Tips camana nak ajak awek seks


Kebelakangan ini , carian di internet CAMANA NAK AJAK AWEK MAIN ni makin tinggi pulak. Oklah.. aku bagi tips eh .. nak ? Free je nih .. Serius ! Tak kisah la korang nak marah aku ke apa ke ..Janji puas kan ?
Sebelum nak ajak awek main , aku bagi tips cara cara nak main .. okeh ? Bukan tips jer , siap gambar lagi !! Hehehe.. Baru la best kan ? Apa kelas main main gitu je kan ? Nak ?? YEarghhh.. tu baru betul..
Koleksi gambar pasangan main ni boleh jumpa kat melayu boleh kan ? Haa.. Tu zaman tuk kadok punya.. Dah kena block pon.. Jadi ni ada satu web yang belum kena block dek SKMM .. Ahak.. aku jadi jahat malam ni.. hahahha..
Jom g usha eh.. Tarak menyesal punya la.. Mereka yang dah kawin, tak payah la tengok.. Korang dah terer.. Kasi adik adik ni ha tengok.. Teringin nak wat keje gila sebelum kawin.. Hehehe..kasi can eh ?
Klik MELAYU LAMA DAH BOLEH ! Enjoy !!! Wahahahah.. Jangan la marah .. Ni pon pendidikan seks gak .. Psst.. banyak gambar bogel neh..

23 ulasan:

  1. nice :) terbaek laaaa...bagi sedar2 sket :)

    BalasPadam
  2. haha... padan muka pada mereka yang selalu dok search benda bukan2 tu... bagi derang rasa skit...

    i like this entry....

    hehe

    BalasPadam
  3. waaaa mantoplah...good think ben.

    Kepada para pengujung ben INGAT:

    JANGANG PECAHKAN RASIAH.....YE!ORANG LAIN PUN NAK BELAJAR JUGA...faham kan :)


    Tips c`ayob
    http://cayob.blogspot.com/2011/09/tip-menyamar-ketika-kentut.html

    BalasPadam
  4. terbaek ahhhh PCB!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  5. hehe.. nak klik pown cuak..
    tak jadikk dah ! :)
    ade ape ekk ?

    BalasPadam
  6. hahaaha.. bg pengajaran sikit kat dorang2 ni .... asyik2 tau buat dan sedap jer tapi lepas dah sedap tu sorang2 tak nak bertanggungjawab.. tu la tau sedap jer kan... huhuhuhu.. sian anak tu dah la tak berdosa... di buat sebegitu huhuhu.. meh sini tgok entry saya pulak pasal PENGGUGURAN ANAK... http://goldazone86.blogspot.com/2011/10/pengguguran-anak.html

    BalasPadam
  7. Wow! berkesan cara ni bro...baru padan muka pencari keyword mcm tu..kena teknik mengelirukan musuh hahaha

    BalasPadam
  8. cdeyla abg ben...
    napela diorg ni t'gamak buang baby ta b'dosa tu...
    susah ble nafsu da conquer otak ni~

    BalasPadam
  9. tak rase pon abg ben nk tunjuk bende2 tak elok.
    klik laju2 dan ternyata bukan

    BalasPadam
  10. perrghh, panas entry kali ni..kalau tak baca abis, tak tau apa isi kandungnya, so teruskan membaca sehingga klik pada link yg ben sediakan...
    Menurut data yang dikeluarkan oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN), dari 2000 hingga Julai 2009, sejumlah 257 ribu kelahiran bayi tanpa bapa didaftarkan di negara ini. Jika dikira dari segi kekerapannya, secara purata kira-kira 2500 kes anak luar nikah direkodkan setiap bulan, atau 83.3 kes setiap hari, dan satu kelahiran anak luar nikah untuk setiap 17 minit.

    BalasPadam
  11. wah tjuk gempak..

    sian nye tgk gmabr2 tu...
    bagi org2 yg buat mcm tue sedar cikit.
    haiwan pun ade perasaan syg kan anak tau..hurm

    BalasPadam
  12. tak heran kan... baru jer tadi tengok citer awek campak anak... huuuu... sadis sungguh...

    BalasPadam
  13. bagoslah entri ni. insaf kite sumer. slalu boys yg meminta2 yg girls pulak bodo memberi, buat sakit kapla cekgu je :)

    BalasPadam
  14. hehe..
    insaf2 sape yg kaki seks bebas ni..
    ish3

    BalasPadam
  15. Bagus bro,reverse psikologi.....new idea utk tangani masalah mcm ni....

    Tips utk hidup sihat kaya berjaya dunia dan akhirat di www.sihatkayaberjaya.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Pengajaran.... kesian tegok baby2 tu... huhuhu :(

    BalasPadam
  17. pergh!!kompom ramai yg klik entri ini huhuh..

    kesianlah ngan bby tu..dah buat silap nganlah buat bby tu mcm tu
    MENARIK DI genkcorner.blogspot
    JOM BACA

    1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
    2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

    ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

    BalasPadam
  18. nice..bagus!biar padan ngn muka search mende2 cam nie..xde keje lain

    BalasPadam
  19. dua2 pihak, kaum lelaki & kaum perempuan kena sama2 jaga batas masing2...

    wallahualam...

    BalasPadam
  20. mesti ramai yg berminat....tapi at last....hahahahahaha...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI