Segmen : Saya , blog dan pembaca

 

Salam .. Hehe.. Hari segmen sedunia . Memandangkan ramai mintak nak dipromotekan blog mereka , maka hari Rabu lah sesuai untuk dipromosikan blog korang tak kira baru atau lama ..

Okeh.. Segmen ni terbuka buat semua .. Sangat mudah .. Takde citer banyak punya .. OK ? Berminat ? Sebelum itu , diperingatkan ini bukan segmen up trafik atau follower .. Sekadar segmen mengenal rakan baru di dunia maya ini .. Oleh ?

Cun.. Jom mulakan.. Bagi yang tak tau nak buat , cuba tengok rakan lain yang dah buat.. Tengok di ruang komen .. okeh ?

Cara nak join :

  1. Buat satu entri .
  2. Letak header blog BEN ASHAARI.COM
  3. Tajuk : Saya , blog dan pembaca dan link ke entri ini.
  4. Terangkan secara ringkas , apa yang anda paham mengenai tajuk iaitu SAYA , BLOG DAN PEMBACA
  5. Letak satu keping gambar yang mewakili blog anda. Pastikan gambar itu bukan milik mana mana blog.. Kalau ada , berikan backlink.
  6. Tu saja.. Abis .. Tinggalkan url di ruang komen ini.
  7. Tutup , 5 petang ini.. Terima kasih..

Ok ? Ada persoalan ? Cepat ler.. hehe..

128 ulasan:

  1. genk join

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  2. ok fareha dah join : http://farehazone.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  3. alamak 5 petang...hari ni sibuk kat opis pulak...camner ek...camner...

    idea=kering...:)

    BalasPadam
  4. join
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  5. join join join

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  6. gini buleh tak AB? ;p

    http://miss-aisya.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  7. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  8. http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/jom-segmen-benashari.html

    BalasPadam
  9. yeayyyy join

    http://aznanaaz.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  10. http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/jom-segmen-benashari.html

    BalasPadam
  11. saya join..pengertian blogger tentang blog.

    http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  12. JOIN:

    http://informations-the.blogspot.com/2011/10/betol-betol-segmen-saya-blog-dan.html

    BalasPadam
  13. http://sweetsour93.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  14. Emma dah join =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  15. nak sangat join tapi macam tak sempat je. will try to do a simple entry during lunch break.

    BalasPadam
  16. Ben, aku menyibukkan diri join ....

    http://www.hasrulhassan.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    Terima kasih Ben Ashaari

    BalasPadam
  17. Mak Dara menjoinkan diri

    http://www.bicaramakdara.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  18. Setelah lama memerapkan diri..kalini nak join Segmen Abg Ben.. kat sini:
    http://lassierose.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  19. saya j0in ..

    http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  20. sambal join...

    http://akutetapaku85.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  21. http://www.adzriel.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  22. saya turut join ye :)

    http://atiqahofficialsite.blogspot.com/2011/10/segmen-akublog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  23. wpun sibuk rinie, nak join jgk!

    http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  24. salam, rugi kalau tak join segmen En. Ben yang sentiasa hangat dan meletup.

    http://www.abhamz.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    Terima kasih.

    BalasPadam
  25. join...
    http://ainna193.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  26. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  27. saya join

    http://nafiqah823.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html#more

    BalasPadam
  28. hara join :)

    http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  29. salam abang ben & blogger ^_^

    Ieqah join segmen ini:
    http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-pembaca.html

    Happy visiting here.

    BalasPadam
  30. Saya join jugak

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  31. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  32. dah join dah.

    http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  33. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  34. saya join..
    heeeee..


    http://whatshewannatalk.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  35. citra joint


    http://citrananizam.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  36. Naz join!

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  37. join :D

    http://roseskalerful.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  38. DONE.. ehhehe

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  39. Siap sudah!!


    http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  40. mak join sudah :)

    http://wanitamutalib.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  41. http://www.azrijohan.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  42. aku ikut je... mau ke mana? alaaa.... tanya plak. ke blog saya lah.. singgahlah ye.

    http://fahmimohdnilam.blogspot.com/2011/10/siapa-pernah-bersarapan-rm2.html

    BalasPadam
  43. Salam BA... joinnn...

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  44. http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html


    join jugak!

    BalasPadam
  45. yeay!!!
    joinjoin jgn tak join :p

    http://lifeyqa.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    mo0d happy, btw..thx abg ben ^^

    BalasPadam
  46. saya join lagi!!

    http://blogkufara.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  47. apa cerita aku? kat sini daaa...

    http://fahmimohdnilam.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  48. lama xjoin!

    kali ni sy join ea abg ben..

    meh2 jenguk..

    http://nusha1706.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  49. shafazie pon join :)

    http://shafazie.blogspot.com/2011/10/sayablog-pembaca-segmen-abg-ben.html

    BalasPadam
  50. http://nur-sheera.blogspot.com/2011/10/sayeblog-n-pembaca.html

    BalasPadam
  51. http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  52. join2

    http://slight-fat.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  53. http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  54. http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  55. Join...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  56. Saya joinnn

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  57. http://www.benashaari.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  58. joined!


    http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  59. http://sherylelife.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    Dah join =D mari saling singgah menyinggah =)

    BalasPadam
  60. http://sherylelife.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  61. abang ben!!! maaf lambat join!! hehehehe.
    nah, macam biasa, farah alias join.

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-saya-blog-dan-pembaca.html

    ^.^

    BalasPadam
  62. abg ben,sy join k...:)


    http://luvlyqiss.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaaricom.html

    BalasPadam
  63. nak join la jg...
    meh r singgah kat my blog..hehehe
    http://seindahmutiara-waniey.blogsport.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  64. 1st time join segman BA coz bru ceburi bidang nie.hehehe...

    http://dessertroses.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  65. berjaya jugak mencuri masa ketika lunch break utk join segmen BA ini...

    http://kisah-dan-kasih.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  66. shaye sudah join :)

    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  67. join segmen ben ashaari buat kali pertama ;)

    http://unlimitedgoing.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  68. dah join
    http://secantikhati.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  69. Ann pun nak join jugak.. tak caya? meh klik sini

    BalasPadam
  70. http://lalabiela.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  71. http://azumylini.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  72. xnak terlepas nak joint jugak. hikhik

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  73. I am....nak join..hahahahaha!!

    http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  74. join :0 http://www.areliff.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  75. join..

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    TQVM

    BalasPadam
  76. haruslah join kan?

    http://achusara.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  77. salam..another segmen dari abg ben..hehe kompom join nye....
    http://fareezvanfillers.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  78. baru je habis buat entry. time lucnh lah katakan kan.

    http://miezahamizah.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  79. Saya join lagi...

    http://pwincess9.blogspot.com/2011/10/segmen-abg-ben-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  80. salam petang bro BA dan hye semua!!!Wah ramai yang dah join...jom blogwalking :)

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/10/segmen-sayablog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  81. cp join
    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  82. http://khairunnisaazrie.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    hihih :D sa join sni ye BEN :D

    BalasPadam
  83. Seorang petani apabila dia bercucuk tanam, pasti inginkan hasil pendapatan yang terbaik apabila pemungut datang membeli hasil tanamannya itu..

    Jadi saya ibaratkan Saya ni sebagai seorang PETANI.. Blog pula sebagai TEMPAT BERCUCUK TANAM manakala Pembaca pula sebagai PEMUNGUT HASIL ..

    http://abuhanif186.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  84. http://cikduyung.blogspot.com/2011/10/segmen-sayablog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  85. salam.. atia nak join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  86. join...

    http://jaajahat.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  87. ada kesempatan menjoinkan diri...:)

    BalasPadam
  88. susie join gak..

    http://susiyantisoleman.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  89. join gak..

    http://mylove-hepifamily.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  90. ta nak ketinggalan.. join juga :)

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  91. http://mylove-hepifamily.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  92. saya join...

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  93. join...
    http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/10/segmen-sayablog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  94. i'm join...

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  95. saya pon nk join gak...

    http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  96. hehe.. 1st time join..

    http://hikayatdurian.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  97. http://herba-tihara.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  98. http://lindazulkufli.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  99. http://www.puterikatek.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  100. selamat sempat.. ermm lama tak join segmen abg ben..

    salm ukhuwah semua..

    http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  101. anis join jugak..telmbat pulak..:)

    http://sweetctie.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  102. minah ngokngek datang join =)

    http://minahngokngek.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  103. phat join :

    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  104. manja join gak http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  105. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    join jugak......salam kenalan semua

    BalasPadam
  106. Join! :D

    http://fahuna.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  107. join segmen ni ! http://bileakustartmembebel.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  108. saya pun dah join

    http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  109. as salam.... o yeah o yeah..! nk join jgk... ade mse lagi ni...kih3..

    http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  110. saya jugak nak join
    http://myasrnielife.blogspot.com/2011/10/sayablog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  111. salam abang ben..
    http://kotakhatierynn.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  112. http://mynameisfiq.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  113. da join ..

    http://mishnurlin.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  114. nak join jugak !! hehe :)

    http://nordiyana.blogspot.com/2011/10/sayablog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  115. Dah join segmen. sudi2 la singgah blog sy.

    Entry terbaru saya "HafizRahim.Com:Saya, blog dan pembaca"

    BalasPadam
  116. eza joinn...hehe..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  117. DH JOIN

    http://natalieya87.blogspot.com/2011/10/thanks-kat-ben-ashaari-sudi.html

    BalasPadam
  118. GBM join!

    http://shahimarzone.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  119. xtau sempat ke x ieka paste link ni sebelum kul 5. jam lappy ika skrg kul 2pagi. huargghh...

    http://heyluvika.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    BalasPadam
  120. http://adramycien.blogspot.com/2011/10/sayablog-pembaca.html

    BalasPadam
  121. huhu encek ben tak smpt sy nk join..baru je smpi umah dr keja luar tadi...

    BalasPadam
  122. nak join......nak joinnnnn

    http://ch000tz.blogspot.com

    BalasPadam
  123. abg ben putry dh wat dah segmen abg ben tuu hiihihi
    ni link putry

    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    tq abg ben wat segmen yang sngt enjoy hhihihih

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009