Rabu, 19 Oktober 2011

Segmen : Saya , blog dan pembaca

 

Salam .. Hehe.. Hari segmen sedunia . Memandangkan ramai mintak nak dipromotekan blog mereka , maka hari Rabu lah sesuai untuk dipromosikan blog korang tak kira baru atau lama ..

Okeh.. Segmen ni terbuka buat semua .. Sangat mudah .. Takde citer banyak punya .. OK ? Berminat ? Sebelum itu , diperingatkan ini bukan segmen up trafik atau follower .. Sekadar segmen mengenal rakan baru di dunia maya ini .. Oleh ?

Cun.. Jom mulakan.. Bagi yang tak tau nak buat , cuba tengok rakan lain yang dah buat.. Tengok di ruang komen .. okeh ?

Cara nak join :

  1. Buat satu entri .
  2. Letak header blog BEN ASHAARI.COM
  3. Tajuk : Saya , blog dan pembaca dan link ke entri ini.
  4. Terangkan secara ringkas , apa yang anda paham mengenai tajuk iaitu SAYA , BLOG DAN PEMBACA
  5. Letak satu keping gambar yang mewakili blog anda. Pastikan gambar itu bukan milik mana mana blog.. Kalau ada , berikan backlink.
  6. Tu saja.. Abis .. Tinggalkan url di ruang komen ini.
  7. Tutup , 5 petang ini.. Terima kasih..

Ok ? Ada persoalan ? Cepat ler.. hehe..

128 komen :

noraauliyya berkata... [Reply to comment]

nak join ! tggu sat na .

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

genk join

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Fareha Rahmat (Bos Besar) berkata... [Reply to comment]

ok fareha dah join : http://farehazone.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

JunAina berkata... [Reply to comment]

alamak 5 petang...hari ni sibuk kat opis pulak...camner ek...camner...

idea=kering...:)

far_east berkata... [Reply to comment]

saya dah join

SAYA, BLOG dan PEMBACA

nurul nabila bt medan berkata... [Reply to comment]

join
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

ザイダツアズニ berkata... [Reply to comment]

join join join

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Aisya berkata... [Reply to comment]

gini buleh tak AB? ;p

http://miss-aisya.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

HAFIZAL berkata... [Reply to comment]

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/jom-segmen-benashari.html

noraauliyya berkata... [Reply to comment]

yeayyyy join

http://aznanaaz.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

HAFIZAL berkata... [Reply to comment]

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/jom-segmen-benashari.html

Mizfantagiro berkata... [Reply to comment]

saya join..pengertian blogger tentang blog.

http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Kaki Wayang berkata... [Reply to comment]

JOIN:

http://informations-the.blogspot.com/2011/10/betol-betol-segmen-saya-blog-dan.html

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Eema Eshya berkata... [Reply to comment]

Emma dah join =)

http://emmaeema.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Ms Ef Abas berkata... [Reply to comment]

nak sangat join tapi macam tak sempat je. will try to do a simple entry during lunch break.

HasrulHassan [HH] berkata... [Reply to comment]

Ben, aku menyibukkan diri join ....

http://www.hasrulhassan.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Terima kasih Ben Ashaari

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Mak Dara menjoinkan diri

http://www.bicaramakdara.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Lavender Lassie Roses berkata... [Reply to comment]

Setelah lama memerapkan diri..kalini nak join Segmen Abg Ben.. kat sini:
http://lassierose.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

NaLutdi n'iA berkata... [Reply to comment]

saya j0in ..

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Belog Sambal Belacan berkata... [Reply to comment]

sambal join...

http://akutetapaku85.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

http://www.adzriel.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Mrs.A~ berkata... [Reply to comment]

saya turut join ye :)

http://atiqahofficialsite.blogspot.com/2011/10/segmen-akublog-dan-pembaca.html

Mrs Lurve berkata... [Reply to comment]

wpun sibuk rinie, nak join jgk!

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Abhamz berkata... [Reply to comment]

salam, rugi kalau tak join segmen En. Ben yang sentiasa hangat dan meletup.

http://www.abhamz.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Terima kasih.

ainna baijan berkata... [Reply to comment]

join...
http://ainna193.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Mr.Baiz berkata... [Reply to comment]

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

fiqah berkata... [Reply to comment]

saya join

http://nafiqah823.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html#more

nuhara berkata... [Reply to comment]

hara join :)

http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

IEQAH berkata... [Reply to comment]

salam abang ben & blogger ^_^

Ieqah join segmen ini:
http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-pembaca.html

Happy visiting here.

Rahmah Ram Ram berkata... [Reply to comment]

Saya join jugak

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Oshin berkata... [Reply to comment]

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

wanie wonek berkata... [Reply to comment]

dah join dah.

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

shiema sufian berkata... [Reply to comment]

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

*SiRibenMerah berkata... [Reply to comment]

saya join..
heeeee..


http://whatshewannatalk.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Citra NaniZam berkata... [Reply to comment]

citra joint


http://citrananizam.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

Naz join!

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Aiisyah Gazali berkata... [Reply to comment]

join :D

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Ninie Dora berkata... [Reply to comment]

DONE.. ehhehe

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Cik Kamoo berkata... [Reply to comment]

Siap sudah!!


http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Wanita Mutalib berkata... [Reply to comment]

mak join sudah :)

http://wanitamutalib.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

azrijohan berkata... [Reply to comment]

http://www.azrijohan.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

fahmi mohd nilam berkata... [Reply to comment]

aku ikut je... mau ke mana? alaaa.... tanya plak. ke blog saya lah.. singgahlah ye.

http://fahmimohdnilam.blogspot.com/2011/10/siapa-pernah-bersarapan-rm2.html

Pn. Sheila berkata... [Reply to comment]

Salam BA... joinnn...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Diana @ bilakukatacinta berkata... [Reply to comment]

http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html


join jugak!

eyqa amin berkata... [Reply to comment]

yeay!!!
joinjoin jgn tak join :p

http://lifeyqa.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

mo0d happy, btw..thx abg ben ^^

fara berkata... [Reply to comment]

saya join lagi!!

http://blogkufara.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

fahmi mohd nilam berkata... [Reply to comment]

apa cerita aku? kat sini daaa...

http://fahmimohdnilam.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

nuyui a.k.a miss YUI berkata... [Reply to comment]

lama xjoin!

kali ni sy join ea abg ben..

meh2 jenguk..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

shaFazie berkata... [Reply to comment]

shafazie pon join :)

http://shafazie.blogspot.com/2011/10/sayablog-pembaca-segmen-abg-ben.html

Nur Sheera (adik) berkata... [Reply to comment]

http://nur-sheera.blogspot.com/2011/10/sayeblog-n-pembaca.html

Kasih Kita berkata... [Reply to comment]

http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

gigitjari berkata... [Reply to comment]

join2

http://slight-fat.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

fieda berkata... [Reply to comment]

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

fieda berkata... [Reply to comment]

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

cik abbit berkata... [Reply to comment]

kite join sini :) selamat pagi
Saya , blog dan pembaca

masz86 berkata... [Reply to comment]

Join...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

S@hB@Nu-BaNuu berkata... [Reply to comment]

Saya joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

fieda berkata... [Reply to comment]

http://www.benashaari.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

alia zainol berkata... [Reply to comment]

joined!


http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

sherylelife berkata... [Reply to comment]

http://sherylelife.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Dah join =D mari saling singgah menyinggah =)

sherylelife berkata... [Reply to comment]

http://sherylelife.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

abang ben!!! maaf lambat join!! hehehehe.
nah, macam biasa, farah alias join.

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-saya-blog-dan-pembaca.html

^.^

qishi okawa berkata... [Reply to comment]

abg ben,sy join k...:)


http://luvlyqiss.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaaricom.html

waniey berkata... [Reply to comment]

nak join la jg...
meh r singgah kat my blog..hehehe
http://seindahmutiara-waniey.blogsport.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

||EzzaTy AriFfiN|| berkata... [Reply to comment]

1st time join segman BA coz bru ceburi bidang nie.hehehe...

http://dessertroses.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Ms Ef Abas berkata... [Reply to comment]

berjaya jugak mencuri masa ketika lunch break utk join segmen BA ini...

http://kisah-dan-kasih.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

shaye sudah join :)

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Miss Eyda berkata... [Reply to comment]

join segmen ben ashaari buat kali pertama ;)

http://unlimitedgoing.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

~ Secantik hati ~ berkata... [Reply to comment]

dah join
http://secantikhati.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Ann berkata... [Reply to comment]

Ann pun nak join jugak.. tak caya? meh klik sini

NHY berkata... [Reply to comment]

http://lalabiela.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

http://azumylini.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Syieda_Joy™ berkata... [Reply to comment]

xnak terlepas nak joint jugak. hikhik

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

I am...izuan berkata... [Reply to comment]

I am....nak join..hahahahaha!!

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

join :0 http://www.areliff.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

IntaNBerliaN berkata... [Reply to comment]

join..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

TQVM

saRa k3c!k berkata... [Reply to comment]

haruslah join kan?

http://achusara.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Nizam berkata... [Reply to comment]

okies...

http://ahmadnoraznizam.com/2011/10/19/segmen-saya-blog-dan-pembaca/

FareezVanFillers berkata... [Reply to comment]

salam..another segmen dari abg ben..hehe kompom join nye....
http://fareezvanfillers.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Dari sudut Hati kecilku berkata... [Reply to comment]

baru je habis buat entry. time lucnh lah katakan kan.

http://miezahamizah.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Pwincess9 Juhary berkata... [Reply to comment]

Saya join lagi...

http://pwincess9.blogspot.com/2011/10/segmen-abg-ben-saya-blog-dan-pembaca.html

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

salam petang bro BA dan hye semua!!!Wah ramai yang dah join...jom blogwalking :)

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/10/segmen-sayablog-dan-pembaca.html

Cik Purple Pinkypuff berkata... [Reply to comment]

cp join
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

khairunnisaazrie :) berkata... [Reply to comment]

http://khairunnisaazrie.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

hihih :D sa join sni ye BEN :D

to'wan berkata... [Reply to comment]

Seorang petani apabila dia bercucuk tanam, pasti inginkan hasil pendapatan yang terbaik apabila pemungut datang membeli hasil tanamannya itu..

Jadi saya ibaratkan Saya ni sebagai seorang PETANI.. Blog pula sebagai TEMPAT BERCUCUK TANAM manakala Pembaca pula sebagai PEMUNGUT HASIL ..

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata... [Reply to comment]

http://cikduyung.blogspot.com/2011/10/segmen-sayablog-dan-pembaca.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. atia nak join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Jaa berkata... [Reply to comment]

join...

http://jaajahat.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

BiNtaNg HaTi berkata... [Reply to comment]

ada kesempatan menjoinkan diri...:)

Susie berkata... [Reply to comment]

susie join gak..

http://susiyantisoleman.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

hepifamily berkata... [Reply to comment]

join gak..

http://mylove-hepifamily.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply to comment]

ta nak ketinggalan.. join juga :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

hepifamily berkata... [Reply to comment]

http://mylove-hepifamily.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

keri ikhwan berkata... [Reply to comment]

saya join...

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

lieynanilaz berkata... [Reply to comment]

join...
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/10/segmen-sayablog-dan-pembaca.html

DiDiE eLa berkata... [Reply to comment]

i'm join...

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

umie berkata... [Reply to comment]

saya pon nk join gak...

http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

mLov berkata... [Reply to comment]

hehe.. 1st time join..

http://hikayatdurian.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Tihara berkata... [Reply to comment]

http://herba-tihara.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

linda zulkufli berkata... [Reply to comment]

http://lindazulkufli.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

http://www.puterikatek.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

nurul harnani berkata... [Reply to comment]

selamat sempat.. ermm lama tak join segmen abg ben..

salm ukhuwah semua..

http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

ctie anis berkata... [Reply to comment]

anis join jugak..telmbat pulak..:)

http://sweetctie.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

MiNaH nGokNgEk berkata... [Reply to comment]

minah ngokngek datang join =)

http://minahngokngek.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Phat berkata... [Reply to comment]

phat join :

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Princess Azne berkata... [Reply to comment]

manja join gak http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

join jugak......salam kenalan semua

Fahuna berkata... [Reply to comment]

Join! :D

http://fahuna.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

aqyla iglesias berkata... [Reply to comment]

join segmen ni ! http://bileakustartmembebel.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Lina berkata... [Reply to comment]

saya pun dah join

http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply to comment]

as salam.... o yeah o yeah..! nk join jgk... ade mse lagi ni...kih3..

http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Asnie berkata... [Reply to comment]

saya jugak nak join
http://myasrnielife.blogspot.com/2011/10/sayablog-dan-pembaca.html

Erynn Anyssa berkata... [Reply to comment]

salam abang ben..
http://kotakhatierynn.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

fiq berkata... [Reply to comment]

http://mynameisfiq.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

mishnurlin berkata... [Reply to comment]

da join ..

http://mishnurlin.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

nORDiyana berkata... [Reply to comment]

nak join jugak !! hehe :)

http://nordiyana.blogspot.com/2011/10/sayablog-dan-pembaca.html

Kuchiki Rukia berkata... [Reply to comment]

Sempat g x??dh join dh

HafizRahim berkata... [Reply to comment]

Dah join segmen. sudi2 la singgah blog sy.

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com:Saya, blog dan pembaca"

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply to comment]

eza joinn...hehe..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Kuchiki Rukia berkata... [Reply to comment]

DH JOIN

http://natalieya87.blogspot.com/2011/10/thanks-kat-ben-ashaari-sudi.html

Gadis Berkaca Mata berkata... [Reply to comment]

GBM join!

http://shahimarzone.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Ieka Luvika berkata... [Reply to comment]

xtau sempat ke x ieka paste link ni sebelum kul 5. jam lappy ika skrg kul 2pagi. huargghh...

http://heyluvika.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Amanina Nasuha berkata... [Reply to comment]

http://adramycien.blogspot.com/2011/10/sayablog-pembaca.html

jemarisuri berkata... [Reply to comment]

huhu encek ben tak smpt sy nk join..baru je smpi umah dr keja luar tadi...

ch000tz axoera berkata... [Reply to comment]

nak join......nak joinnnnn

http://ch000tz.blogspot.com

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din berkata... [Reply to comment]

abg ben putry dh wat dah segmen abg ben tuu hiihihi
ni link putry

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

tq abg ben wat segmen yang sngt enjoy hhihihih

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI