Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 10 Disember 2011

Mereka kata blog mereka unik dari yang lain ? Benarkah ?

 

Haaa.. ada lebih 60 blog yang kata blog mereka unik .. Hurm .. Pendapat korang camana lak ? Pe kata kita jalan jalan malam ni sebelum tidur .. OK ? Leh dapat kawan baru kan ?

Terima kasih Smile

24 komen :

Ampuan Awang berkata... [Reply to comment]

Terima kasih, sahabat

kerana pernah meunikkan blook milikku suatu ketika dahulu

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Jom terjahhh beramai - ramai ... Kebaaaboommm !!!

Leeza Zailan berkata... [Reply to comment]

Yeayy2 ~! blog saye ade :) thanks abang ben :) hehe ,, :) ni yg tak tido merayau blog orang nii ,, hikhikhik

LaLa berkata... [Reply to comment]

kena bw dulu ni sebelum tdow...
link Lala no onambolaih :P

Ezzattie berkata... [Reply to comment]

akan ezzat terjah sekarang :)

Asha Zamri berkata... [Reply to comment]

waa!!!kenapa saya tak tahu pun perkara ni???takpelah...

Ezzattie berkata... [Reply to comment]

link ezzat no 33. hoho

Gadis mutiara_Solehah berkata... [Reply to comment]

yeah,ada yang last sekali tu,no 68,insyallah akan terjah blog mereka=)

Dududu berkata... [Reply to comment]

joging malam cari kawan ^^

Cik Aina berkata... [Reply to comment]

jom terjahhhhh !

eh Yuna nk buat konsert online ??
http://cokladd.blogspot.com/2011/12/yuna-rockssss.html

tyka dins berkata... [Reply to comment]

im no.37 ! come n lawat me here ! sombong2 tolak tepi :)

-abg ben hensem !*sigh*

Fendy berkata... [Reply to comment]

ke 31..hehee...singgah...

Rieyah Jamil berkata... [Reply to comment]

orang pertama tu.. aksi terjah berjaya.... MUAHAHAHHAHA *evil laugh*

daniel berkata... [Reply to comment]

Kite ade,no 66.
Haha~

LaLa berkata... [Reply to comment]

finally, siap jugak bw kat sume list kat atas tu, tp ad gak yg xleh buak :))

syaiful berkata... [Reply to comment]

thanx sbab ade dalam list huhu

Cik Sibuk berkata... [Reply to comment]

Hmm..dah terlepas keretapi pulak..
Tapi nak gak gitau kenapa blog kita lain dari yg lain..ngeheeeeheeeee

Blog saya simple & kemas, tak semak dengan snowflakes & yang penting takde lagu!!!

Stress ok kalau bukak blog orang & penuh snowflakes sampai rimas takboleh baca posts..ada pulak lagu korea dekat background. Nak off lagu tak jumpa, terpaksa la mute computer..

Mampos aku kena lahar pasnih..ngeheee

smilenajah93 berkata... [Reply to comment]

terjh !

cik yana berkata... [Reply to comment]

no 22 .. terima kasih abg ben ashaari :)

cik yana berkata... [Reply to comment]

no 22 .. terima kasih abg ben ashaari :)

zainatul abu bakar berkata... [Reply to comment]

ok.nk terjah blog2 ini sekarang! thanks abg ben :)

idiey berkata... [Reply to comment]

Uhukk abg Ben lupa masuk blog Idiey...sepatutnya blog Idiey No. 59...sedey:(
Blog idiey- http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html jgn lupa terjah jgk ya:)
Apa2pun teima kasih Abg Ben:)

G@D!z$ berkata... [Reply to comment]

terima kasih bro ben....sy link no 18...nk gi terjah blog2 lain jp :)

tyka berkata... [Reply to comment]

he..mekasih abg ben..saya ad 2 nombr la no 47&48..??tp x pelah..pepon mekasihh..hihi..:)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI