Selasa, 4 Oktober 2011

Segmen : 5 isu best hari ini

 - TUTUP SUDAH SEGMEN INI -

Dinasihati mereka yang  ingin sertai segmen ini  dengan niat semata -mata nak tinggikan trafik atau ramai follower , sila batalkan niat anda itu untuk menyertai segmen ini  .
Tiada penyenaraian entri juga dibuat. Mereka yang mengambil bahagian segmen ini , melakukannya atas sukarela. Terima kasih.


Segmen kali ni mudah .. Aku pasti antara kira ramai yang blogwalking pada hari ni dan jumpa entri entri yang best untuk dikongsi bersama. Apakah isu isu yang dibangkitkan dalam entri mereka itu ? Mana tau berguna untuk kita kan ?

Jadi , segmen kali ni bertujuan berkongsi isu tersebut dan entri entri menarik yang korang jumpa tadi. Ok ? Mudah je kan ? Untuk menyertainya , seperti biasa :
  1. Buat satu entri khas .
  2. Letak header blog Ben Ashaari.
  3. Beri tajuk : 5 isu entri best  hari ini  , dan linkkan ke entri ni .
  4. Berikan 5 isu entri yang menarik hari ini beserta url lengkap entri blog tersebut .Ceritakan sedikit kenapa menjadi pilihan anda .. Pastikan blog blog yang berbeza.
  5. Tu saja.. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .
  6. Tutup kul 6 petang ni.
Sekadar membantu rakan blogger yg berminat ... Terima kasih .

23 komen :

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata... [Reply to comment]

cepat cepat semua sila join, blogger tua (saya lah blogger tua) nak terjah memasing yang join..

azrijohan berkata... [Reply to comment]

wowww..cam best jekk

I`mulan berkata... [Reply to comment]

http://emasriee.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

yea... Mulan dah buat isu... besar... ;-) meh baca...

ismahrasyidahmansor berkata... [Reply to comment]

join.. :)

http://deepylo00p.blogspot.com/2011/10/5-isu-entry-best-hari-ini.html

selamat berblogwalking :)

Mr.Baiz berkata... [Reply to comment]

mrbaiz join jugak

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/5-isu-menarik-hari-ini.html

nieysa:) berkata... [Reply to comment]

tarak paham ! hehe (:

Rozita berkata... [Reply to comment]

siap!

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

CikPuan Fara berkata... [Reply to comment]

fara join abg ben!

http://kesahungu.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-best-hari-ini.html

jom tgk.. best2 isu hari nih :)

c nana berkata... [Reply to comment]

sya join! :D

http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

join sama!

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

Isyaqila berkata... [Reply to comment]

join jugak !

http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-entri-best-hari-ini.html

Fiey AzwaNi berkata... [Reply to comment]

Ikot serta :)

http://fieyazwaniterritory.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

fara berkata... [Reply to comment]

http://blogkufara.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

meh baca hot story ni...hahhaha..
thankz..=)

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

abg bennn
mimi joinnn!

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

ijA berkata... [Reply to comment]

http://umealong.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-best-hari-ini.html

Zie Fauzi berkata... [Reply to comment]

Join segmen ni

http://www.ziefauzi.com/2011/10/5-isu-best-hari-ini.html

Fara berkata... [Reply to comment]

join! tapi dapat 3 je :( tak kire lah, join gak
http://fruitheart.blogspot.com/2011/10/segmen-5-isu-best-hari-ini.html

:D

aimaniman berkata... [Reply to comment]

akak pun join sbb akak suka join segmen macam ni.. jom terjah http://ezaiza.blogspot.com/2011/10/lima-isu-entri-best-hari-ini.html

Miss Nadya berkata... [Reply to comment]

tak dapat nk join sebab meeting..:(

Fahuna berkata... [Reply to comment]

Join! :D

http://fahuna.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

genk join ^^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/5-isu-entri-best-hari-ini.html

Miss Zuera berkata... [Reply to comment]

nak join jugak tp tak sempat nak buat entri.huhu

princess ayu berkata... [Reply to comment]

alaa...dah tak sempat..huhu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI