsi bersama. Apakah isu isu yang dibangkitkan dalam entri mereka itu ? Mana tau berguna untuk kita kan ?

Jadi , segmen kali ni bertujuan berkongsi isu tersebut dan entri entri menarik yang korang jumpa tadi. Ok ? Mudah je kan ? Untuk menyertainya , seperti biasa :
  1. Buat satu entri khas .
  2. Letak header blog Ben Ashaari.
  3. Beri tajuk : 5 isu entri best  hari ini  , dan linkkan ke entri ni .
  4. Berikan 5 isu entri yang menarik hari ini beserta url lengkap entri blog tersebut .Ceritakan sedikit kenapa menjadi pilihan anda .. Pastikan blog blog yang berbeza.
  5. Tu saja.. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .
  6. Tutup kul 6 petang ni.
Sekadar membantu rakan blogger yg berminat ... Terima kasih .

23 ulasan:

  1. cepat cepat semua sila join, blogger tua (saya lah blogger tua) nak terjah memasing yang join..

    BalasPadam
  2. http://emasriee.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    yea... Mulan dah buat isu... besar... ;-) meh baca...

    BalasPadam
  3. join.. :)

    http://deepylo00p.blogspot.com/2011/10/5-isu-entry-best-hari-ini.html

    selamat berblogwalking :)

    BalasPadam
  4. mrbaiz join jugak

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/5-isu-menarik-hari-ini.html

    BalasPadam
  5. siap!

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  6. fara join abg ben!

    http://kesahungu.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-best-hari-ini.html

    jom tgk.. best2 isu hari nih :)

    BalasPadam
  7. sya join! :D

    http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  8. join sama!

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  9. join jugak !

    http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  10. Ikot serta :)

    http://fieyazwaniterritory.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  11. http://blogkufara.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    meh baca hot story ni...hahhaha..
    thankz..=)

    BalasPadam
  12. abg bennn
    mimi joinnn!

    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  13. http://umealong.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  14. Join segmen ni

    http://www.ziefauzi.com/2011/10/5-isu-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  15. join! tapi dapat 3 je :( tak kire lah, join gak
    http://fruitheart.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-best-hari-ini.html

    :D

    BalasPadam
  16. akak pun join sbb akak suka join segmen macam ni.. jom terjah http://ezaiza.blogspot.com/2011/10/lima-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  17. tak dapat nk join sebab meeting..:(

    BalasPadam
  18. Join! :D

    http://fahuna.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  19. genk join ^^

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

    BalasPadam
  20. nak join jugak tp tak sempat nak buat entri.huhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009