Ahad, 8 Januari 2012

Aktiviti malam minggu .. Bergaduh bersama bloggers..

 

Sambil layan bola di Ali Bistro , Putrajaya .. 5 blogger bertekak mengenai  isu dunia terutama masalah pencemaran udara di Alaska dan kekurangan air di Kutub Utara .. Haih.. Hebat benar perbincangan tersebut yang mana akhirnya terpaksa akur Manchester United menang sbb City kesian kat diorang ..

image

image

Saja berposing di tempat gelap untuk mengelakkan dari ditembak oleh penembak tepat terutama mereka yang dengkikan si Prince tu.. Haa ??? Prince ada ke ?? Mana satuu ?? Tuuuu… Belakang aku ..

Buat teman tadi yang sudi singgah sahur bersama aku tu , terima kasih la yer kerana sudi melepak seminit dua sambil tumbuk menumbuk sesama kita .. Harap dapat jumpa di The Gardens nanti eh ..

10 komen :

cik bell (: berkata... [Reply to comment]

wohhoho bestnya berkumpul sesama blogger.hehe

Original CikTeddy berkata... [Reply to comment]

best la blh lepak ngn blogger..

faizulosman berkata... [Reply to comment]

ingt gaduh pasal ape lah td...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/hantu-tindih.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

haha .. ingatkan gaduh sungguh ..

LUTFI SYAFIQ berkata... [Reply to comment]

Puas hati boleh main sepak menyepak dengan ben tadi... Haha..

LUTFI SYAFIQ berkata... [Reply to comment]

Puas hati boleh main sepak menyepak dengan ben tadi... Haha..

Prince berkata... [Reply to comment]

Wahh, best juga ada kawan2 blogger yg boleh berjumpa sembang2 di alam nyata, selalu berada di alam maya sj ",

mohdhazlan Dreadlock berkata... [Reply to comment]

best tu lepak2 ...

sambil tu kosi2 idea :)

hafiz hafizol berkata... [Reply to comment]

haha... puas hati boleh sorak2 tadi .. rasa nk baling kusi kat bebudak kat belakang pun adeee..

Jemari MonteL berkata... [Reply to comment]

thanks sbb sudi turun padang lepak ngan kami tadik.... :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI