Mereka kata blog mereka unik dari yang lain ? Benarkah ?

 

Haaa.. ada lebih 60 blog yang kata blog mereka unik .. Hurm .. Pendapat korang camana lak ? Pe kata kita jalan jalan malam ni sebelum tidur .. OK ? Leh dapat kawan baru kan ?

Terima kasih Smile

24 ulasan:

  1. Terima kasih, sahabat

    kerana pernah meunikkan blook milikku suatu ketika dahulu

    BalasPadam
  2. Jom terjahhh beramai - ramai ... Kebaaaboommm !!!

    BalasPadam
  3. Yeayy2 ~! blog saye ade :) thanks abang ben :) hehe ,, :) ni yg tak tido merayau blog orang nii ,, hikhikhik

    BalasPadam
  4. kena bw dulu ni sebelum tdow...
    link Lala no onambolaih :P

    BalasPadam
  5. akan ezzat terjah sekarang :)

    BalasPadam
  6. waa!!!kenapa saya tak tahu pun perkara ni???takpelah...

    BalasPadam
  7. yeah,ada yang last sekali tu,no 68,insyallah akan terjah blog mereka=)

    BalasPadam
  8. jom terjahhhhh !

    eh Yuna nk buat konsert online ??
    http://cokladd.blogspot.com/2011/12/yuna-rockssss.html

    BalasPadam
  9. im no.37 ! come n lawat me here ! sombong2 tolak tepi :)

    -abg ben hensem !*sigh*

    BalasPadam
  10. orang pertama tu.. aksi terjah berjaya.... MUAHAHAHHAHA *evil laugh*

    BalasPadam
  11. finally, siap jugak bw kat sume list kat atas tu, tp ad gak yg xleh buak :))

    BalasPadam
  12. thanx sbab ade dalam list huhu

    BalasPadam
  13. Hmm..dah terlepas keretapi pulak..
    Tapi nak gak gitau kenapa blog kita lain dari yg lain..ngeheeeeheeeee

    Blog saya simple & kemas, tak semak dengan snowflakes & yang penting takde lagu!!!

    Stress ok kalau bukak blog orang & penuh snowflakes sampai rimas takboleh baca posts..ada pulak lagu korea dekat background. Nak off lagu tak jumpa, terpaksa la mute computer..

    Mampos aku kena lahar pasnih..ngeheee

    BalasPadam
  14. no 22 .. terima kasih abg ben ashaari :)

    BalasPadam
  15. no 22 .. terima kasih abg ben ashaari :)

    BalasPadam
  16. ok.nk terjah blog2 ini sekarang! thanks abg ben :)

    BalasPadam
  17. Uhukk abg Ben lupa masuk blog Idiey...sepatutnya blog Idiey No. 59...sedey:(
    Blog idiey- http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html jgn lupa terjah jgk ya:)
    Apa2pun teima kasih Abg Ben:)

    BalasPadam
  18. terima kasih bro ben....sy link no 18...nk gi terjah blog2 lain jp :)

    BalasPadam
  19. he..mekasih abg ben..saya ad 2 nombr la no 47&48..??tp x pelah..pepon mekasihh..hihi..:)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI