Segmen : Kenapa blog saya lain dari yang lain ?

 

Lama tak buat segmen eh ..

Haa .. memandangkan sekarang ni cuti sekolah dan ramai blogger baru yang wujud tetapi kita yang dah agak ‘basi’ dalam dunia blog ni ( cam aku ) pasti agak penat untuk merayau ( blogwalking ) mencari blog blog best untuk lepak sat .. Hehe.. ( Abis yang tak best ni camana ? Kasi best le kalau gitu kan ? Heheh.. )

Ok , segmen ni simple jer sebenarnya… Sekadar blogger memberitahu sendiri identiti blog mereka .. Apakah daya tarikan yang ada pada blog mereka dan apakah mereka rasa mereka patut pergi lebih jauh.. Keyakinan diri blogger tu sendiri ! Hehe.. Ada brani ??

Nak join ? Ok.. jom … Cam biasa , buat satu entri khas untuk join segmen ini ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN  dan linkkan ke entri ini .
  3. Sila jelaskan kenapa blog anda tu lain dari yang lain.. Tang mana lainnya ? Tang mana bestnya ?? Haaa.. Dalam 100 patah perkataan ..
  4. Siap ? Tu jer .. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. Tutup , jam 11 malam ini ..

Terima kasih …

78 ulasan:

  1. kaki sibuk nak join

    http://kehidupanrieyah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  2. join :)

    http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  3. Blog saya memang terbaekkkkkk............. jom terjah!!

    BalasPadam
  4. lma xjoin segmen abg ben.
    mmg rugi klu xjoin segmen abg ben diwaktu hujung minggu ni~

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-dari.html

    BalasPadam
  5. join http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  6. susie join lagi tau..

    http://susiyantisoleman.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  7. abg ben saya join juga.

    http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

    BalasPadam
  8. Salam blogger dari sy... Best segmen ni.. saya dah join:

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  9. hai..salam kenal!
    sorry x dpt join..
    =(

    BalasPadam
  10. Join

    http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  11. kenapa ? sebab aku nie girrafe kot..
    badan besar.. tiada bunyi.. tindakan aku agresif

    http://kurasakukata.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  12. join segmen abg ben

    http://secantikhati.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    BalasPadam
  13. join segmen abg ben! YAY!

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    uniknya blog saya terletak pada KEUNIKANNYA :)

    BalasPadam
  14. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  15. Saya join .
    http://crazierlolipop.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. SAYA ANAK JENGKA join:

    http://epol92.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  19. citra joint


    http://citrananizam.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  20. citra joint


    http://citrananizam.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  21. Lala join :))

    http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  22. http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    join !

    BalasPadam
  23. hehee first time join segmen dr bro ben

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  24. ABE BEN SAYA PON NAK JOIN !

    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  25. bro saya join....;)

    http://harrazdani.blogspot.com/2011/12/segmen-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang.html

    BalasPadam
  26. http://zaqwantaufex.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    JOIN.

    BalasPadam
  27. saya dah join abg ben !!

    http://ceriteraditinta.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ^____^

    BalasPadam
  28. tengah banyak kerja pun nak join jugak Ben Ashaari punya pasal

    http://waniewonek.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    sekian

    BalasPadam
  29. nak join Segmen ni. first time join segmen :)
    http://aiminadiagilax.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  30. Budax yang suka join Segmen !

    http://budaxgilerpink.blogspot.com/2011/12/benashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  31. assalamualaikum , saya sertai
    :)
    http://katakatakuberbezadenganmu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  32. Abang Ben ,, saye join ,, tapi sorry ,, entry saye sewell siket yerk ~! Jangan marah ea ,, hihi...
    http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  34. sye nak join =)

    http://mawarmialah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  35. Santai bersama Ben Ashaari :) http://aiminadiagilax.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  36. saya join ! ^^

    http://gulahatiziela.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  37. http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    join!

    BalasPadam
  38. Sy JOIN...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  39. Ezzat pun nak join jugak :)

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    BalasPadam
  40. Mak join segmen ni.. :)

    http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  41. Eza join keyy..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  42. saya join.. jom singgah blog saya sebab sy suke share eksperimen makanan yang saya pernah buat..so simple sebab sesuai utk org bujang :)


    http://www.aaain90.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  43. Cik ben hensem ! *joget2 sket* :)



    http://tykadins.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  44. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  45. Ada brani?
    Of kos bro!!

    http://khairisyafiqnan.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  46. shanas join !

    http://shanasituaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  47. Join segmen Abg Ben! ini link saya..harap bermanfaat untuk semua..Amin..

    http://mypapership.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  48. Join :)

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  49. saye join..errr ape yg lainnyer blog sy ek??ermm jom..

    http://dismybelog.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  50. kalau segmen abg ben n kak lyssa , confirm join :P


    http://smilenajah93.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  51. http://adramycien.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  52. join jugk,,

    http://missina08.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  53. saya join juga..
    http://tyka-fortitude.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  54. saya joinn..:)
    jom tenggokk
    http://tyka-fortitude.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  55. sibuk nak join!!!

    http://ladynea.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  56. KITE PONN DAH JUIN , SUKANYA (:

    http://syqfeeccq.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  57. genk join juga ^^

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  58. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ayu join ye...

    BalasPadam
  59. saaye join jugak...


    http://ciksasafynaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  60. Uncle Ben, eyda join tau !

    http://eydamylove.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  61. abg ben!!!!!! farah alias join!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    =)

    BalasPadam
  62. http://khairunnisaazrie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    join sni :))

    BalasPadam
  63. orang tak jemput pon nak join gak..ngeh2..haha

    http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  64. saya join :)



    http://superdupergirl-shafiqah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  65. http://karyaayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  66. budak yg ske pink & design blog join skali ye~

    http://eabufairytale.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  67. harap sempat

    http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  68. join join :)


    http://cerita-ciklya.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  69. haha.. blog saya blog saya!! hahaha

    http://axoetakjahat.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya.html

    BalasPadam
  70. assalamualaikum..kalau jawab,alhamdulillah..kalau tak,jawab skrg:)hehehe..saya join=)

    http://www.benashaari.com/2011/12/segmen-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang.html

    BalasPadam
  71. DAH JOIN~
    http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  72. yo bro! Checkidout my blog!

    http://lelakiskema.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  73. first time join=)

    http://saranghaesolehah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  74. JOIN !

    http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  75. http://nitaliciousdotcom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    join here ~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.