Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Oktober 2011

Tips camana nak ajak awek seks


Kebelakangan ini , carian di internet CAMANA NAK AJAK AWEK MAIN ni makin tinggi pulak. Oklah.. aku bagi tips eh .. nak ? Free je nih .. Serius ! Tak kisah la korang nak marah aku ke apa ke ..Janji puas kan ?
Sebelum nak ajak awek main , aku bagi tips cara cara nak main .. okeh ? Bukan tips jer , siap gambar lagi !! Hehehe.. Baru la best kan ? Apa kelas main main gitu je kan ? Nak ?? YEarghhh.. tu baru betul..
Koleksi gambar pasangan main ni boleh jumpa kat melayu boleh kan ? Haa.. Tu zaman tuk kadok punya.. Dah kena block pon.. Jadi ni ada satu web yang belum kena block dek SKMM .. Ahak.. aku jadi jahat malam ni.. hahahha..
Jom g usha eh.. Tarak menyesal punya la.. Mereka yang dah kawin, tak payah la tengok.. Korang dah terer.. Kasi adik adik ni ha tengok.. Teringin nak wat keje gila sebelum kawin.. Hehehe..kasi can eh ?
Klik MELAYU LAMA DAH BOLEH ! Enjoy !!! Wahahahah.. Jangan la marah .. Ni pon pendidikan seks gak .. Psst.. banyak gambar bogel neh..

23 komen :

~marlia maya~ berkata... [Reply to comment]

nice :) terbaek laaaa...bagi sedar2 sket :)

alepridz berkata... [Reply to comment]

haha... padan muka pada mereka yang selalu dok search benda bukan2 tu... bagi derang rasa skit...

i like this entry....

hehe

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata... [Reply to comment]

waaaa mantoplah...good think ben.

Kepada para pengujung ben INGAT:

JANGANG PECAHKAN RASIAH.....YE!ORANG LAIN PUN NAK BELAJAR JUGA...faham kan :)


Tips c`ayob
http://cayob.blogspot.com/2011/09/tip-menyamar-ketika-kentut.html

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

hehe gud2..idea kelazzz..

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

terbaek ahhhh PCB!!!!!!!!!!!!!

eyryn berkata... [Reply to comment]

hehe.. nak klik pown cuak..
tak jadikk dah ! :)
ade ape ekk ?

Cik RoSs berkata... [Reply to comment]

terbaeekkkkkkkkkk

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

hahaaha.. bg pengajaran sikit kat dorang2 ni .... asyik2 tau buat dan sedap jer tapi lepas dah sedap tu sorang2 tak nak bertanggungjawab.. tu la tau sedap jer kan... huhuhuhu.. sian anak tu dah la tak berdosa... di buat sebegitu huhuhu.. meh sini tgok entry saya pulak pasal PENGGUGURAN ANAK... http://goldazone86.blogspot.com/2011/10/pengguguran-anak.html

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

Wow! berkesan cara ni bro...baru padan muka pencari keyword mcm tu..kena teknik mengelirukan musuh hahaha

EyqaLuvender berkata... [Reply to comment]

cdeyla abg ben...
napela diorg ni t'gamak buang baby ta b'dosa tu...
susah ble nafsu da conquer otak ni~

ila berkata... [Reply to comment]

tak rase pon abg ben nk tunjuk bende2 tak elok.
klik laju2 dan ternyata bukan

tnZackJ berkata... [Reply to comment]

perrghh, panas entry kali ni..kalau tak baca abis, tak tau apa isi kandungnya, so teruskan membaca sehingga klik pada link yg ben sediakan...
Menurut data yang dikeluarkan oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN), dari 2000 hingga Julai 2009, sejumlah 257 ribu kelahiran bayi tanpa bapa didaftarkan di negara ini. Jika dikira dari segi kekerapannya, secara purata kira-kira 2500 kes anak luar nikah direkodkan setiap bulan, atau 83.3 kes setiap hari, dan satu kelahiran anak luar nikah untuk setiap 17 minit.

ieyza afieyna berkata... [Reply to comment]

wah tjuk gempak..

sian nye tgk gmabr2 tu...
bagi org2 yg buat mcm tue sedar cikit.
haiwan pun ade perasaan syg kan anak tau..hurm

yangbaik berkata... [Reply to comment]

tak heran kan... baru jer tadi tengok citer awek campak anak... huuuu... sadis sungguh...

love rushas always!!! berkata... [Reply to comment]

love this entry...xsanggup tengok...

C.J.Da'HotNCold berkata... [Reply to comment]

bagoslah entri ni. insaf kite sumer. slalu boys yg meminta2 yg girls pulak bodo memberi, buat sakit kapla cekgu je :)

khairul akmal bin azman berkata... [Reply to comment]

hehe..
insaf2 sape yg kaki seks bebas ni..
ish3

Consultant: Meor Shahrullizam berkata... [Reply to comment]

Bagus bro,reverse psikologi.....new idea utk tangani masalah mcm ni....

Tips utk hidup sihat kaya berjaya dunia dan akhirat di www.sihatkayaberjaya.blogspot.com

masz86 berkata... [Reply to comment]

Pengajaran.... kesian tegok baby2 tu... huhuhu :(

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

pergh!!kompom ramai yg klik entri ini huhuh..

kesianlah ngan bby tu..dah buat silap nganlah buat bby tu mcm tu
MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

Eyfa Zalifa berkata... [Reply to comment]

nice..bagus!biar padan ngn muka search mende2 cam nie..xde keje lain

Hanih Borhan berkata... [Reply to comment]

dua2 pihak, kaum lelaki & kaum perempuan kena sama2 jaga batas masing2...

wallahualam...

mama-anis berkata... [Reply to comment]

mesti ramai yg berminat....tapi at last....hahahahahaha...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI