Jumaat, 9 Disember 2011

Segmen : Kenapa blog saya lain dari yang lain ?

 

Lama tak buat segmen eh ..

Haa .. memandangkan sekarang ni cuti sekolah dan ramai blogger baru yang wujud tetapi kita yang dah agak ‘basi’ dalam dunia blog ni ( cam aku ) pasti agak penat untuk merayau ( blogwalking ) mencari blog blog best untuk lepak sat .. Hehe.. ( Abis yang tak best ni camana ? Kasi best le kalau gitu kan ? Heheh.. )

Ok , segmen ni simple jer sebenarnya… Sekadar blogger memberitahu sendiri identiti blog mereka .. Apakah daya tarikan yang ada pada blog mereka dan apakah mereka rasa mereka patut pergi lebih jauh.. Keyakinan diri blogger tu sendiri ! Hehe.. Ada brani ??

Nak join ? Ok.. jom … Cam biasa , buat satu entri khas untuk join segmen ini ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN  dan linkkan ke entri ini .
  3. Sila jelaskan kenapa blog anda tu lain dari yang lain.. Tang mana lainnya ? Tang mana bestnya ?? Haaa.. Dalam 100 patah perkataan ..
  4. Siap ? Tu jer .. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. Tutup , jam 11 malam ini ..

Terima kasih …

78 komen :

Rieyah Jamil berkata... [Reply to comment]

kaki sibuk nak join

http://kehidupanrieyah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

**NH-Nurul Hidayah** berkata... [Reply to comment]

join :)

http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Blog saya memang terbaekkkkkk............. jom terjah!!

K O R I E berkata... [Reply to comment]

lma xjoin segmen abg ben.
mmg rugi klu xjoin segmen abg ben diwaktu hujung minggu ni~

http://pinkexia.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-dari.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

join http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Susie berkata... [Reply to comment]

susie join lagi tau..

http://susiyantisoleman.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

$hakirShafiee™ berkata... [Reply to comment]

abg ben saya join juga.

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

~C-K-K~ berkata... [Reply to comment]

Salam blogger dari sy... Best segmen ni.. saya dah join:

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

iz berkata... [Reply to comment]

hai..salam kenal!
sorry x dpt join..
=(

Mazni berkata... [Reply to comment]

Join

http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

inilah aku berkata... [Reply to comment]

kenapa ? sebab aku nie girrafe kot..
badan besar.. tiada bunyi.. tindakan aku agresif

http://kurasakukata.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

~ Secantik hati ~ berkata... [Reply to comment]

join segmen abg ben

http://secantikhati.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Qimayra Mohammad berkata... [Reply to comment]

join segmen abg ben! YAY!

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

uniknya blog saya terletak pada KEUNIKANNYA :)

Nabila Medan berkata... [Reply to comment]

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Alyaa Rahim berkata... [Reply to comment]

Saya join .
http://crazierlolipop.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Nabila Medan berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
syaiful berkata... [Reply to comment]

SAYA ANAK JENGKA join:

http://epol92.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Syafiq Ahadin berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Citra NaniZam berkata... [Reply to comment]

citra joint


http://citrananizam.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Citra NaniZam berkata... [Reply to comment]

citra joint


http://citrananizam.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

LaLa berkata... [Reply to comment]

Lala join :))

http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

y0e berkata... [Reply to comment]

http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

join !

G@D!z$ berkata... [Reply to comment]

hehee first time join segmen dr bro ben

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Dududu berkata... [Reply to comment]

ABE BEN SAYA PON NAK JOIN !

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

harrazdani berkata... [Reply to comment]

bro saya join....;)

http://harrazdani.blogspot.com/2011/12/segmen-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang.html

i'm here berkata... [Reply to comment]

http://zaqwantaufex.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

JOIN.

cik yana berkata... [Reply to comment]

saya dah join abg ben !!

http://ceriteraditinta.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

^____^

wanie wonek berkata... [Reply to comment]

tengah banyak kerja pun nak join jugak Ben Ashaari punya pasal

http://waniewonek.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

sekian

Aimi Nadia berkata... [Reply to comment]

nak join Segmen ni. first time join segmen :)
http://aiminadiagilax.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Gadis Pink berkata... [Reply to comment]

Budax yang suka join Segmen !

http://budaxgilerpink.blogspot.com/2011/12/benashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

alyah iljimae berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum , saya sertai
:)
http://katakatakuberbezadenganmu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Leeza Zailan berkata... [Reply to comment]

Abang Ben ,, saye join ,, tapi sorry ,, entry saye sewell siket yerk ~! Jangan marah ea ,, hihi...
http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

alyah iljimae berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FiHa berkata... [Reply to comment]

sye nak join =)

http://mawarmialah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Aimi Nadia berkata... [Reply to comment]

Santai bersama Ben Ashaari :) http://aiminadiagilax.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Ziela Rafie berkata... [Reply to comment]

saya join ! ^^

http://gulahatiziela.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Fendy berkata... [Reply to comment]

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

join!

masz86 berkata... [Reply to comment]

Sy JOIN...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Ezzattie berkata... [Reply to comment]

Ezzat pun nak join jugak :)

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Mak Usu berkata... [Reply to comment]

Mak join segmen ni.. :)

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply to comment]

Eza join keyy..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ainol akasyah berkata... [Reply to comment]

saya join.. jom singgah blog saya sebab sy suke share eksperimen makanan yang saya pernah buat..so simple sebab sesuai utk org bujang :)


http://www.aaain90.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

tyka dins berkata... [Reply to comment]

Cik ben hensem ! *joget2 sket* :)



http://tykadins.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

shiema sufian berkata... [Reply to comment]

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

KaY 17 berkata... [Reply to comment]

Ada brani?
Of kos bro!!

http://khairisyafiqnan.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

shanas ishak berkata... [Reply to comment]

shanas join !

http://shanasituaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

zIq Ziqry berkata... [Reply to comment]

Join segmen Abg Ben! ini link saya..harap bermanfaat untuk semua..Amin..

http://mypapership.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ツ Inas Cikinas ツ berkata... [Reply to comment]

Join :)

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Mizfantagiro berkata... [Reply to comment]

saye join..errr ape yg lainnyer blog sy ek??ermm jom..

http://dismybelog.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

smilenajah93 berkata... [Reply to comment]

kalau segmen abg ben n kak lyssa , confirm join :P


http://smilenajah93.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Amanina Nasuha berkata... [Reply to comment]

http://adramycien.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

missina berkata... [Reply to comment]

join jugk,,

http://missina08.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

NURUL ATIKAH BINTI OMAR berkata... [Reply to comment]

saya join juga..
http://tyka-fortitude.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

NURUL ATIKAH BINTI OMAR berkata... [Reply to comment]

saya joinn..:)
jom tenggokk
http://tyka-fortitude.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

LaDy NeA berkata... [Reply to comment]

sibuk nak join!!!

http://ladynea.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

syqfeeccq berkata... [Reply to comment]

KITE PONN DAH JUIN , SUKANYA (:

http://syqfeeccq.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

genk join juga ^^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ayu join ye...

CiKsasaFynA berkata... [Reply to comment]

saaye join jugak...


http://ciksasafynaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Asnida Ridzuan berkata... [Reply to comment]

Uncle Ben, eyda join tau !

http://eydamylove.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

abg ben!!!!!! farah alias join!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

=)

khairunnisaazrie :) berkata... [Reply to comment]

http://khairunnisaazrie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

join sni :))

Nazura Naa berkata... [Reply to comment]

orang tak jemput pon nak join gak..ngeh2..haha

http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Shafiqah berkata... [Reply to comment]

saya join :)



http://superdupergirl-shafiqah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

idiey berkata... [Reply to comment]

abg Ben....join sini
http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

http://karyaayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Najwa Rahman berkata... [Reply to comment]

budak yg ske pink & design blog join skali ye~

http://eabufairytale.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

PeJuAnG CinTa berkata... [Reply to comment]

harap sempat

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

#cik lya berkata... [Reply to comment]

join join :)


http://cerita-ciklya.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

rabiatulaynie berkata... [Reply to comment]

haha.. blog saya blog saya!! hahaha

http://axoetakjahat.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya.html

Eyfa Zalifa berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum..kalau jawab,alhamdulillah..kalau tak,jawab skrg:)hehehe..saya join=)

http://www.benashaari.com/2011/12/segmen-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang.html

daniel berkata... [Reply to comment]

DAH JOIN~
http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Mu Syuk berkata... [Reply to comment]

yo bro! Checkidout my blog!

http://lelakiskema.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Gadis mutiara_Solehah berkata... [Reply to comment]

first time join=)

http://saranghaesolehah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Seronok nak terjah ni.

Zizie LAM berkata... [Reply to comment]

JOIN !

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

nita berkata... [Reply to comment]

http://nitaliciousdotcom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

join here ~

Hanif Idrus Blog berkata... [Reply to comment]

Nasib baik sempat join...
Jom tengok:
Ben Ashaari Tanya Kenapa Blog Saya Lain Dari Yang Lain

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI